Spider Man 5

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Spider Man 5

Δημοσίευσηαπό johnyx » 18 Ιαν 2013, 12:46

Tha Vgi Spiderman 5?

johnyx

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 18 Ιαν 2013, 12:49

Ναι, έχουν συμφωνήσει για τριλογία του Amazing Spiderman. Άρα θα βγει και Spiderman 6 :P
Τελευταία επεξεργασία από SirLvr και 04 Μαρ 2013, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 18 Ιαν 2013, 15:15

Απλά για να τα λέμε όλα με τα ονόματά τους Spiderman 4 δεν θα υπάρξει τουλάχιστον προς το παρών το The Amazing Spiderman δεν είναι η συνέχεια από το 3 απλά είναι μια καινούργια τριλογία που θα συνεχίσει σίγουρα με άλλες 2 ταινίες του. :D
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό femto » 03 Μαρ 2013, 14:38

Eγω πιστευω οτι το The Amazing Spiderman δεν ειναι καλυτερο απο την πρωτη σειρα, αλλα, βρισκεται σε σωστο δρομο.
Άβαταρ μέλους
femto

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 04 Μαρ 2013, 00:05

Το amazing spiderman αν δεν κάνω λάθος πάντως είναι όπως πρωτοσκέφτηκαν τον spiderman στην αρχή που εμφανίστηκε ο ήρωας και ήταν και τα πρώτα κόμικ με τον spiderman. Στην συνέχεια τον τελειοποίησαν και βγήκαν τα κόμικ του spiderman που παρουσιάζουν τον Peter Parker σαν φοιτητή πανεπιστημίου. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει ο ηθοποιός που παίζει στο Amazing Spiderman τον Peter Parker. Δεν μου ταιριάζει καθόλου για αυτόν τον ρόλο. 100 φορές καλύτερος ο Tobey Maguire κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 04 Μαρ 2013, 00:26

PetrifieD- έγραψε:Το amazing spiderman αν δεν κάνω λάθος πάντως είναι όπως πρωτοσκέφτηκαν τον spiderman στην αρχή που εμφανίστηκε ο ήρωας και ήταν και τα πρώτα κόμικ με τον spiderman. Στην συνέχεια τον τελειοποίησαν και βγήκαν τα κόμικ του spiderman που παρουσιάζουν τον Peter Parker σαν φοιτητή πανεπιστημίου. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει ο ηθοποιός που παίζει στο Amazing Spiderman τον Peter Parker. Δεν μου ταιριάζει καθόλου για αυτόν τον ρόλο. 100 φορές καλύτερος ο Tobey Maguire κατά τη γνώμη μου.

Ακριβώς, για αυτό και δεν είναι η Mary Jane, αλλά είναι η Gwen Stacy. Και εμένα μου άρεσε η προηγούμενη τριλογία, ωστόσο οι καινούριες ταινίες δεν με αφήνουν αδιάφορο. Περισσότερο λόγω Emma Stone. :P
Πάντως σύμφωνα με comics που έχω διαβάσει υπάρχουν 2 versions του Spiderman. Η μία που είχαμε γνωρίσει στις προηγούμενες ταινίες, και μια άλλη
που οι Gwen και Mary Jane είναι αντίζηλες για την καρδιά του Peter, και η Gwen πεθαίνει.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 04 Μαρ 2013, 00:38

Η τριλογια ηταν καλη εκτος απο το εκτρωμα το 3ο μερος. Εισιγαγε εναν σουπερ ντουπερ villain, τον venom και τον εκανε ο Raimi αχρηστο. Απο οτι διαβαζα τοτε, ο Raimi δεν ηταν ποτε fan του venom και το εβαλε αναγκαστικα στην τριτη ταινια επειδη το ηθελαν οι fans (λογικο μιας και ο Venom ειναι ο πιο αγαπητος villain για τον Spidey) και τον πιεζε η Sony.

O Venom ειτε στα κομικς ειτε στα καρτουν ηταν ντουλαπα στο μεγεθος και ο venom στην ταινια ηταν ανορεξικος.

Τωρα οσον αφορα το Amazing Spiderman. Δεν τρελαθηκα και πολυ. Λογικο επειδη μιλαμε για reboot θα υπηρχε η γνωστη βαρετη εισαγωγη η οποια λογικο να λειπει στο AS2. Στο AS1 δεν μου αρεσε ο Lizard. Εμενα ο Lizard μου αρεσε πως ηταν στα καρτουν που εμοιαζε με σαυρα και οχι με εναν ανθρωπο καταπρασινο με ουρα. Βεβαια τσεκαρα στα κομικ πως στο συγκεκριμενο universe (amazing) ο lizard μοιαζει πιο πολυ με ανθρωπο και ξενερωσα και τσαμπα τους εβριζα τους συντελεστες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό kostasarta » 13 Ιουν 2013, 17:31

για μενα to amazing spiderman ειναι καλυτερο απο την τριλογια spiderman
kostasarta

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό frigs » 30 Ιούλ 2013, 16:40

πότε περίπου βγαίνει στην Ελλάδα αυτό?
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 30 Ιούλ 2013, 19:40

στο imdb το χει για Μάιο 2014 οπότε υπομονή ...

πάντως επειδή το amazing το δα πρόσφατα και αυτό με παρότρυνση φίλων , (πίστευα οτι είχε κλείσει ο κύκλος με τα 3 spiderman και δεν είχε νόημα να ξαναδώ το τσίμπημα της αράχνης,το θάνατο του uncleBen,κτλ..) , μπορώ να πώ οτι μου άρεσε περισσότερο η δομή του χαρακτήρα ως genius nerd με skate που ρίχνει κιόλας το γκομενάκι απ'την πρώτη ταινία (νταξει ο πρωταγωνιστης δεν είναι κατι τρελό αλλά μια χαρά ταιριάζει), παρά του φλώρου φοιτητή-φωτογράφου με το ποδηλατο που μέχρι να ρίξει την αλλη τη κλαψο-φακιδο-κοκκινομαλλα mary-jane μας είχε κοιμίσει.(η emma stone δίνει πόντους στη νέα τριλογία :D )

Επίσης να πώ οτι στο 2ο μέρος θα παίζει και ο απίθανος Jamie Foxx ως villain οπότε απλα δεν χανεται :D
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Επόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB