Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό naruto14 » 22 Ιαν 2013, 14:58

PetrifieD- έγραψε:Το Sims να πω την αλήθεια το είχα βρεί τελείως ανούσιο. Όταν το είχα πρωτοπαίξει το είχα βαρεθεί μέσα σε 15 λεπτά. Εντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια.

Το είχες παίξει μόνος σου ή με παρέα? Γιατί με παρέα κορυφώνεται.
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF

Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Άβαταρ μέλους
naruto14

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 15:49

naruto14 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Το Sims να πω την αλήθεια το είχα βρεί τελείως ανούσιο. Όταν το είχα πρωτοπαίξει το είχα βαρεθεί μέσα σε 15 λεπτά. Εντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια.

Τι εννοείς με παρέα? Μπορείς να παίξεις με φίλους σου? Και τι ακριβώς κάνεις?
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Ιαν 2013, 15:55

Βάζω και το Τhor που με ταλαιπώρησε στο χ360 ....
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΚΟ game ....Uplable με τρέλες αυξομειώσεις στην δυσκολία και πολύ άδικο σε πολλά σημεία ....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιαν 2013, 16:45

naruto14 έγραψε:

Μόνος μου το είχα παίξει αλλά πραγματικά δεν βρήκα νόημα. Είχε τη πλάκα του σε μερικά σημεία αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω. Δεν είχε πολύ δράση για μένα. Ξέρω όμως παιδιά (κυρίως κοπέλες) που έλιωναν με τις ώρες.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό naruto14 » 25 Ιαν 2013, 22:08

PetrifieD- έγραψε:
naruto14 έγραψε:

Μόνος μου το είχα παίξει αλλά πραγματικά δεν βρήκα νόημα. Είχε τη πλάκα του σε μερικά σημεία αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω. Δεν είχε πολύ δράση για μένα. Ξέρω όμως παιδιά (κυρίως κοπέλες) που έλιωναν με τις ώρες.

Εντάξει γούστα είναι αυτά :)
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF

Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Άβαταρ μέλους
naruto14

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Trelogamer » 25 Ιαν 2013, 23:17

Τα χειροτερα που εχω παιξει.

Iron Man (PC)
Superman (N64)
Street Fighter: The Movie
Και κανα 2 από Atari που δεν μου έρχονται τα ονόματα τους τώρα...

Αυτά θυμάμαι..
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
Άβαταρ μέλους
Trelogamer

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 25 Ιαν 2013, 23:33

Χμμ, πολλά έχουν δει τα μάτια μου αλλά συνήθως τα χάλια παιχνίδια τα ξεχνάω εύκολα. Πιθανότατα το χειρότερο που έχω παίξει να είναι το 5-a-side στο Commodore 128 ή το Superman πάλι στο 128.
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 26 Ιαν 2013, 16:35

Bomberman 64 (N64)-πολυ εκνευριστικο παιχνιδι
Battlesport (PS1)-κακος χειρισμος και μονοτονο gameplay
Fallout 3 (PC)-απλα καμια σχεση με το 2

Τα παραπανω ειναι παιχνιδια που επαιξα και δεν μου αρεσαν, τα παρακατω τα δοκιμασα και εφαγαν uninstall χωρις δευτερη σκεψη:

Assasin's Creed 1 (PC)-Πολλα bugs και μετα το patching εξαφανιστηκαν τα save μου
League of Legends (PC)- Pure button spamming χωρις story και με γραφικα προηγουμενης δεκαετιας
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 16:41

jmaster18 έγραψε:Bomberman 64 (N64)-πολυ εκνευριστικο παιχνιδι
Battlesport (PS1)-κακος χειρισμος και μονοτονο gameplay
Fallout 3 (PC)-απλα καμια σχεση με το 2

Τα παραπανω ειναι παιχνιδια που επαιξα και δεν μου αρεσαν, τα παρακατω τα δοκιμασα και εφαγαν uninstall χωρις δευτερη σκεψη:

Assasin's Creed 1 (PC)-Πολλα bugs και μετα το patching εξαφανιστηκαν τα save μου
League of Legends (PC)- Pure button spamming χωρις story και με γραφικα προηγουμενης δεκαετιας

Για το Βomberman δεν συμφωνώ. Εμένα μου άρεσε. Ειδικά το multiplayer ήταν πολύ διασκεδαστικό. Καλά για το Assassin's Creed 1 τι να πω; Εκεί και αν δεν συμφωνώ. Ήταν φοβερό παιχνίδι και πολύ πρωτότυπο όταν βγήκε. Φοβερή ιστορία. Εγώ δεν βρήκα κάποια bugs ούτε εξαφανήστικαν τα save. Τέλος για το LoL ούτε εμένα μου αρέσει πολύ αλλά όχι και από τα χειρότερα. Έτσι όπως το λες μάλλον εννοείς ότι δεν σου αρέσουν τα DotA-like παιχνίδια (ΜΟΒΑ) γενικώς. Το θέμα αυτών των παιχνιδιών δεν είναι ούτε το story ούτε τα γραφικά. Μάλλον τα έχεις παρεξηγήσει ή δεν κατάλαβες ακριβώς το concept.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό gamelover » 27 Ιαν 2013, 01:17

το χειροτερο για μενα ειναι το oblivion the elders scroll αν και ψαχνοντας το βρηκα οτι εχει πολυ καλες κριτικες εν τουτοις εμενα δεν μου αρεσε πολυ βαρετο,απιστευτα κουραστικο και μονοτονο.τσαμπα τα χρηματα που ειχα δωσει....δεν το εχω τερματισει και μαλλον δεν θα το κανω... τωρα θα μου πεις γιατι το αγορασες....δυστυχως οπως λεει και ο σεφερλης...δεν ηξερες δεν ρωταγες..... δεν ηξερα δεν ρωτουσα..μου φανηκε ωραιο το περιτυλιγμα και οι εικονες...ηταν νομιζω και σε προσφορα και το πηρα!βασικα για χρονια πιστευα οτι ολα τα παιχνιδια που βγαινουν ειναι τυπου god of war, resident evil, resistance,dead space....τετοια....και μετα για αλλαγη ποδοσφαιρακι.... :-P τπτ αλλο....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB