Football manager 2013

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 09 Ιαν 2013, 17:16

Βέβαια για να λέμε την αλήθεια, στο παιχνίδι με την Milan με βοήθησε κάπως.... :D

http://www.youtube.com/watch?v=Em5Ol6EwA3o
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Ιαν 2013, 17:52

Στην ευρώπη έχω μαζέψει άπειρα γκολ έχω φάει 7άρα από την Άρσεναλ κάτι 5άρες και κάτι 4άρες!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 09 Ιαν 2013, 18:07

Εμένα μου την σπάει οτι στο φετινό, αρχίζω πλέον να έχω βάσιμες υποψίες οτι κάποια αποτελέσματα είναι αποφασισμένα απο πριν, και ΟΤΙ και να κάνεις αυτα θα βγουν....

Πχ
Αντιμετωπίζω την Μιλαν σε διπλά παιχνίδια για τους 8 του Champions League. Πρώτο παιχνιδάκι στον Πειραιά 4-2 υπερ μου... έρχεται λοιπόν και ο επαναληπτικός, και είμαι στο 2-2 στο ημίχρονο, σαφώς το συνολικό σκορ υπερ μου.... Ναι νομίζεις...Και αρχίζει τα μαγικά του το FM..... Ναι, ναι αρχίζει τα κόλπα και παίζω με 7!!!!! :evil: :evil: :evil:

Και φυσικά έρχεται ο αποκλεισμός....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 09 Ιαν 2013, 20:55

Α πολύ ωραία. Να μην το πάρω δηλαδή! :) Δεν έχω φάει ποτέ πάνω από 2 κόκκινες σε FM. Πως τα κατάφερες; :D Και στα παλιά έμπεναν κάτι άκυρα γκολ συνήθως εναντίων του παίκτη αλλά όχι τόσο συχνα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό litanies » 09 Ιαν 2013, 21:44

όντως πολλές κάρτες..ίσως εντολές για aggressive τάκλιν?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Ιαν 2013, 22:57

Σίγουρα έχει πολλά bugs και σε ένα community για μάνατζερ που ρώτησα μου λένε το κλασικό "φταίει η τακτική σου"
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό lust » 10 Ιαν 2013, 02:59

Λογικο ειναι να φταιει η τακτικη σου αμα εχεις να παιξεις 4-5 χρονια εχει γινει αρκετα πολυπλοκο και θελει παρα πολλες ωρες προετημασια πριν καν παιξεις το 1ο επισημο απο το να παιζουν οι παικτες σε σωστη θεση/ρολο αλλα και οι ρολοι που διαλεγεις να ειναι αυτοι που πρεπει θελει αρκετο ψαξιμο κουραγιο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιαν 2013, 03:14

PetrifieD- έγραψε:Α πολύ ωραία. Να μην το πάρω δηλαδή! :) Δεν έχω φάει ποτέ πάνω από 2 κόκκινες σε FM. Πως τα κατάφερες; :D Και στα παλιά έμπεναν κάτι άκυρα γκολ συνήθως εναντίων του παίκτη αλλά όχι τόσο συχνα.

Δεν είναι κόκκινες φίλε, αλλα τραυματισμοί! :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Ιαν 2013, 06:59

ΛΟΛ! τώρα πρόσεξα τους σταυρούς από δίπλα. Καλά ακόμα χειρότερα. Οι τραυματισμοί είναι ακόμα πιο σπάνιοι. Ένας στα 10 παιχνίδια γίνεται όχι 5 σε ένα παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 10 Ιαν 2013, 08:47

PetrifieD- έγραψε:ΛΟΛ! τώρα πρόσεξα τους σταυρούς από δίπλα. Καλά ακόμα χειρότερα. Οι τραυματισμοί είναι ακόμα πιο σπάνιοι. Ένας στα 10 παιχνίδια γίνεται όχι 5 σε ένα παιχνίδι.

Και να πεις οτι επαιζε με την Ρεαλ που εχει το δρεπανι τον Pepe θα το δικαιολογουσα αλλα με την Μιλαν; :lol:

Εγω ειχα δυο επιτυχιμενες σεζον με την Ολυμπιακαρα. Και τις δυο χρονιες νταμπλουχος και την δευτερη χρονια πηρα Europa League αφου τερματισα 3ος στο Champion League εχοντας 10 βαθμους (!) - συνηθες φαινομενο αφου ειναι η μοναδικη ομαδα στο Tσου Λου που αποκλειζεται με 10 βαθμους. Αντιμετωπισα Roma - Basel - Tottenham και στο τελος αντιμετωπισα στον τελικο την Swansea (!) η οποια ειχε παρει αν θυμαμαι καλα το League Cup στην Αγγλια.

Ε τωρα ειμαι στην Milan οπου πηρα το Tσου Λου την 3η χρονια και που το πηρα; Στο ΟΑΚΑ.... :lol: :lol:

Υπαρχει περιπτωση να χρεωκοπησει η ομαδα; Γιατι οταν ειναι σε δυσμενη θεση το πιο γνωστο που κανουν ειναι να σου πουλανε τους παικτες οταν υπαρξει προσφορα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB