Rock, Hard Rock, Metal (όχι death, black, grind και τέτοια), Industrial, Techno, Ambient...
Απεχθάνομαι τα εμπορικό-ελληνικά, αλλά όχι τα έντεχνα:)
- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 13:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τι μουσική ακούτε;
Ποπ ροκ κυριως απο Βρετανια μερια. Μιλαμε για ολες τις δεκαετιες(πχ Beatles/Kinks/Jam/Sound/Oasis) Απο κει και περα μου αρεσουν και garagιες. Δεν εχω προβλημα να ακουσω οτιδηποτε "γκρουβαρει" παντως απο hip hop μεχρι... Βritney!! Eπισης απο ελληνικα τις σημαντικες μπαντες του παρελθοντος και λιγο εντεχνο αν και ποτε δεν μπαινουν στο mp3 μου, ειμαι ταγμενος Αγγλος!
Στην εφηβεια μου εκανα κι ενα σημαντικο περασμα απο μεταλ(Helloween, Savatage οι αγαπημενοι μου και μιλαμε για αρρωστεια) που ομως εδω και χρονια εχω αφησει πισω. Και περιττο να πω ποσο σιχαινομαι το ελληνικο mainstream απο 80 και μετα και φυσικα την κατασταση στα "κεντρα διασκεδασης"
Στην εφηβεια μου εκανα κι ενα σημαντικο περασμα απο μεταλ(Helloween, Savatage οι αγαπημενοι μου και μιλαμε για αρρωστεια) που ομως εδω και χρονια εχω αφησει πισω. Και περιττο να πω ποσο σιχαινομαι το ελληνικο mainstream απο 80 και μετα και φυσικα την κατασταση στα "κεντρα διασκεδασης"

-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:Ποπ ροκ κυριως απο Βρετανια μερια. Μιλαμε για ολες τις δεκαετιες(πχ Beatles/Kinks/Jam/Sound/Oasis) Απο κει και περα μου αρεσουν και garagιες. Δεν εχω προβλημα να ακουσω οτιδηποτε "γκρουβαρει" παντως απο hip hop μεχρι... Βritney!! Eπισης απο ελληνικα τις σημαντικες μπαντες του παρελθοντος και λιγο εντεχνο αν και ποτε δεν μπαινουν στο mp3 μου, ειμαι ταγμενος Αγγλος!
Θα με ζηλέψεις δηλαδή αν σου πω ότι σπουδάζω Αγγλία και έχω πάει σε πολλές συναυλίες;

Εγώ ακούω κυρίως rokc, alternative rock, metal αλλά και λίγη trance. Aπό Ελληνικά θα ακούσω κυρίως παλιά (Μητροπάνο κτλ) και ορισμένα έντεχνα και ροκ (τύπου Ξύλινα Σπαθιά). Γενικώς δεν με πειράζει να πάω σε ένα σπίτι π.χ. και να ακούσω οτιδήποτε εκτώς από Παντελίδη, Πάολα και τέτοιες βλακείες.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
@PetrifieD- Θα σε ζηλεψω λεει? Θελω πολυ να παω Αγγλια και μονο για να ζησω απο κοντα αυτη την υπεροχη μουσικη! Και την προφορα
Δεν ξερω πως σου φαινεται, γιατι εχω ακουσει διαφορετικες αποψεις, αλλα οσο ακομη θα εισαι, enjoy, γιατι η Αθηνα αυτη τη στιγμη δεν ειναι και πολυ ομορφα να ζεις(το κεντρο κυριως)...

Δεν ξερω πως σου φαινεται, γιατι εχω ακουσει διαφορετικες αποψεις, αλλα οσο ακομη θα εισαι, enjoy, γιατι η Αθηνα αυτη τη στιγμη δεν ειναι και πολυ ομορφα να ζεις(το κεντρο κυριως)...
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:@PetrifieD- Θα σε ζηλεψω λεει? Θελω πολυ να παω Αγγλια και μονο για να ζησω απο κοντα αυτη την υπεροχη μουσικη! Και την προφορα![]()
Για την προφορά εντάξει δεν σε παρεξηγώ γιατί λογικά εννοείς την Λονδρέζικη που ακούγεται περισσότερο. Και γενικά την Νότια. Γιατί αν πας βορρά μιλάμε για βλαχιά. Μπουρτζόβλαχοι τελείως, δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Μια χαρά είναι ρε συ, εγώ μένω Brighton που είναι τέρμα νότος παραθαλάσιο και περνάω μια χαρά. Έχει και πολλούς Έλληνες εδώ και οι Άγγλοι είναι πιο έξω καρδιά. Βέβαια στα πρίζουν όταν πίνουν κάθε βράδυ και φωνάζουν στους δρόμους αλλά άλλο αυτό. Από γυναίκες δυστυχώς πλήττει η Αγγλία. Αυτό είναι το μειονέκτημα. Μακάρι να ήταν όλες σαν την Beckinsale. Θα είμαι εδώ μέχρι τέλος καλοκαιριού και προσπαθώ να το απολαύσω. Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν μένω Αθήνα

-
alex4444 έγραψε:@PetrifieD- Ως φαν των Oasis κι εχοντας δει πολλες συνεντευξεις του Liam Gallagher, μπορω να επιβεβαιωσω το περι βλαχιας στα βορειαΝαι η λονδρεζικη ειναι πιο κυριλε.
Ωχ, κακο αυτο με τις γυναικες... Η αληθεια ειναι στην Ελλαδα δεν εχουμε παραπονο!
Ναι όταν τραγουδάει είναι πολύ καλός, όταν μιλάει όμως... Όσο για τις γυναίκες, μεσόγειος for the win τι να λέμε τώρα. Απο βορρά μόνο Σουιδέζες

Άσχετο, αφού σου αρέσουν τα Αγγλικά συγκροτήματα, ψάξε και τους Anathema αν δεν τους ξέρεις ήδη. Τους έχω δει 2 φορές live και είναι πολύ καλοί. Έρχονται και χρόνια στην Ελλάδα.
-
alex4444 έγραψε:Οταν ακουγα metal ηταν απο τις αγαπημενες μπαντες! Alternative 4, Judgement, Natural Disaster ειδικα εχουν λιωσει στο cd player!
Mπράβο μπράβο. Τέτοια θέλω να ακούω. Να γινόμαστε πολλοί

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες