Εγω Ολυμπιακος ειμαι και δεν μου προκαλεσε καμια εκπληξη το οτι προηγηθηκε η Παναχαϊκη. Με την αμυνα που εχουμε φετος πιστευω στο Β΄ γυρο που εχουμε ολα τα εκτος εδρας στην επαρχια καπου θα φανει η γυμνια μας. Που περσι με Μελμπεργκ- Αβρααμ και που φετος...Το Μεγερι περσι πως τον ειχαμε για καλο; Χαρη στα σεντερ μπακ. Φετος που δεν υπαρχουν αυτοι δυστυχως δεν αποδίδει. Και ο Καρολ βεβαια δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Χρονια τον παρακολουθω και στα γκολ οπως αυτο που επνιξε φετος με τη Σαλκε ειναι σπεσιαλιστας.
Τουλαχιστο να επιστρεψει υγειης ο Αβρααμ να νοικοκυρεψει την αμυνα.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 11:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το καφενείο των φιλάθλων
Πραγματικά όποιος δεν είδε χθες το μπασκετικό el clasico έχασε, και όποιος το είδε θα έβαλε τα κλάματα βλέποντας και τα δικά μας....Η παρακάτω φωτό τα λέει όλα...Όσο κωλόπαιδο είναι ο κοντός, τόσο παιχταράς είναι....

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα και χρηματικό πρόστιμο 15.000 τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Παναχαϊκή, για όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Gree ... 69048.html
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Gree ... 69048.html
-
litanies - Δημοσιευσεις : 444
nfs_maniac έγραψε:Πραγματικά όποιος δεν είδε χθες το μπασκετικό el clasico έχασε, και όποιος το είδε θα έβαλε τα κλάματα βλέποντας και τα δικά μας....Η παρακάτω φωτό τα λέει όλα...Όσο κωλόπαιδο είναι ο κοντός, τόσο παιχταράς είναι....
Γινεσε κακος ρε σι... για το δικο μας κλασσικο ζητανε δικαωματα απο ολο το κοσμο ειναι ισως το μεγαλυτερο ντερμπι στην ευρωπη φετος εχει πεσει λιγο φτωχια αλλα τι να κανεις...

-
lust - Δημοσιευσεις : 110
Ο πιο σιχαμερός παίκτης του κόσμου,ελπίζω να σταματήσει γρήγορα το μπάσκετ,αυτός μας στέρησε το mundobasket.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες