- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 18:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Sly Cooper: Thieves in Time
Σίγουρα αγορά κι από εμένα.Ανυπομονώ να το παίξω στα ελληνικά,φαίνεται ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στη μεταγλώττιση.Απλά να ενημερώσω όσα παιδιά δεν το ξέρουν ότι με την αγορά του Sly Cooper για το PS3 παίρνεις δώρο την έκδοση του PS Vita μέσω του PSN.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
xGodKilleRx έγραψε:Σίγουρα αγορά κι από εμένα.Ανυπομονώ να το παίξω στα ελληνικά,φαίνεται ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στη μεταγλώττιση.Απλά να ενημερώσω όσα παιδιά δεν το ξέρουν ότι με την αγορά του Sly Cooper για το PS3 παίρνεις δώρο την έκδοση του PS Vita μέσω του PSN.
Το θέμα βεβαίως είναι και πόσο χώρο θα θέλει στην κάρτα. Άμα θέλει πάνω από 4 και πρέπει να πάρω εγώ πχ και κάρτα για να χωρέσει το download (πάνω από 30 ή 8άρα), καλύτερα αγορά χώρια.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:xGodKilleRx έγραψε:Σίγουρα αγορά κι από εμένα.Ανυπομονώ να το παίξω στα ελληνικά,φαίνεται ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στη μεταγλώττιση.Απλά να ενημερώσω όσα παιδιά δεν το ξέρουν ότι με την αγορά του Sly Cooper για το PS3 παίρνεις δώρο την έκδοση του PS Vita μέσω του PSN.
Το θέμα βεβαίως είναι και πόσο χώρο θα θέλει στην κάρτα. Άμα θέλει πάνω από 4 και πρέπει να πάρω εγώ πχ και κάρτα για να χωρέσει το download (πάνω από 30 ή 8άρα), καλύτερα αγορά χώρια.
Ομολογώ πως δεν σκέφτηκα πόσο θα πιάνει στην κάρτα αλλά από την άλλη δεν το φοβάμαι κιόλας,για παράδειγμα το Uncharted: GA χώρεσε σε τεσσάρα κάρτα,αυτό δεν θα χωρέσει;
"...καλύτερα αγορά χώρια" αυτό δεν το κατάλαβα,τι εννοείς;Αν το αγοράσεις για το PS3,μέσα στο κουτί θα έχει κωδικό για να κατεβάσεις την έκδοση του PS Vita,εφόσον έχεις PS Vita φυσικά.Δεν χρεώνεσαι τίποτα παραπάνω,είναι cross buy.Με λίγα λόγια με 40 ευρώ παίρνεις το παιχνίδια και για τα δύο.
Αν και είναι η διαφορά είναι μεγάλη,προσωπικά,δεν θα με ενοχλήσει καθόλου λόγου του στυλ των γραφικών.ichigo13 έγραψε:Πάντως από τα reviews που άκουσα η έκδοση του είναι κατά πολύ υποδεέστερη από αυτή του ps3, οπότε να το έχετε υπόψην σας

Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες