Football manager 2013

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 10 Ιαν 2013, 18:08

Θα πάρει δάνειο η ομάδα οπότε δεν έχεις θέμα.Γενικά πάντως δεν πιστεύω ότι φταίει η τακτική μου,δεν γίνεται να είναι πρώτος ο βάζελος και δεύτερα τα γίαννενα και άλλες "μικρές" ομάδες να ακολουθούν!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιαν 2013, 18:09

Εμένα πάλι την πρώτη χρονιά με πήγε απίστευτα ρεαλιστικά. Πρωτάθλημα με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ τρίτος, και ΑΕΚ στο τσακ δεν έπεσε :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 10 Ιαν 2013, 20:48

Θα με αναγκάσεις να το ξεκινήσω ξανά!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό lust » 10 Ιαν 2013, 21:46

Καλα και μενα η Ξανθη ειναι πρωτη με +20 απο ΟΣΦΠ/ΠΑΟ 2ρος ειμαι στο-3 με την ΑΕΚ με το Φουρταδο και το Κατσικοκερη να εχουν 12 και 8 γκολ....απο κει και μονο καταλαβαινεις τι γινεται...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Ιαν 2013, 23:22

Καλά στη τύχη βγαίνουν τα αποτελέσματα; Σίγουρα δεν γίνεται να βγαίνει σε όλους το ίδιο αλλά οκ. Λίγος ρεαλισμός. Ο maniac το πέτυχε. Αν και η ΑΕΚ μπορεί να πέσει οπότε... :P

Λέω να το πάρω τελικά. Πόσο χάλια να είναι πια ενα FM. Αν μου κάνει bug τύπου έχασες 3-0 επειδή σου τραυματίσαμε 10 παίκτες και δεν είχες αρκετούς, θα ξαναπαίξω τον αγώνα. Ακούς εκεί!

Όντως ρε maniac αν έπαιζες με καμία Ρεαλ τι θα γινότανε με Pepe και Ramos πίσω; :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 11 Ιαν 2013, 03:45

Το ωραίο είναι οτι τόσοι τραυματισμοί, μία κόκκινη δεν έβγαλε...λες και όλοι τραυματίζονταν απο μόνοι τους!
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 11 Ιαν 2013, 11:59

nfs_maniac έγραψε:Το ωραίο είναι οτι τόσοι τραυματισμοί, μία κόκκινη δεν έβγαλε...λες και όλοι τραυματίζονταν απο μόνοι τους!

Mπορεί να έχει λακούβες το γήπαιδο και να σκοντάφτουν σου λέει :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 11 Ιαν 2013, 15:41

ή να παίρναν φόρα και να χτυπάγανε στα δοκάρια. Λογικό, πολλές φορές γίνεται... :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 12 Ιαν 2013, 00:14

Ρεαλισμός παιδί μου. Πάνω από όλα, τι να λέμε τώρα. Εγώ δεν καταλαβαίνω πως το κατάφεραν αυτό. Το 12 ήταν μια χαρά σχετικά. Πάλι έκανε κάποιες βλακειούλες αλλά όχι τέτοιες χοντράδες; Έχουν ανακοινώσει κανένα patch που φτιάχνει κάποια απο αυτά;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 12 Ιαν 2013, 03:42

έχουν βγει 2-3 και το έχουν μαζέψει κάπως το πράγμα. Υπάρχουν όμως ακόμα κάποια θεματάκια
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB