- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 15:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!
Για μένα χειρότερη και πιο απογοητευτική ταινία είναι το The Last Airbender. Ως fan της σειράς Avatar είχα θυμώσει πάρα πολλή από αυτή τη μ... που είχα δει.
-
johnaras002 - Δημοσιευσεις : 12
Φίλε PetrifieD γιατί να σε βρίσουμε, την άποψη μας λέμε. Εξάλλου, για το Mulholland Drive υπάρχουν πολλοι που λένε ότι είναι εξαιρετική ταινία. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί που τη βρίζουν (μεγάλο debate...). Προσωπικά, έχοντας δει ταινίες του Lynch, έπαθα ΣΟΚ με αυτή. Ξεφεύγει από τα δικά μου κριτήρια ανοχής ως ταινία, καθώς όχι μόνο μπόρεσα να την καταλάβω, αλλά οι σκηνές, οι διάλογοι και γενικότερα ήταν -σινεφίλ- κομματάκια που κάπως συνδέονται, ή και όχι κλπ κλπ με αποτέλεσμα για εμένα αποκρουστικό
Και πραγματικά αναρωτιέμαι, πώς γίνεται να κάνεις ταινίες σαν αυτές που ανέφερα -και συστήνω ανεπιφύλακτα να τις δειτε- και μετά αυτή. Ίσως ο τύπος να είναι πολύ μπροστα καλλιτεχνικά και να φτιάχνει που και που ταινίες υψηλής αισθητικής για λίγους... Ίσως να ξεφεύγει με διάφορες ψυχο-τροπικές ουσίες, δεν ξέρω..
Για το Κουρδιστό πορτοκάλι έχω και εγώ μέτρια γνώμη, αλλά δεν το θεωρώ κακό. Να σημειώσω μόνο πώς από την ταινία λείπει το τέλος του βιβλίου (τελειώνει κάπως απότομα), γιατί ο Κιούμπρικ χρησιμοποίησε την αμερικάνικη έκδοση που είχε "κόψει" το τέλος...

Και πραγματικά αναρωτιέμαι, πώς γίνεται να κάνεις ταινίες σαν αυτές που ανέφερα -και συστήνω ανεπιφύλακτα να τις δειτε- και μετά αυτή. Ίσως ο τύπος να είναι πολύ μπροστα καλλιτεχνικά και να φτιάχνει που και που ταινίες υψηλής αισθητικής για λίγους... Ίσως να ξεφεύγει με διάφορες ψυχο-τροπικές ουσίες, δεν ξέρω..

Για το Κουρδιστό πορτοκάλι έχω και εγώ μέτρια γνώμη, αλλά δεν το θεωρώ κακό. Να σημειώσω μόνο πώς από την ταινία λείπει το τέλος του βιβλίου (τελειώνει κάπως απότομα), γιατί ο Κιούμπρικ χρησιμοποίησε την αμερικάνικη έκδοση που είχε "κόψει" το τέλος...
- Scrooge
- Δημοσιευσεις : 18
Όντως τελειώνει κάπως απότομα αλλά δεν έχω διαβάσει το βιβλίο οπότε δεν μπορούσα να ξέρω. Πάντως αρκετά μπροστά για την εποχή του. Επίσης εκτρώματα είναι όλα τα έργα τύπου Mega shark vs giant octopus, Sharktopus (παίζει και ο Eric Roberts, έλεος), Μega Piranha, Mosquito Man κτλ. Μιλάμε για D movies βέβαια και ευτυχώς δεν έχω δει κάποια. Φήμες λένε πως από όσους τις είδαν, κανείς δεν επέστρεψε για να μας πει την εμπειρία του 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
alex4444 έγραψε:Εχω δει το mosquito man... προτιμω να μη μιλαω γι' αυτο, χρειαστηκαν χρονια για να το ξεπερασω...
:'(
Tόσο χάλια;

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μια ταινια με τον NIcolas Cage που ητανε οδηγος ασθενοφορου. Σταυροδρομια της ψυχης νομιζω ητανε ο τιτλος. Και το ειχα δει και στο σινεμα. Ακομα κλαιω τα λεφτα
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
Χαχαχαχα τι μου θυμισατε τωρα με τις ταινιες τυπου dinoshark και sharktopus.Οσο για χειροτερη εγω θα πω για μια που συμφωνα με οσα ειχα ακουσει περιμενα κατι πολυ καλυτερο αλλα εγω προσωπικα απογοητευτικα πληρως.Μιλαω για το "Μικρο σπιτι στο δασος" που πολλοι την παρουσιαζαν ως μια απο τις τρομακτικοτερες ταινιες μπλα μπλα μπλα.Εμενα παλι πιο πολυ ως κωμωδια τρομου μου φανηκε παρα σαν τρομακρικο θριλερ.Οποτε εγω μιλαω για την ταινια "Μεγαλυτερη απογοητευση" συμφωνα με τις προσδοκιες που ειχα!Αυτα!!!!
)))

- MaryAnn23
- Δημοσιευσεις : 30
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης