- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 19:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
How I Met Your Mother
Εγώ την τελευταία σεζόν δεν την ξεκίνησα καν. Σκέφτομαι καν αν θα δώσω στη σειρά ευκαιρία. Με έχει κουράσει απίστευτα. Δύο χαρακτήρες δεν σώζουν την κατάσταση και γενικά είναι η δεύτερη-τρίτη σειρά που παρατάω. Αν δεν βρω κάτι άλλο θα τη δω, απλά νομίζω ότι έχει κουράσει πλέον
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η σαιζόν άρχισε συμπαθητικά αλλά έκανε κοιλιά στη συνέχεια. Είχε κάποια ωραία επεισόδια αλλά μέχρι εκεί. Το τελευταίο επεισόδιο πριν τα Χριστούγεννα όμως ήταν πολύ ωραίο και ελπίζω να επανακάμψει από την επόμενη χρονιά. Ελπίζω επίσης να μην το τραβήξουν άλλο και να βρεθεί η mother το πολύ στην επόμενη σαιζόν.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ναι ο Barney αξίζει αλλά όντως θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα η σειρά. Το τραβάνε γιατί το βλέπει ο κόσμος και είναι τα λεφτά στη μέση. Τα λεφτά καταστρέφουν τις σειρές πολλές φορές. Βλέπε Lost. Καλά ναι η Robin λες και έχει μέλι αλλά εδώ εγώ την έχω ερωτευτεί οπότε τους δικαιολογώ. Πανέμορφη. Αυτό που μου αρέσει είναι που φωνάζει συνέχεια στην Patrice. Γενικώς μέχρι τον 5ο-6ο κύλο ήταν πολύ καλή. Μου δίνει την εντύπωση πως τη συνέχισαν μετά λόγω πίεσης. Και λογικά το βλέπω να τραβάει μέχρι και 10 κύκλους. Δυστυχώς.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Sephiroth έγραψε:Μωρέ δεν έχει νόημα πλέον. Είναι σαν τα ανέκδοτα που δεν τελειώνουν ποτέ μέχρι να σου σπάσουν τα νεύρα. Δεν ξέρω, κάνω μεγάλο αγώνα για να μπω στη λογική να το βάλω να το δω...
Μα την σειρα για ποιο λογο την παρακολουθεις? Για να δεις ποια ειναι η γυναικα του? Ειναι σαν να μου λες οτι ολοκληρες ταινιες τις βλεπουμε μονο και μονο για να δουμε το τελος.
Εγω προσωπικα το παρακολουθω εδω και τοσο καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα να παει και αλλες 2-3 σεζον. Μου αρεσει αυτη η παρεα και ριχνω και γελιο.
Ενταξει λογικα ειναι να μην ειναι ολα τα επεισοδια τελεια αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο. Γενικα μου αρεσει και περναω τον χρονο μου ευχαριστα. Δεν ειναι οτι τους πληρωνω κιολας οποτε με ενοχλει να το συνεχιζουν. ( Που και παλι απλως θα μπορουσα να σταματησω να βλεπω. )
-
intruder - Δημοσιευσεις : 5
intruder έγραψε:Sephiroth έγραψε:Μωρέ δεν έχει νόημα πλέον. Είναι σαν τα ανέκδοτα που δεν τελειώνουν ποτέ μέχρι να σου σπάσουν τα νεύρα. Δεν ξέρω, κάνω μεγάλο αγώνα για να μπω στη λογική να το βάλω να το δω...
Μα την σειρα για ποιο λογο την παρακολουθεις? Για να δεις ποια ειναι η γυναικα του? Ειναι σαν να μου λες οτι ολοκληρες ταινιες τις βλεπουμε μονο και μονο για να δουμε το τελος.
Εγω προσωπικα το παρακολουθω εδω και τοσο καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα να παει και αλλες 2-3 σεζον. Μου αρεσει αυτη η παρεα και ριχνω και γελιο.
Ενταξει λογικα ειναι να μην ειναι ολα τα επεισοδια τελεια αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο. Γενικα μου αρεσει και περναω τον χρονο μου ευχαριστα. Δεν ειναι οτι τους πληρωνω κιολας οποτε με ενοχλει να το συνεχιζουν. ( Που και παλι απλως θα μπορουσα να σταματησω να βλεπω. )
Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά όμως μεταξύ του "περνάω την ώρα μου" και "ρίχνω γέλιο". Στις πρώτες σεζόν στην πλειοψηφία των επεισοδίων ίσχυε το δεύτερο, από την 5η-6η σεζόν και μετά ισχύει κυρίως το πρώτο με αναλαμπές ελαχίστων καλών επεισοδίων (χαρακτηριστικά θυμάμαι πχ το επεισόδιο που ο Barney έκανε το καρδιογράφημα).
Ακόμα και ο χαρακτήρας του Barney, που αντικειμενικά είναι το 90% της σειράς ειδικά στον τομέα γέλιο, πλέον έχει κουράσει, δεν έχει κάτι καινούργιο να δείξει, πάλιωσαν και χιλιοειπώθηκαν τα "challenge accepted", "legen - wait for it - dary" κτλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο επεισόδιο (αν δεν κάνω λάθος) με την γρουσουζιά, που δεν μπορούσε να μιλήσει επειδή είπαν μαζί την ίδια λέξη, για να τελειώσει το αστείο ακριβώς όπως και το αντίστοιχο αστείο του Chandler στο Friends, που είχε βάλει στοίχημα να μην σχολιάσει/κριτικάρει τίποτα για μία εβδομάδα. Μιλάμε πλέον για μηδέν έμπνευση.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες