1Χ2 - Προγνωστικά στοιχήματος

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

1Χ2 - Προγνωστικά στοιχήματος

Δημοσίευσηαπό Djibril » 03 Σεπ 2011, 15:02

Μία από τις... "μόδες" της εποχής μας είναι (και) το στοίχημα. Οι περισσότεροι από μας έχουμε παίξει ή παίζουμε κατά καιρούς, έτσι, για μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο.

Οι τρόποι που μπορείς να παίξεις στοίχημα είναι πολλοί. Άλλοι παίζουν ορθολογικά, άλλοι έξυπνα, ενώ άλλοι διαθέτουν τρέλα στο παιχνίδι τους, ψάχνοντας για... "μπαμ". Έτσι λοιπόν, ανοίγω αυτό το thread με σκοπό να ανταλλάζουμε απόψεις περί στοιχήματος και να κάνουμε και διάφορες προτάσεις, ειδικά τώρα που μόλις ξεκίνησε η χρονιά.

Εικόνα
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Σεπ 2011, 15:52

Ψιτ, Νικολάκη... Πάρε καμια εφημερίδα, και μην προσπαθείς να βρεις τζάμπα προγνωστικά... :lol:
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό adamakos » 07 Σεπ 2011, 09:19

nfs_maniac έγραψε:Ψιτ, Νικολάκη... Πάρε καμια εφημερίδα, και μην προσπαθείς να βρεις τζάμπα προγνωστικά... :lol:

γιατι με τις εφημεριδες πιστευεις οτι θα βρεις ακρη ?

η καθε μια λεει τα δικα της
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό Djibril » 07 Σεπ 2011, 12:29

Συμφωνώ με τον Αδαμάκο. Ούτως ή άλλως, εγώ προσωπικά δεν συμβουλεύομαι ποτέ άλλους, δεν παρακολουθώ αναλυτικά τις πορείες των ομάδων, ούτε παίζω κάθε εβδομάδα. Όποτε μου 'ρθει, πετάγομαι μέχρι το πρακτορείο, βλέπω το κουπόνι και συμπληρώνω το δελτίο επιτόπου.
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 07 Σεπ 2011, 13:55

Και να μαντέψω.... Ακόμα να κερδίσεις??? XD
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό adamakos » 07 Σεπ 2011, 15:05

Djibril έγραψε:Συμφωνώ με τον Αδαμάκο. Ούτως ή άλλως, εγώ προσωπικά δεν συμβουλεύομαι ποτέ άλλους, δεν παρακολουθώ αναλυτικά τις πορείες των ομάδων, ούτε παίζω κάθε εβδομάδα. Όποτε μου 'ρθει, πετάγομαι μέχρι το πρακτορείο, βλέπω το κουπόνι και συμπληρώνω το δελτίο επιτόπου.

ουτε αυτο ειναι το σωστο. το στοιχημα δεν ειναι αριθμολαχειο

οι εφημεριδες ειναι χρησιμες για να βλεπεις νεα που αφορουν τις ομαδες και τους παιχτες.

προσωπικη μου αποψη ποτε μην λαμβανετε υποψην τα προγνωστικα των συντακτων
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 07 Σεπ 2011, 16:57

Όσα χρόνια έπαιξα στοίχημα κατάλαβα το εξής... Χίλιες φορές να παίζεις ένα δελτίο με αυτά που θεωρείς τα πιο σίγουρα και ένα με κάτι απίθανα. Συν τοις άλλοις, παίζεις πάντα ΜΟΝΟ με λεφτά που σου περισσεύουν!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Djibril » 07 Σεπ 2011, 20:25

nfs_maniac έγραψε:Και να μαντέψω.... Ακόμα να κερδίσεις??? XD

Τελευταία φορά που κέρδισα ήταν πρόπερσι, όταν έριξα 9€ στο Ρόμα-Παναθηναϊκός 2 με απόδοση 7. Πέρυσι είχα ρίξει για την πλάκα ένα 3ευρω στο 2 του ΠΑΟ μέσα στη Βαρκελώνη και προς στιγμήν (για 30", όσος και ο χρόνος μέχρι να ισοφαριστούμε) πίστεψα ότι θα ξαναπάω ταμείο, αλλά δεν...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό giannhs1995 » 13 Σεπ 2011, 11:29

Για σημερα ενα δελτιο χωρις πολλα κερδη αλλα νομιζω σιγουρα
ΓΚΕΝΚ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 ΑΠΟΔΟΣΗ 1,65
ΠΟΡΤΟ-ΣΑΧΤΑΡ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 1,55
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ Χ2 1,61
ΜΠΕΝΦΙΚΑ- ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2 1,80
Άβαταρ μέλους
giannhs1995

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Σεπ 2011, 12:44

Eγω πιστευω πως για να παιξεις στον ΟΠΑΠ πρπει να εισαι λιγο σιγουρος. Δηλαδη εγω απο τον Ιουλιο που εχω παιξει ολο χανω και 2-3 φορες που κερδισα πηρα μεχρι 20 ευρω. Πριν αναρωτιθειτε για τα 20 ευρω τι αποδοσεις επαιζα, να σας πω πως παιζω με συστημα. Τωρα παιζω 5 ομαδες με συστημα 4-5 (εχω δικαιωμα να χασω μονο μια ομαδα, που σημαινει πως αμα τη χασω θα παρω κατι παραπανω απο τα λεφτα που πονταρα) και τις περισσοτερες φορες πιανω 3/5.

Αμα επαιζα online στοιχημα, τωρα θα ειχα κερδος διοτι στο online στοιχημα μπορεις να παιξεις μονα αποδεκτα ολες τις ομαδες. Γενικως το στοιχημα ειναι μονο οταν σου περισσευουν..αν και με το συστημα που παιζω παντα δινω 1,8 ευρω....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Επόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB