Where is the alien??

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Where is the alien??

Δημοσίευσηαπό adranus » 11 Δεκ 2012, 00:29

Που χαθηκανε οι εξωγηινοι ??? δεν μπορω να τους βρω καθολου ευκολα :$
Άβαταρ μέλους
adranus

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 11 Δεκ 2012, 03:01

Οταν τα δωρα ειναι καλα εμφανιζονται πιο σπανια. Απλα συνεχιζε να διαβαζεις και θα τους πετυχεις :)
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό kami84gr » 20 Ιαν 2013, 23:02

Εϊναι είδος προς εξαφάνιση πάντως :lol:
Άβαταρ μέλους
kami84gr

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Ιαν 2013, 07:43

Παιδες, το σαιτ δεν έχει αυτοσκοπο τους διαγωνισμους και επειδη κάποιοι κάνουν ΜΟΝΟ farming, οι εξωγηινοι πλέον βγαινουν με πολυ μικρότερη συχνότητα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 16:48

Καλύτερα, έτσι θα χρειάζεται ακόμα περισσότερο λιώσιμο και θα αποθαρρύνει μερικούς farmers :) Μου την έδωσε που δεν είδα ούτε έναν "γνωστο" στους 1ους 30 της 1ης εβδομάδας. Έπεσε πολύ farming από "άσχετους" κυρίως.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Ιαν 2013, 15:36

Ε, αφου εχουν την υπομονη, χαλαλι... Εγω επειδη συνηθιζω να ανοιγω πολλα tabs σχεδον ολοι οσοι εχουν προκυψει μεχρι να τους δω ειναι ληγμενοι. Τουλαχιστον οι χρυσοθηρες ετσι αφησαν ησυχο απο spamming το forum και το site!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιαν 2013, 16:28

Αlex σε θέλω σε εγρήγορση, τι είναι αυτά; :P Ναι αφού ησυχάσαμε από το spamm όλα καλά, όλα ανθηρά. Τώρα σίγουρα είναι πιο δίκαιο αφού βάλανε και χρονικό περιορισμό και στις αξιολογήσεις προϊόντων οπότε μπορεί και ένας χρήστης που δεν είναι 24/7 στο PC να μαζέψει αρκετούς πόντους.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Ιαν 2013, 16:38

όταν λήξει ο διαγωνισμός θα επιστρέψουν οι παλιές ρυθμίσεις για τα σχόλια σε forum kai άρθρα???γιατί είναι λίγο βαρετό να πρέπει να περιμένεις να κάνεις το σχόλιο σου...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Ιαν 2013, 17:48

Ναι θα επιστρέψει κανονικά. Και πίστεψε με με το spamming κάποιων, 10λεπτο θα έπρεπε να γίνει....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Ιαν 2013, 18:02

Τετοια θέματα μονο εκνευρισμο μου προκαλούν... :evil: δηλαδη μονο να κυνηγάμε τους aliens ειμαστε εδω.... :evil: Αν το ειχα δει ποιο νωρις θα ειχε διαγραφεί......Καλοπροαιρετες οι ''φαινομενικα''' αποροιες (τι ειναι το 15G στα achivements :shock: ) αλλα ας κρατάμε τα προσχήματα λιγο.....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Επόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB