Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !

Δημοσίευσηαπό game over » 14 Ιαν 2013, 23:29

Ότι λέει ο τίτλος, εδώ θα γράφεται για τα χειρότερα games που έχετε παίξει γενικά !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό game over » 14 Ιαν 2013, 23:33

DUKE NUKEM FOREVER
Έχω παίξει γενικά παρά πολλές πατάτες αλλά τώρα θα γράψω για κάποιο παιχνίδι που είχα παίξει σχετικά πρόσφατα, είναι το DUKE NUKEM FOREVER, λοιπόν το παιχνίδι ήταν απλά αίσχος, όσα χρόνια άργησε να βγει τόσο φόλα βγήκε, είχα την αίσθηση όταν το έπαιζα το game και το κάνω αγγαρεία, το παιχνίδι σε κάποιες φάσεις μου θύμιζε ένα άδειο τοπίο χωρίς καμία λεπτομέρεια και απλά μια λεία ευθεία, εκείνο το μέρος με τον αυτοκινητόδρομο ήταν απλά δράμα…. σε κάποιες πίστες που ήσουν έξω κάπου στην άγρια δύση τα σπίτια έμοιαζαν με άδεια χαρτόκουτα ….μπορούσες να πάρεις μαζί σου 2 όπλα, που ακούστηκε στο duke nukem που είχες μαζί σου ένα οπλοστάσιο τώρα να έχεις μόνο 2 …όσο για τα γραφικά ήταν καρά fail….τώρα κατάλαβα γιατί βγήκε συλλεκτική με όνομα Balls of Steel :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 14 Ιαν 2013, 23:35

spy vs spy ,sega master system

Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 15 Ιαν 2013, 00:05

Πολλοί θα με κράξουν αλλά θα πω το Diablo 3. Όχι μόνο δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες τον τόσων χρόνων ανάπτυξης, αλλά μας αποτελείωσε με το Real money auction house. Με τη συγκεκριμένη προσθήκη κατάφερε να μην θεωρείται καν παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 15 Ιαν 2013, 00:44

Spiderman 2 στο PC.

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το abomination.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Geovra » 15 Ιαν 2013, 00:57

Οσο και ιστορικο παιχνιδι....για μενα ηταν το Wolfenstein....αφου δεν εγινα επιληπτικος απο αυτο....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό game over » 15 Ιαν 2013, 03:47

You Are Empty
Αααα και τώρα που το θυμήθηκα να άλλο ένα φτισιδι που είχα παίξει ποιο παλιά, θαυμάστε ρε! αυτό παίρνει και βραβείο shit of the year ! <3 :P :mrgreen: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 15 Ιαν 2013, 09:12

game over έγραψε:DUKE NUKEM FOREVER
Έχω παίξει γενικά παρά πολλές πατάτες αλλά τώρα θα γράψω για κάποιο παιχνίδι που είχα παίξει σχετικά πρόσφατα, είναι το DUKE NUKEM FOREVER, λοιπόν το παιχνίδι ήταν απλά αίσχος, όσα χρόνια άργησε να βγει τόσο φόλα βγήκε, είχα την αίσθηση όταν το έπαιζα το game και το κάνω αγγαρεία, το παιχνίδι σε κάποιες φάσεις μου θύμιζε ένα άδειο τοπίο χωρίς καμία λεπτομέρεια και απλά μια λεία ευθεία, εκείνο το μέρος με τον αυτοκινητόδρομο ήταν απλά δράμα…. σε κάποιες πίστες που ήσουν έξω κάπου στην άγρια δύση τα σπίτια έμοιαζαν με άδεια χαρτόκουτα ….μπορούσες να πάρεις μαζί σου 2 όπλα, που ακούστηκε στο duke nukem που είχες μαζί σου ένα οπλοστάσιο τώρα να έχεις μόνο 2 …όσο για τα γραφικά ήταν καρά fail….τώρα κατάλαβα γιατί βγήκε συλλεκτική με όνομα Balls of Steel :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Μπου..!!! ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ...

Στο θέμα μας τώρα το χειρότερο που έχω παίξει στην τωρινή γενιά λόγω ζαλάδας είναι το shadow of the damned η περίεργη χρωματική μπαλέτα δεν με άφησαν να το συνεχίσω μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού με κούρασε αφάνταστα...Δεν ήταν unplayable(λογω καλου gameplay) και προσπάθησα να το τελιώσω άλλα δεν την πάλεψα ήθελα 10 depon...
Όχι δεν σημαίνει επειδή έχει ονόματα μεγάλων δημιουργών πρέπει να τα θεοποιούμε ήταν κακός τίτλος ......σίγουρα υπήρχαν χειρότερα (damntation,stromrise) άλλα ο συγκεκριμένως μου έκατσε πολύ στραβά.....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό chris41090 » 15 Ιαν 2013, 11:56

Μπορεί να διαφωνούν καποιοι αλλα για μένα είναι το Dragon Age: Origins :?
Άβαταρ μέλους
chris41090

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Ιαν 2013, 12:50

chris41090 έγραψε:Μπορεί να διαφωνούν καποιοι αλλα για μένα είναι το Dragon Age: Origins :?

Ιερόσυλε!!!Πραγματικά περίμενα να πεις το dragon age 2 και όχι το 1 το οποίο είναι εξαιρετικό!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB