Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 11 Ιαν 2013, 12:20

Kimi Raikkonen έγραψε:Εντάξει ήξερα ότι θα ήταν βλακεία αλλά τόση μεγάλη βλακεία δεν την περίμενα. Αναφέρομαι στον Δολοφόνο με το Πριόνι που είδα χθες στον κινηματογράφο. Από τα πόσα μείον να ξεκινήσω και πια θετικά να πω ότι υπάρχουν; Μάλλον ούτε ένα θετικό! Ένα βασικό μείον αν θέλετε....δεν δείχνει καν γυμνό όπως σε άλλες ταινίες τέτοιου είδους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. :P

Oύτε καν γυμνό;;; Ε χωρίς νόημα τότε. Και να είχε γυμνό δεν θα το έβλεπα γιατί έχω δει το παλιό και ήταν μάπα ενώ αυτό φαίνεται ακόμα χειρότερο. Αλλά όταν κάνεις μια μάπα χωρίς γυμνό τότε δεν έχει κανένα νόημα να την δει ακόμα και αυτός που θέλει να περάσει την ώρα του. Καλύτερα να κοιτάς 2 ώρες τον τοίχο τότε :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 11 Ιαν 2013, 15:46

PetrifieD- έγραψε:
Kimi Raikkonen έγραψε:Εντάξει ήξερα ότι θα ήταν βλακεία αλλά τόση μεγάλη βλακεία δεν την περίμενα. Αναφέρομαι στον Δολοφόνο με το Πριόνι που είδα χθες στον κινηματογράφο. Από τα πόσα μείον να ξεκινήσω και πια θετικά να πω ότι υπάρχουν; Μάλλον ούτε ένα θετικό! Ένα βασικό μείον αν θέλετε....δεν δείχνει καν γυμνό όπως σε άλλες ταινίες τέτοιου είδους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. :P

Oύτε καν γυμνό;;; Ε χωρίς νόημα τότε. Και να είχε γυμνό δεν θα το έβλεπα γιατί έχω δει το παλιό και ήταν μάπα ενώ αυτό φαίνεται ακόμα χειρότερο. Αλλά όταν κάνεις μια μάπα χωρίς γυμνό τότε δεν έχει κανένα νόημα να την δει ακόμα και αυτός που θέλει να περάσει την ώρα του. Καλύτερα να κοιτάς 2 ώρες τον τοίχο τότε :)

Συμφωνώ απόλυτα Petrified οι συγκεκριμένες ταινίες αξίζουν μόνο για τις συγκεκριμένες σκηνές που η ταινία δυστυχώς δεν είχε σε αντίθεση ας πούμε με το Παρασκευή και 13 (το τελευταίο).
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό lust » 12 Ιαν 2013, 04:32

Ειδα το batman(το 1ο) αρκετα καλη ταινια και δεν ειμαι πολυ των κομιξ εκπληκτικος Jack Nicholson(μπορει να τους ειχε βγαλει το λαδι αλλα δινει ρεστα) και φυσικα η Κιμ ειναι το κατι αλλο...Για τον Keaton δε λεω τιποτα ακομα θα δω και τα αλλα 3 και μετα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 12 Ιαν 2013, 17:37

Gangster squad Φοβερή ταινία που πρέπει να δούνε όλοι, και το καλύτερο είναι ότι είναι αληθινή ιστορία
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Ιαν 2013, 18:39

Berserk: The Golden Age Arc 1 και 2.Απλα απιστευτο Anime!(Sorry αν υπαρχει ειδικο θεμα.Εψαξα αλλα δεν ειδα κατι για Anime Movies)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 12 Ιαν 2013, 19:44

Alien 1 και 2.Φοβερά και τα δύο!!!
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 13 Ιαν 2013, 06:06

Ενα revision στο 1ο Sherlock Holmes, ισα για να ετοιμαστω για το 2ο!

ΕΠΟΣ. Δραση, μυστηριο, πλοκη, ευφυια, γυρισμα, ηθοποιια, τι να πρωτο ξεχωρισεις! Με τη 2η θεαση ημουν σε θσεη να προσεξω πιο πολλες λεπτομερεις και πραγματικα ειναι απιστευτη ταινια.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό litanies » 13 Ιαν 2013, 11:18

Until the Light Take us...ντοκιμαντέρ για τα μουσικά δρώμενα στην Νορβηγία της Black metal σκηνής.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό korko » 13 Ιαν 2013, 13:11

death race 3..τραβηγμένο από τα μαλλιά...το 2 πρώτα ήταν πολύ καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 14 Ιαν 2013, 01:26

To "Τhe Watch" και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έκατσα και το είδα ενώ είχα διαβάσει μόνο αρνητικά σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB