Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 16 Ιαν 2013, 20:35

To Vacancy ήταν καλούτσικο. Στο τέλος μας τα ψιλοχαλάει αλλά γενικώς ήταν αρκετά καλό. Παίζει και η Kate Beckinsale <3

Επίσης ωραίο είναι και το Stigmata.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 16 Ιαν 2013, 22:18

καλές ταινίες είναι και το the mirrors 1 και 2 .και κάτι ακόμα ποιος θυμάται Christopher Lee στα νιάτα του . δεν ήταν όλα τα λεφτά για την εποχή του ?
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 17 Ιαν 2013, 05:17

O Christopher Lee είναι από τους αγαπημένους μου κακούς. Ακόμα και τώρα. Έχει το ανάστημα, το βλέμα και τη βαθιά φωνή για να είναι ο τέλειος κακός. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τους πιο πετυχημένους και αναγνωρίσιμους κακούς και επίσης συνδεδεμένος με το ρόλο του κόμη Δράκουλα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 17 Ιαν 2013, 09:56

Συμφωνώ απόλυτα ο Cristopher lee o Peter Cushing και οVincent Price με την Hummer studios άλλαξαν τα πάντα στις ταινίες τρόμου αν και οι Ιταλοί σκηνοθέτες ( Amando de Ossorio ,)την 10ετια του 70 έδωσε διαμάντια (7η πύλη της κολάσεως,το νησί τον Ζάμπι κ.αλλα )
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 17 Ιαν 2013, 19:46

@senso Rose REd!!!!! τι ειπες τωρα!!! αγαπημενη ταινια της εφηβειας μου. Το ειχα νοικιασει με κατι ξαδερφες μου και ειχαμε παθει πλακα! Αν και 4 ωρες ταινια τη βρισκω ακομη εξαιρετικη και καθολου βαρετη. Τα "φαντασματα" απο τα πιο τρομακτικα που ειχα δει ως τοτε και φυσικα τρομερη αφηγηση. Ειναι ο λογος που ξεκινησα να διαβαζω stephen king.

Υπαρχει και prequel, το Diary of Helen Rimmbauer που δειχνει πως κατασκευαστηκε η επαυλη και ειναι επισης πολυ καλη ταινια!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό senso » 17 Ιαν 2013, 20:56

@alex4444

Tην ταινια που μου λες δεν την εχω δει , αλλα αμα λες καλα λογια θα την ψαξω..

@ LIONHEART

Bruce Campbell..Θεουλης στα evil dead!!! Παιζει σε μια αρκετα καλη σειρα τα τελευταια χρονια , το burn notice..Ααα κ αν δεν το εχει προσεξει κανεις , εχει γυρισει και αυτο : http://www.imdb.com/title/tt0489235/ .. Αλλα αμα πιασουμε τετοιες ταινιες γενικοτερα , δε θα τελειωσουμε ποτε.
senso

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 17 Ιαν 2013, 22:24

Θυμήθηκα και άλλο καλό θριλεράκι. The mothman prophecies με τον Richard Gere. Nομίζω στα Ελληνικά είχε βγεί ως "ο χρησμός της πεταλούδας"
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 18 Ιαν 2013, 05:38

@PetrifieD- Αλλο αγαπημενο αυτο! Πολυ υποτιμημενο(απορω που το ξεχασα), εχει τρομερη υποθεση και ειναι αρκετα τρομακτικο. Θριλερ με τα ολα του. Το ειχα δει και ενα βραδυ τυχαια στην tv ενω ημουν μονος στο σπιτι και δεν τολμουσα να κλεισω φωτα μετα.

Να σαι καλα που μου το θυμισες, θα το κατεβασω!

@senso Ισαξια ποιοτητα με του rose red, με την υπογραφη του King. Αν σου αρεσε το 1ο, μη τη χασεις εχει πολυ ενδιαφερον.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 18 Ιαν 2013, 20:12

alex4444 έγραψε:@PetrifieD- Αλλο αγαπημενο αυτο! Πολυ υποτιμημενο(απορω που το ξεχασα), εχει τρομερη υποθεση και ειναι αρκετα τρομακτικο. Θριλερ με τα ολα του. Το ειχα δει και ενα βραδυ τυχαια στην tv ενω ημουν μονος στο σπιτι και δεν τολμουσα να κλεισω φωτα μετα.

Να σαι καλα που μου το θυμισες, θα το κατεβασω!

@senso Ισαξια ποιοτητα με του rose red, με την υπογραφη του King. Αν σου αρεσε το 1ο, μη τη χασεις εχει πολυ ενδιαφερον.

Άσε πολλοί τότε το μπέρδευαν με το butterfly effect (φαινόμενο της πεταλούδας) και μου την έσπαγε. Καλούτσικο το butterfly effect αλλά καμία σχέση με το mothman. Και βέβαια καμία σχέση Gere με Κutcher, δεν σχολιάζω καν :P Πάντως και εγώ είχα τρομάξει πολύ τότε γιατί ήταν κυρίως ψυχολογικό, δεν σου πέταγε zombie στη μάπα ή τίποτα τέτοιο. Ειδικά όταν χτύπαγε το τηλέφωνο. μπρρ :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 18 Ιαν 2013, 23:47

@PetrifieD- ΚΑι το butterfly effect μου αρεσε, αλλα εντελως αλλου ειδους ταινια. Το ειχα μισησει ομως λογω του μπερδεματος με το ονομα! Ολοι το χαν δει και οταν ανεφερα τον Χρησμο της πεταλουδας σε συζητησεις για θριλερ, oλοι εσπευαν να με διορθωσουν στον τιτλο(φαινομενο, οχι χρησμος)και να μου πουν πως δεν ηταν τοσο τρομακτικο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB