Προβλημα συνδεσης σε διαφορα site

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Προβλημα συνδεσης σε διαφορα site

Δημοσίευσηαπό lust » 19 Νοέμ 2012, 01:43

Καλησπερα σημερα που ανοιξα τον υπολογιστη για καποιο λογο δεν μπαινει σε μερικα σαιτ οπως aek365.com imagebam.com sto sportlemon den anoigei ta leton.tv και μερικα αλλα.Μεχρι χτες το βραδυ δουλευαν ολα παντως.

Αν θυμαμαι καλα ειχα κατεβασει και εκανα εγκατασταση το medieval total war 2 και εκανε ινσταλλ και ενα framework 1.1 νομιζω το οποιο εσβησα μετα ακομα νομιζω ειχα κανει εγκατασταση κατι drivers για τη καρτα γραφικων αλλα πρεπει να ειχα ξανα ανοιξει το Pc μετα απο αυτο.

Χρησημοποιως chrome και μου βγαζει αυτο "Σφάλμα 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Έγινε επαναφορά της σύνδεσης." ουτε απο το ipod μπορω να μπω στα συγκεκριμενα σαιτ

επισης εχω το avast οταν κλεινω την ασπιδα web αντι για το παραπανω σφαλμα μου βγαζει αυτο "Ωχ! Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Google Chrome με τη διεύθυνση www.aek365.com"

σε μερικα σαιτ αργει πολυ κυριως σε οσα ανεβαζονται φωτογραφιες (για τορρεντς κτλ) δεν τα φορτωνει με τιποτα

μονο με το hidemyass μπηκα στο αεκ365 και πολλες φωτο δεν δουλευουν δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο

αυτα...δεν νομιζω να ξεχασα κατι καθε βοηθεια καλοδεχουμενη
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό game over » 11 Ιαν 2013, 04:02

Εχεις ακομα προβληματα ???
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό lust » 11 Ιαν 2013, 04:19

game over έγραψε:Εχεις ακομα προβληματα ???

Οχι εφτιαξε μονο του thx :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 11 Ιαν 2013, 23:43

Δε σε αφηνει να ενημερωθεις για την ΑΕΚ ο chrome. Ειναι εινα μετρο προστασιας απο την καταθλιψη...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό lust » 12 Ιαν 2013, 04:19

alex4444 έγραψε:Δε σε αφηνει να ενημερωθεις για την ΑΕΚ ο chrome. Ειναι εινα μετρο προστασιας απο την καταθλιψη...

Πλακα πλακα...ουτε παιχνιδι δε μπορουσα να δω μωρε λες να μου στελνει μηνυματα το pc ? :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 12 Ιαν 2013, 14:00

Σιγουρα πραγματα! Τα livestreams της ομαδας μας πλεον θεωρουνται απο τα antivirus μη ασφαλεις τοποθεσιες!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB