Facebook Social Games

“I AM socializing, artard!”

Facebook Social Games

Δημοσίευσηαπό denissoad » 22 Ιαν 2013, 16:54

Παρατήρησα οτι δεν υπάρχει κάποιο thread πάνω σε αυτην την κατηγορία.. ουτε κάποια αναφορά στο site. Κατα καιρούς όλοι έχουμε "λιώσει" λίγο πολυ κάποια παιχνιδάκια στο facebook

Εγώ προ καιρου έπαιζα εθιστικά Mafia wars και treasure isle της zynga. Φυσικα περιστασιακα λίγο και ποκερακι.

Τώρα μόνο Criminal Case και Candy Crush Saga. ;)

Όποιος θέλει μπορεί να λέει την γνώμη του και να κάνει ίσως κάποια mini reviews για παιχνίδια που του αρέσουν.. :D :D
Άβαταρ μέλους
denissoad

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 22 Ιαν 2013, 17:18

Και εγώ ήμουν φανατικός με το Mafia Wars. Πολύ καλό και το Marvel Avengers Alliance, για όποιον του αρέσει να κάνει συλλογές με superheroes.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 17:20

Έπαιζα για καιρό texas holdem στο facebook. Για την ακρίβεια έμαθα πόκερ από εκεί! Έπαιζες και με φίλους και είχε πολύ πλάκα....Συνήθως κατέληγα να υπερποντάρω όμως και έχανα τα πάντα και πάλι από το μηδέν μέχρι που βαρέθηκα.... :D
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό ckastam » 22 Φεβ 2013, 17:22

Νομίζω πως δεν υπάρχει χρήστης του φβ που να μην έχει παίξει TEXAS HOLD' EM κάποιο βροχερο Σαβατοβραδο παρέα με "τσαγάκι"
Επίσης έχω εμμονη με το Majhong Trails αλλά έχω κολλήσει στην τελευταία πίστα της Αφρικής που χρειάζεσαι τουλάχιστον μισή ώρα (μέσω coins) επιπλεον απο αυτήν που σου δίνει το παιχνιδι για να την ξεπεράσεις και τρομερά αντανακλαστικα΄να κλικάρεις κάθε δευτερόλεπτο κ απο ένα τουβλάκι
Ωστόσο εμένα πάντα με συνάρπαζαν οι ιδεατοί κόσμοι γιαυτο και ανακάλυψα το YOVILLE - παλία η "Ελληνική Κοινότητα" ήταν ιδιαίτερα δυνατή και μπορούσες να κάνεις ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό jofus » 02 Απρ 2013, 17:44

Γενικά τα απαιχθανόμουν τα παιχνιδία του facebook, μόλις είδα όμως το Criminal Case κόλλησα άσχημα!
Άβαταρ μέλους
jofus

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 23 Μάιος 2013, 00:39

Αυτος που εφταιξε το candy crash ειναι κομπλεξικος..ΤΕΛΟΣ... :lol:
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 15 Ιουν 2013, 11:22

ωραια είναι τα παιχνίδια,κουραστικό είναι οτι χρειαζετε να ζαλιζεις και να ζαλίζεσες απο αλλους ,για να προχωρήσεις ,πλέον τα έχω απενεργοποιημένες
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB