Μα τόσο καλή είναι,δε το περίμενα.
Σε όλο το διαδίκτυο γίνεται χαμός με αυτή την ταινία.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Avengers (2012)
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
δεν καταλαβαίνω τι σας αρεσε ρε παιδια ?? εγω την περίμενα πως και πως και εφαγα τρελη απογοητευση !!
Γενικα για να δεις καλη ταινία πλεον πρεπει να την ψαξεις με το μικροσκοπιο .....
Γενικα για να δεις καλη ταινία πλεον πρεπει να την ψαξεις με το μικροσκοπιο .....
-
kmanikas13 - Δημοσιευσεις : 50
kmanikas13 έγραψε:δεν καταλαβαίνω τι σας αρεσε ρε παιδια ?? εγω την περίμενα πως και πως και εφαγα τρελη απογοητευση !!
Συμφωνώ 100%.
Εκτός του ότι είμαι fan ταινιών, είμαι μεγαλύτερος fan των κόμιξ (γενικά, όχι μόνο marvel).
Την είδα πρόσφατα και μάλιστα με καλές γνώμες, αλλά απογοητεύτηκα. Ίσως εάν ασχολιούντασαν με την υπόθεση και τους χαρακτήρες περισσότερο και όχι στις μάχες και τα εφέ (ΔΕΝ χρειάζονται ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...

Βέβαια, με την έλλειψη σεναρίων της προκοπής εκεί στο χολυγουντ, έχουν στραφεί σε κόμιξ, remakes, ακόμα και βιντεοπαιχνίδια (ΕΛΕΟΣ). Σόρρυ παίδες, αλλά οι πιθανότητες για ταινία της προκοπής ελαχιστοποιούνται.
Δεν αντιλέγω ότι κάποιες είναι όντως καλές, γενικά χρειάζεται πλέον καλό ψάξιμο για να αποφύγεις τανίες της σειράς και της μάζας

- Scrooge
- Δημοσιευσεις : 18
Είστε αυστηροί Avegers είναι δεν είναι το full metal jacket για να κάνουμε αναλύσεις σίγουρα η αμερικλανια πάει σύννεφο άλλα τι να κάνουμε αυτοί κάνουν κουμάντο, δικά τους είναι ,τα comic ας το δεχτούμε ...Μην πάμε με την λογική τον comic , σκεφτείτε ότι βγήκαν πριν 30-40 χρονιά τα πρώτα (μπορεί και παραπάνω) ,με διαφορετική ιδιοσυγκρασία και άλλη αντίληψη,
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Εγώ συμφωνώ με Lionheart. Άλλωστε δεν ήταν και τόσο μακριά από τα comics. Εντάξει δεν γίνεται να είναι ίδια. Αλλά εγώ περίμενα χάλια ταινία και απλά κακή αμερικανιά αλλά δεν ήταν έτσι. Περίμενα σίγουρα πολλά εφέ και δικαιώθηκα. Αλλά δεν περίμενα ψαγμένο σενάριο και κουλτούρα. Avengers λέγεται η ταινία ξέρεις τι τύπου ταινία πας να δεις. Όπως όταν ο τίτλος είναι Melancholia και σκηνοθέτης Lars von Trier ξέρεις τι τύπου ταινία πας να δεις και τότε θα συζητήσεις σίγουρα περί ποιότητας. Και στα Dark Knight το ίδιο. Μπορεί να είναι από κόμικ αλλά είναι τελείως διαφορετική προσέγγιση και σηκώνει συζήτηση γιατί δεν είναι απλά Batman. Αλλά τώρα να κάνεις ολοκληρη συζήτηση για Avengers πάει πολύ. Δεν χρειάζεται. Ωραία εφέ, ταιριαστοί ηθοποιοί, αρκετό χιούμορ και πολύ δραση. Δεν έχει τη προσέγγιση του Dark Knight, έχει την πιο απλή και άμεση προσέγγιση για ήρωες comic. Για μένα ήταν διασκεδαστική ταινία και την ξαναβλέπω άνετα.
Υ.Γ. Υπάρχουν πολύ χειρότερες ταινίες όπως το texas chainsaw π.χ που βγαίνει τώρα. Εκεί πραγματικά ανησυχώ και εγώ για το που πάει ο κινιματογράφος. Αλλά το Avengers δεν μου δημιούργησε τέτοιες ανησυχίες.
Υ.Γ. Υπάρχουν πολύ χειρότερες ταινίες όπως το texas chainsaw π.χ που βγαίνει τώρα. Εκεί πραγματικά ανησυχώ και εγώ για το που πάει ο κινιματογράφος. Αλλά το Avengers δεν μου δημιούργησε τέτοιες ανησυχίες.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης