Cyberpunk 2077

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 16 Ιαν 2013, 20:29

Καλά εντάξει όσο και να ξαναβλέπω το trailer δεν το χωρταίνω. Είναι φοβερό. Και το concept art πολύ ωραίο και η κοπέλα με τις ζαρτιέρες πολύ ωραία επίσης :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Ιαν 2013, 21:02

PetrifieD- έγραψε:Καλά εντάξει όσο και να ξαναβλέπω το trailer δεν το χωρταίνω. Είναι φοβερό. Και το concept art πολύ ωραίο και η κοπέλα με τις ζαρτιέρες πολύ ωραία επίσης :D

Oχι που δεν θα σου άρεσε :P :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 16 Ιαν 2013, 21:11

Μουαχααχαχαχ! Ε εντάξει ποντάρουν και εκεί. Το λέει και στο άρθρο άλλωστε. Δεν φταίω εγώ, είμαι θύμα του marketing :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Spahar » 16 Ιαν 2013, 21:16

PetrifieD- έγραψε:Μουαχααχαχαχ! Ε εντάξει ποντάρουν και εκεί. Το λέει και στο άρθρο άλλωστε. Δεν φταίω εγώ, είμαι θύμα του marketing :D

Φοβερές οι εικόνες και απίστευτη η κοπελιά και σε real life. Γενικά τα πάει καλά και σε αυτό τον τομέα η CD Projekt, εδώ μέχρι και στο Playboy της Πολωνίας έχει φιγουράρει ηρωίδα τους!!! :P
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό game over » 16 Ιαν 2013, 22:34

Spahar έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Μουαχααχαχαχ! Ε εντάξει ποντάρουν και εκεί. Το λέει και στο άρθρο άλλωστε. Δεν φταίω εγώ, είμαι θύμα του marketing :D

Φοβερές οι εικόνες και απίστευτη η κοπελιά και σε real life. Γενικά τα πάει καλά και σε αυτό τον τομέα η CD Projekt, εδώ μέχρι και στο Playboy της Πολωνίας έχει φιγουράρει ηρωίδα τους!!! :P

Όντος η κοπελιά είναι πολυ … Κ.. Κ ... Κ........ ΚΟΥΚΛΑ !!! :mrgreen: :oops: :D
καλά όσο για το game σίγουρα θα τα σπάει !! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Ιαν 2013, 18:36

Η CD Projekt RED κυκλοφόρησε ένα νέο video για το Cyberpunk 2077, στο οποίο ο δημιουργός του Cyber punk RPG Mike Pondsmith μιλάει για τις ιδέες που συντέλεσαν στη δημιουργία του παιχνιδιού, από όπου και προέρχεται το επερχόμενο video game. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω του παρακάτω player:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 18 Ιαν 2013, 19:53

Καλά πρέπει να είναι φοβερό παιχνίδι. Αυτός στο παραπάνω βίντεο είναι λέει και ο δημιουργός του cyberpunk pen and paper. Πρέπει να είναι πολύ μπροστά ο τύπος. Τέτοιους έχει ανάγκη η βιομηχανία, όχι κλέφτες και αντιγραφείς όπως αυτούς του WarZ.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 18 Ιαν 2013, 20:54

game over έγραψε:
Spahar έγραψε:

Όντος η κοπελιά είναι πολυ … Κ.. Κ ... Κ........ ΚΟΥΚΛΑ !!! :mrgreen: :oops: :D
καλά όσο για το game σίγουρα θα τα σπάει !! :)

Katarzyna Danysz το όνομα της :D

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Ιαν 2013, 21:02

Μπααααααζοοοοοο... :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιαν 2013, 01:06

Shepard έγραψε:Μπααααααζοοοοοο... :P

Ναι μωρέ η καημένη. Το μαύρο της το χάλι έχει. Πως κυλοφορούν έξω ήθελα να ξερα, δεν ντρέπονται; :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB