Resident Evil 6

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 06 Δεκ 2012, 12:45

Shepard έγραψε:Αυτό το ξέρει η Capcom!
Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τον εν λόγω τίτλο...

Και εγώ τον έχω κάπως στην άκρη τώρα μιας και τον ολοκλήρωσα πλήρως. Πέρα της πλάκας όμως το free DLC θα πρέπει να το δώσουν κάποια στιγμή και όχι να το αποσύρουν.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό korko » 06 Δεκ 2012, 13:26

η αλήθεια είναι ότι η capcom είναι λίγο σφικτή με τα dlc αλλά περίμενα ότι από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι δεν θα έκαναν τέτοια στροφή...βέβαια ας περιμένουμε λίγο ακόμα και βλέπουμε...μέσα Δεκέμβρη είχαν πει....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 06 Δεκ 2012, 13:30

korko έγραψε:η αλήθεια είναι ότι η capcom είναι λίγο σφικτή με τα dlc αλλά περίμενα ότι από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι δεν θα έκαναν τέτοια στροφή...βέβαια ας περιμένουμε λίγο ακόμα και βλέπουμε...μέσα Δεκέμβρη είχαν πει....

Ναι στα μέσα είπαν αλλά άμα περάσει το 18-19 δεν το βλέπω να βγαίνει και θα είναι ακόμα ένα βήμα τουλάχιστον για μένα προς τα πίσω για την Capcom και όχι επειδή θα είναι free.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό korko » 06 Δεκ 2012, 13:38

σίγουρα από την στιγμή που ανακοινώνουν κάτι και ειδικά αφού μάθαμε ότι υπήρχε κλειδωμένο περιεχόμενο στα παιχνίδια που ήδη είχαμε αγοράσει θα ήταν πολύ μεγάλο πισωγύρισμα και αρνητική διαφήμιση για την εταιρεία...και εγώ όταν βγει στην αγορά το συγκεκριμένο dlc θα το κατεβάσω γιατί δεν έχω τερματίσει ακόμα το story της ada για να το παίξω διπλό με τον κολλητό μου όπως κάναμε σε όλα τα άλλα campaing...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 06 Δεκ 2012, 13:49

korko έγραψε:σίγουρα από την στιγμή που ανακοινώνουν κάτι και ειδικά αφού μάθαμε ότι υπήρχε κλειδωμένο περιεχόμενο στα παιχνίδια που ήδη είχαμε αγοράσει θα ήταν πολύ μεγάλο πισωγύρισμα και αρνητική διαφήμιση για την εταιρεία...και εγώ όταν βγει στην αγορά το συγκεκριμένο dlc θα το κατεβάσω γιατί δεν έχω τερματίσει ακόμα το story της ada για να το παίξω διπλό με τον κολλητό μου όπως κάναμε σε όλα τα άλλα campaing...

Συμφωνώ μαζί σου korko απλά εγώ σε αντίθεση με σένα :) περιμένω το νέο mode δυσκολίας γιατί κατά τα άλλα το έχω 100% το παιχνίδι. Θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια η Capcom ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό korko » 06 Δεκ 2012, 13:58

Kimi Raikkonen έγραψε:
korko έγραψε:σίγουρα από την στιγμή που ανακοινώνουν κάτι και ειδικά αφού μάθαμε ότι υπήρχε κλειδωμένο περιεχόμενο στα παιχνίδια που ήδη είχαμε αγοράσει θα ήταν πολύ μεγάλο πισωγύρισμα και αρνητική διαφήμιση για την εταιρεία...και εγώ όταν βγει στην αγορά το συγκεκριμένο dlc θα το κατεβάσω γιατί δεν έχω τερματίσει ακόμα το story της ada για να το παίξω διπλό με τον κολλητό μου όπως κάναμε σε όλα τα άλλα campaing...

Συμφωνώ μαζί σου korko απλά εγώ σε αντίθεση με σένα :) περιμένω το νέο mode δυσκολίας γιατί κατά τα άλλα το έχω 100% το παιχνίδι. Θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια η Capcom ή όχι;

Δυστυχώς για έμενα είτε βγει δωρεάν (που το ελπίζω) είτε δεν βγει θα τους τα σκάσω όταν και άμα βγει...τώρα για τα νέα επίπεδα έχω πολύ δουλειά αφού δεν έχω τερματίσει ακόμα τον τίτλο ούτε μια φορά...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 06 Δεκ 2012, 15:03

korko έγραψε:
Kimi Raikkonen έγραψε:

Δυστυχώς για έμενα είτε βγει δωρεάν (που το ελπίζω) είτε δεν βγει θα τους τα σκάσω όταν και άμα βγει...τώρα για τα νέα επίπεδα έχω πολύ δουλειά αφού δεν έχω τερματίσει ακόμα τον τίτλο ούτε μια φορά...

Πάντως ρίξε μια ματιά γιατί εντάξει άμα εξαιρέσεις τα νέα maps και τις αναλογίες του κάθε ένα πιστεύω ότι δεν έχει και μεγάλο νόημα αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα :)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό korko » 06 Δεκ 2012, 18:45

άμα είναι πολύ ακριβό δεν το συζητάω...άμα είναι σε λογική τιμή θα το τσιμπήσω σίγουρα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό litanies » 18 Δεκ 2012, 13:08

βγήκε το patch με την αλλαγμένη κάμερα.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό korko » 19 Δεκ 2012, 18:54

litanies έγραψε:βγήκε το patch με την αλλαγμένη κάμερα.

δηλαδή???ξέρεις πόσο και πως την αλλάζει???
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB