- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 22:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το πρώτο σας videogame
πω τα παλιά mortal combat τα λιώναμε στα arcade. Φοβερά για την εποχή και πολύ αίμα επίσης. FINISH HIM!
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Εγώ είχα μάθει μερικά στα arcade αλλά το είχα λιώσει κιόλας. Αυτό το ανελέητο χτύπημα κουμπιών μου έχει λείψει... 

-
το πρωτο μου videogame.... αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν το watara supervision με το παιχνιδι crystball μετα απο αλλαγη ελαττωματικου αταρι! Και ενα stand alone tetris επισης εκεινη την εποχη... και πιο παλια tiger(sf2,jp) και κατι μικρες handheld κονσολιτσες με ενα απλοποιημενο παιχνιδι και ξυπνητηρι θυμαμαι.... και μετα τα χριστουγεννα της τριτης δημοτικου ηρθε h sega me ton sonic στη ζωη μου! αχχχ νοσταλγια με πιανει μερες που ειναι...
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105

Τα θυμάται κανείς τα Game&Watch της nintendo; Σίγουρα ένα απο τα πρώτα που έπαιξα είναι το συγκεκριμένo. Είναι λίγο πριν την εποχή μου, το ξέρω, και δεν θυμάμαι καν πως έπεσε στα χέρια μου. Νομίζω το είχα βρεί στο σπίτι των παππούδων μου. Το είχα παίξει πολύ μικρός. Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν το ανέφερα στο προηγουμενό μου ποστ αλλά σήμερα μου ήρθε τελείως ξαφνικά στο μυαλό. Το έχει παίξει κανείς; Αν όχι το συγκεκριμένο, ίσως κάποιο άλλο Game&Watch; Πω πω φοβερή ανάμνηση...
Τελευταία επεξεργασία από PetrifieD- και 18 Δεκ 2012, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
@PetrifieD-
Game&Watch σιγουρα δεν εχω παιξει ποτε, αλλα εχω παιξει ενα σωρο απομιμησεις του! Καποτε ειχα μαλιστα μια που ειχε σχημα gameboy και αλλαζες τις οθονες κατι σαν κασετες.
Τα αυθεντικα παιχνιδια τα παιξα μερικα χρονια αργοτερα οταν ενας φιλος μου δανεισε το εκπληκτικο gameboy camera που περιλαμβανε μερικα!
Game&Watch σιγουρα δεν εχω παιξει ποτε, αλλα εχω παιξει ενα σωρο απομιμησεις του! Καποτε ειχα μαλιστα μια που ειχε σχημα gameboy και αλλαζες τις οθονες κατι σαν κασετες.
Τα αυθεντικα παιχνιδια τα παιξα μερικα χρονια αργοτερα οταν ενας φιλος μου δανεισε το εκπληκτικο gameboy camera που περιλαμβανε μερικα!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Aυτό με τις οθόνες το έχω δει αλλα το θυμάμαι αμυδρά. Τη camera την είχα και εγώ στο gameboy
Το Game&Watch φοβερό. Περνούσε πολύ ευχάριστα η ώρα. Ειδικά όταν στη τηλεόραση έχει Φώσκολο και Μικρούτσικο. 

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες