- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 01:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Need For Speed Most Wanted
Το αγόρασα και το παιχνίδι σίγουρα είναι εντυπωσιακό! Το πιο σημαντικό έχει πολύ καλό χειρισμό, βαρύτητα, χαρακτηριστικός ο ήχος για κάθε αμάξι, και καταπληκτικά γραφικά.. Πολύ καλό το δέσιμο με το Burnout Paradise..
Αρνητικό οι συνεχείς συγκρούσεις απο αντιπάλους σε αγώνες που καταντάει λίγο κουραστικό..
Για μένα απο τα καλύτερα arcade racing παιχνίδια της αγοράς!
To psn id μου για το autolog: gabexa
Αρνητικό οι συνεχείς συγκρούσεις απο αντιπάλους σε αγώνες που καταντάει λίγο κουραστικό..
Για μένα απο τα καλύτερα arcade racing παιχνίδια της αγοράς!
To psn id μου για το autolog: gabexa

-
XeniaAndreou - Δημοσιευσεις : 7
Συμφωνώ korko.Και σε 'μενα πιο πολύ σε Burnout μου μοιάζει παρά σε NFS.korko έγραψε:νομίζω ότι θυμίζει πολύ burnout και πιο λίγο nfs...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Να φανταστώ οτι όλα αυτά τα λέτε επειδή έχει τα κολπάκια που τους πετάς από τον αγώνα?
Όπως και να έχει εμένα δεν μου άρεσε καθόλου
Όπως και να έχει εμένα δεν μου άρεσε καθόλου
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Need for Speed: Most Wanted -- Ultimate Speed Pack Trailer
Boom! Here come the Pagani Zonda R, McLaren F1 LM, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Lamborghini Aventador J and Hennessey Venom GT Spyder. Take them on in high speed Races and Speed Runs: the perfect showcase for these mind-blowing cars. Beat the absurdly fast Hennessey Venom GT Spyder in an all-new Most Wanted List event and access extra rewards and unlocks in over 70 speed-themed Car Milestones.
Boom! Here come the Pagani Zonda R, McLaren F1 LM, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Lamborghini Aventador J and Hennessey Venom GT Spyder. Take them on in high speed Races and Speed Runs: the perfect showcase for these mind-blowing cars. Beat the absurdly fast Hennessey Venom GT Spyder in an all-new Most Wanted List event and access extra rewards and unlocks in over 70 speed-themed Car Milestones.

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
To πήρα από πλαίσιο στα 15. Το PSN μου είναι ge0smash αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα λόγω εξεταστικής και Epic Mickey. 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες