Sly Cooper: Thieves in Time

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό litanies » 12 Ιαν 2013, 16:59

nkav64 έγραψε:
litanies έγραψε:μένει να δούμε και σε τι τιμές θα κινηθούν..

Για PSVita σίγουρα στα €49.99

και άλλα τόσα για Ps3?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Ιαν 2013, 17:06

litanies έγραψε:
nkav64 έγραψε:
litanies έγραψε:μένει να δούμε και σε τι τιμές θα κινηθούν..

Για PSVita σίγουρα στα €49.99

και άλλα τόσα για Ps3?

Έχω την εντύπωση ότι το Sly Cooper θα έχει cross buy ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό litanies » 12 Ιαν 2013, 17:16

^δηλαδή εγώ που δεν έχω vita, μπορώ να το αγοράσω σε φορματ του vita και να το παίξω στο ps3?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Ιαν 2013, 17:18

litanies έγραψε:^δηλαδή εγώ που δεν έχω vita, μπορώ να το αγοράσω σε φορματ του vita και να το παίξω στο ps3?

Εφόσον έχει cross buy και το αγοράσεις για ένα από τα 2 formats τότε μπορείς να το κατεβάσεις για το άλλο.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό litanies » 12 Ιαν 2013, 17:30

nkav64 έγραψε:
litanies έγραψε:^δηλαδή εγώ που δεν έχω vita, μπορώ να το αγοράσω σε φορματ του vita και να το παίξω στο ps3?

Εφόσον έχει cross buy και το αγοράσεις για ένα από τα 2 formats τότε μπορείς να το κατεβάσεις για το άλλο.

αγοράζοντας το για το vita θα έχεις τα γραφικά του ps3 όταν το παίξεις στο ps3 σαν να έχει πάρεις την έκδοση για το ps3?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Ιαν 2013, 19:31

litanies έγραψε:
nkav64 έγραψε:

αγοράζοντας το για το vita θα έχεις τα γραφικά του ps3 όταν το παίξεις στο ps3 σαν να έχει πάρεις την έκδοση για το ps3?

Όχι, αγοράζοντάς το για το Vita πχ θα έχεις το παιχνίδι για το Vita με το κουτί του και τη rom του. Παράλληλα, λογικά μέσω κάποιου κωδικού που θα έχει μέσα στη συσκευασία, μέσω του PS3 θα κάνεις login στο PSN και θα κατεβάζεις στο σκληρό σου δίσκο την αντίστοιχη έκδοση για το PS3 ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 12 Ιαν 2013, 20:26

Νομίζω η προσφορά ίσχυει μόνο για το ανάποδο.
Δηλαδή, αν πάρεις την έκδοση για το ps3 θα σου δώσουν κωδικό να το κατεβάσεις και στο vita.
Τουαχιστον αυτό ίσχυε για το Battle Royale, όποτε πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και στο sly
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό torico » 12 Ιαν 2013, 20:31

ichigo13 έγραψε:Νομίζω η προσφορά ίσχυει μόνο για το ανάποδο.
Δηλαδή, αν πάρεις την έκδοση για το ps3 θα σου δώσουν κωδικό να το κατεβάσεις και στο vita.
Τουαχιστον αυτό ίσχυε για το Battle Royale, όποτε πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και στο sly

ακριβως αυτο ισχυει
Άβαταρ μέλους
torico

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό torico » 12 Ιαν 2013, 20:34

η τιμη του παιχνιδιουν θα ειναι 40 δολαρια η εκδοση για ps3 κ 30 δολλαρια η εκδοση για psvita,περνοντας την εκδοση για ps3 εχεις καυτην για το βιτα,αρα πανω απο 40 ευρω δεν θα κανει στα μερη μας λογικα
Άβαταρ μέλους
torico

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό litanies » 12 Ιαν 2013, 22:14

torico έγραψε:η τιμη του παιχνιδιουν θα ειναι 40 δολαρια η εκδοση για ps3 κ 30 δολλαρια η εκδοση για psvita,περνοντας την εκδοση για ps3 εχεις καυτην για το βιτα,αρα πανω απο 40 ευρω δεν θα κανει στα μερη μας λογικα

με τα ελληνικά θα κάνει τόσο?
Άβαταρ μέλους
litanies

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB