- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 16:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Far Cry 3
E με petium 4 λίγο δύσκολο. Εγώ κατάφερα να το παίξω με quad core 2.4 GHz επεξεργαστή και GPU 512 MB και όλα τα γραφικά στο medium αλλιώς τα βλέπεις καρέ καρέ. Έτσι το έπαιξα αρκετά καλά και είχε σχετικά καλά γραφικά αλλά και πάλι δεν ήταν και το τέλειο.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μωρέ απλά να ανοίγει το game θέλω με λογικά fps και ας είναι και όλα στο ultra low....
2.5 gb ram έχω και κάρτα γραφικών αρκετά καλή. πήρα καινούρια. η καλύτερη παλαιού τύπου agp που υπάρχει στην αγορά με 1gb δική της ram.

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Με 2.5 ram θα ζοριστεί άσχημα. Εγώ έχω 3 και τα έβγαλε πέρα βέβαια. To minimum requirement είναι 2GB RAM. Έχεις τουλάχιστον DirectX 9;
-
Πάνω κάτω είναι ένα πρόγραμμα που χρειάζονται τα παιχνίδια για να παίξουν στον υπολογιστή. Είναι πρόγραμμα των windows. Εσύ με windows XP είσαι;
-
Α πολύ ωραία. Με τα windows 7 πρέπει να έχεις το DirectX 11. Aν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ, αν και λογικά θα υπάρχει μαζί με τα windows 7. Tα system requirements του Far Cry 3 είναι εδώ http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/Far-Cry-3/11465 οπότε μπορείς να κρίνεις αν θα παίξει στον υπολογιστή σου. Σίγουρα είσαι οκ από πλευράς κάρτας γραφικών και DirectX/windows. Ο επεξεργαστής σου πρέπει να είναι το λιγότερο Intel Core2 Duo. H RAM σου είναι ίσα ίσα 

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες