από babisvag » 16 Σεπ 2011, 18:29
Παιδια καταρχην θελω να πω οτι επαιξα και το φιφα και το προ 12(το δευτερο ντεμο) και ειμαι ικανοποιημενος εως ενθουσιασμενος και απο την βελτιωση του προ,αλλα και του φιφα ...δεν θα κανω τον κοπο να ξεχωρισω καποιο παιχνιδι,γτ προκειται για διαφορετικα(κι ας ειναι και τα 2 ποδοσφαιρακια)...ειναι κριμα να φανατιζομαστε και να συγκρινουμε 2 τετοιους κωλοσους πλεον...ο καθενας με τα γουστα του διαλεγει και περνει απο τις παιχνιδαρες
και για να καταλαβετε τι εννοω σημερα που τα επαιξα και τα 2 πηρα την αποφαση να τα κανω pre-order και τα 2 ετσι ωστε να τα εχω την πρωτη μερα κυκλοφοριας τους..
αυτην την στιγμη στην Ελλάδα και τα 2 μαζί κάνουν 120ε..
ενω απο Αμαζον και ενα άλλο σάιτ (παλι βρετανικο),συνολο και τα 2 δεν ξεπερναν τα 90ε...γι αυτο θελω να μου πει καποιος που εχει εμπειρια ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα ξερω γω και αν οντως συμφαιρει να παρω απο το εξωτερικο και αν ειναι ασφαλες...!!!!ευχαριστω!!!
(το ποστ μου το πιστευω τοσο πολύ που ειναι αυτούσιο οπως μπηκε και σε αλλα σάιτ..xD)
δεν εχω γραψει αρκετες φορες στο φορουμ,αλλα τωρα αφου μπαινουμε σε ρυθμους κανονικης σεζον με νεα παιχνιδια θα με βλεπετε συχνα...!!!!!!