- Τώρα είναι 21 Ιούλ 2025, 05:09 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
alex4444 έγραψε:@nkav64 Αν μπορεις να αναφερεις τα σημαντικα παιχνιδια του 3ds που ειναι σε προσφορα οταν πηγαινεις, οπως εκανες και τωρα, εμενα μου αρκει και με το παραπανω!
Παντως αφου εχασα το Zero Escape, με ψηνει το rayman origins σε αυτη την τιμη, αν και δεν ειμαι φαν.
Προχθες το είχε στα 9.99 και το έγραψα. Χθες δεν προσεξα αν το είχε αλλά με ένα τηλεφωνάκι πιστεύω θα σου πούνε.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Tekken Tag Tournament 2 (18 λίρες) --> http://www.zavvi.com/games/platforms/ps ... 60631.html
-
litanies - Δημοσιευσεις : 444
Όσοι θέλουν να να κάνουν pre-order το νέο DmC τότε καλύτερα από το shopto καθώς βγαίνει τελική τιμή ένα 50ρικο και περιέχει όλα τα dlc μέσα, και τα 3,όχι μόνο του Vergil.
Αν τώρα δεν σας νοιάζουν τα dlc, κάντε μια βόλτα από skroutz και θα δείτε ότι οι τιμές είναι ίδιες με αυτές του εξωτερικού, οπότε καλίτερα από Ελλάδα
Αν τώρα δεν σας νοιάζουν τα dlc, κάντε μια βόλτα από skroutz και θα δείτε ότι οι τιμές είναι ίδιες με αυτές του εξωτερικού, οπότε καλίτερα από Ελλάδα

-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
litanies έγραψε:ichigo13 έγραψε:litanies έγραψε:^ το θέμα είναι να δούμε μετά από 1 μήνα τι τιμές θα έχουν τα ελληνικά μαγαζιά και τι τιμές τα ξένα.
Βασικά εγώ μιλάω καθαρά για όποιον κάνει pre-order τα games
υπάρχει μια διαφορά των 6+ ευρώ
Litanies δεν υπάρχει διαφορά.Βρήκες κάπου εξωτερικό το DmC με λιγότερο από 47-48 ευρώ?
-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης