News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 08 Ιαν 2013, 16:40

G3n3raL86 έγραψε:Team Ninja boss defends Wii U CPU, insists console is “definitely next generation”

http://www.edge-online.com/news/ninja-gaiden-3-producer-defends-wii-u-cpu-insists-console-is-definitely-next-generation/#null
Το ότι προσπαθούμε ακόμα να αποδείξουμε εάν το WiiU είναι ή όχι next gen,κάτι πρέπει να μας λέει.

PS:Γενικά μιλάω μην το πάρεις προσωπικά General.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 08 Ιαν 2013, 16:56

παιδιά ειναι κάτι νεο ας του δωσουμε χρονο κατι θα κάνει βεβαια......Μέχρι να βγούν τα αλλα θηρία (ps4,x720??) αν και πιστέυω μονο απο την ιδια την νιντεντο θα δουμε τιτλους αντάξιους του ονοματος του μηχανήματος και λογικα καποιες εταριες software(ubisoft,EA,capcom) καποιες εξαιρέσεις οπου θα αποδεικνειουν την δυναμη του wii u....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 08 Ιαν 2013, 17:36

Πολυ το ψαχνουμε. Ας χαλαρωσουμε και θα ερθουν τα παιχνιδια και τα γραφικα. Ηδη σε παιχνιδια βελτιστοποιημενα για αλλες αρχιτεκτονικες κι οχι τη δικη του, τρεχει στο ρελαντι ισαξια. Αν καποιος εχει ασχοληθει εστω και λιγο με προγραμματισμο, θα καταλαβαινει την αξια αυτου του επιτευγματος.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 08 Ιαν 2013, 18:34

xGodKilleRx έγραψε:
G3n3raL86 έγραψε:Team Ninja boss defends Wii U CPU, insists console is “definitely next generation”

http://www.edge-online.com/news/ninja-gaiden-3-producer-defends-wii-u-cpu-insists-console-is-definitely-next-generation/#null
Το ότι προσπαθούμε ακόμα να αποδείξουμε εάν το WiiU είναι ή όχι next gen,κάτι πρέπει να μας λέει.

PS:Γενικά μιλάω μην το πάρεις προσωπικά General.

Το πήρα τόσο προσωπικά, που ετοιμάζομαι να βρω πού μένεις για να σε καθαρίσω! :D :D

Και εγώ έχω τις αμφιβολλίες μου. Προσωπικά, μετά το launch window πιστεύω, θα κριθεί η κονσόλα, οπού θα έχει ωριμάσει παραπάνω το πράμα.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Ιαν 2013, 18:41

Castlevania: Lords of Shadow 2 dev shoots down Wii U rumours
Castlevania: Lords of Shadow 2 isn’t coming to Wii U. It’s a rumour that has been shot down by Konami’s Dave Cox on Twitter today.

Εικόνα

Cox was pretty frank on the matter on his Twitter feed, putting to bed any rumours that Mercurcy Steam’s title would launch on Nintendo’s format.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Ιαν 2013, 23:57

Κρίμα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Ιαν 2013, 00:53

Πραγματικά χειροτερεύει η κατάσταση για την νιντέντο όσο περνάει ο καιρός.Υποτίθεται θα υποστηρίζει πολλά third parties studios αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.Σίγουρα παιχνίδια όπως zelda,metroid prime κτλ μπορούν να πουλήσουν αρκετά για το wii u αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει η νιντέντο από αυτό τον κλοιό...Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση αυτή γιατί θέλω να πάρω wii u(όταν βρω λεφτά) αλλά προς το παρών δεν το βλέπω....πολύ απογοήτευση...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 09 Ιαν 2013, 03:07

Πολύ κατηγορηματικός. Και εγώ το σκεφτόμουν για Wii U κάποια στιγμή. Και όντως μπορεί να αξίζει για τα παιχνίδια της nintendo αλλά είχε υποσχεθεί ότι θα υπάρξουν και πολλά 3rd parties τα οποία προς το παρόν την απορρίπτουν το ένα μετά το άλλο. Γιατί έτσι; Τι φοβούνται πια; To καλό είναι ότι η nintendo δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την κονσόλα της οπότε λογικά θα έρθουν και τα 3rd parties σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 09 Ιαν 2013, 04:44

Δεν ξερω ποτε θα αρχισει επιτελους η παραλληλη αναπτυξη και για wiiu. Σιγουρα η νιντεντο δεν ετρεξε να κλεισει ολα τα multiplatform που σχεδιαζοντουσαν ηδη για 360/ps3, αλλα ενα resident, ενα Dmc, ενα castlevania θα πρεπε να τα προσπαθησει.

Θα μου πεις πως κι αυτοι αν δεν εχουν χρονο η ιδεες για εκμεταλλευση του wiiu pad, απλα το αφηνουν. Και η Νιντεντο η ιδια δε θα εγκρινει ευκολα τιτλους που δεν προσφερουν κατι για το gamepad, ηδη εχει ξεκαθαρισει τη θεση της περι "ξεχωριστης εμπειριας σε σχεση με τον ανταγωνισμο".

Γενικα πιστευω πως οταν αρχισει να αυξανεται η εγκατεστημενη βαση του wiiu θα πηγαινουν απο μονοι τους οι 3rd party, αλλα πραγματικα ποτε θα τελειωσει αυτη η γενια? Ειμαι σιγουρος πως με το ρευστο που μπορει να βγει αμεσα απο ps3/x360/pc, θα ειναι για 2-3 χρονια ακομη δυνατη η παρουσια της.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Ιαν 2013, 11:25

Ίσως όμως αυτή η προσπάθεια για να ξεχωρίσει και πάλι σκοτώσει την κονσόλα στο τέλος...ήλπιζα σε ένα νέο gamecube,το οποίο έχει εξαιρετικούς τίτλους,αλλά από ότι φαίνεται προς το παρών δεν προσπαθούν πολύ στην νιντέντο...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB