- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Οι καλύτερες κωμωδίες που έχετε δει!
Mόνο εγώ βρήκα τα hangover και due date χλιαρά. Όλοι μου λένε ότι τους άρεσαν. Χμμμ Μου άρεσε επίσης και το just friends με τον Ryan Reynolds. Χαζορομαντικό σε μερικά σημεία αλλα οι περισσότερες σκηνές έχουν πολλή πλάκα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Mόνο εγώ βρήκα τα hangover και due date χλιαρά. Όλοι μου λένε ότι τους άρεσαν. Χμμμ Μου άρεσε επίσης και το just friends με τον Ryan Reynolds. Χαζορομαντικό σε μερικά σημεία αλλα οι περισσότερες σκηνές έχουν πολλή πλάκα.
Είχα προλάβει το Just Friends λίγο στο τέλος που το έδειχνε το STAR μια φορά και μου άρεσε λίγο ίσως το δώ ολόκληρο μια φορά
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Ωραίο θέμα έχετε ανοίξει, αλλά βλέπω από τις προτάσεις ότι οι συνφορουμίτες μάλλον είναι πολύ νέοι.
Θα αναφέρω μερικές από τις κορυφαίες κωμωδίες -κατά την προσωπική μου γνώμη-, οι περισσότερες από τις οποίες έρχονται από τα παλιά... Όσοι ενδιαφέρονται για καλές κωμωδίες προτείνω να τις αναζητήσουν.
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Το Πάρτυ (ανεπανάληπτος Πήτερ Σέλερς) (old time classic)
Ένα ψάρι που το λέγανε Γουάντα (Απλώς κορυφαία ΚΩΜΩΔΙΑ με Τζον Κλιζ και Τζέιμι Λι Κέρτις)
Ένας τρελός τρελός τρελός κόσμος (σχετικά άγνωστη με κυνήγι θησαυρού)
Δείπνο Ηλιθίων (Γαλλική, σχετικά άγνωστη, αλλά γελάς πολύ))
Life of Brian (Μόντυ Πάιθονς που σατυρίζουν τη ζωή του Χριστού και γενικότερα) (old time classic)
Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη (Bringing Up Baby) (ασπρόμαυρη με Κάθριν Χέμπορν. Ψάχτε την γιατί αξίζει τον κόπο) (old time classic)
Η τηλεοπτική σειρά Μαύρη Οχιά (Black Adder) με τον Rowan Attkinson. Αν σας άρεσε ο Mr Bean στη Μαύρη Οχιά είναι καλύτερος. Προσοχή, η πρώτη σαιζόν είναι μέτρια και βελτιώνεται συνεχώς στις επόμενες. 3 συνολικά.
Η μέρα της Μαρμότας (Ο Μπίλ Μάρει ξαναζεί συνεχώς την ίδια μέρα και προσπαθεί να δραπετεύσει)
Άκρως τρελό και απόρρητο (κορυφαία παρωδία)
The odd couple και ΟΛΕΣ οι επόμενες συνέχειες -ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ- (Walter Matthau, Jack Lemmon) (old time classic)
Φρανκενσταιν Τζούνιορ (παρωδία του Blake Edwards)
The Blues Brothers (πολύ καλή κωμωδία και κορυφαία μουσική ταινία. Ναι, το συγκρότημα είναι)
Brazil (σχετικά άγνωστη, επιστημονικής φαντασίας του Τέρι Γκίλιαμ, λίγο βαθύ χιούμορ..)
Πολυθρόνα για δύο (Έντι Μέρφι) (καλή)
Δεν βλέπω τίποτα δεν ακούω τίποτα (ΠΟΛΥ γέλιο)
Και οι Θεοί τρελάθηκαν (ένα μπουκάλι κοκακόλας πέφτει σε ένα αφρικάνικο χωριό...) (πολύ καλή)
The Jerk (Steve Martin νέος και στα καλύτερα του) (old time classic)
What's Up, Doc? (Μπάρμπαρα Στρέιζαντ) (old time classic)
Planes, Trains and Automobiles (Πάλι Στιβ Μάρτιν -είναι πολύ καλός στις κωμωδίες-)
Animal house
και μερικές πιο σύγχρονες
Mr Deeds (Δεν θέλω να γίνω εκκατομυριούχος) με Adam Saddler
Του θεού το χόρτο
Three to tango
Death at a funeral
Bad Santa
Eurotrip
Juno
Little Miss Sunshine
Sideways
Dodgeball
Big Lebowski
Borat
40-Year Old Virgin
Office Space
Οι Λοττοφάγοι (Waking Ned Devine) - Παραξηγημένη -άγνωστη- Ιρλανδική κωμωδία. Φοβερή, ψάχτε την...
Είναι και άλλες που σίγουρα ξεχνάω, αλλά με αυτές νομίζω ότι μπορείτε να γελάσετε αρκετά...
Θα αναφέρω μερικές από τις κορυφαίες κωμωδίες -κατά την προσωπική μου γνώμη-, οι περισσότερες από τις οποίες έρχονται από τα παλιά... Όσοι ενδιαφέρονται για καλές κωμωδίες προτείνω να τις αναζητήσουν.
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Το Πάρτυ (ανεπανάληπτος Πήτερ Σέλερς) (old time classic)
Ένα ψάρι που το λέγανε Γουάντα (Απλώς κορυφαία ΚΩΜΩΔΙΑ με Τζον Κλιζ και Τζέιμι Λι Κέρτις)
Ένας τρελός τρελός τρελός κόσμος (σχετικά άγνωστη με κυνήγι θησαυρού)
Δείπνο Ηλιθίων (Γαλλική, σχετικά άγνωστη, αλλά γελάς πολύ))
Life of Brian (Μόντυ Πάιθονς που σατυρίζουν τη ζωή του Χριστού και γενικότερα) (old time classic)
Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη (Bringing Up Baby) (ασπρόμαυρη με Κάθριν Χέμπορν. Ψάχτε την γιατί αξίζει τον κόπο) (old time classic)
Η τηλεοπτική σειρά Μαύρη Οχιά (Black Adder) με τον Rowan Attkinson. Αν σας άρεσε ο Mr Bean στη Μαύρη Οχιά είναι καλύτερος. Προσοχή, η πρώτη σαιζόν είναι μέτρια και βελτιώνεται συνεχώς στις επόμενες. 3 συνολικά.
Η μέρα της Μαρμότας (Ο Μπίλ Μάρει ξαναζεί συνεχώς την ίδια μέρα και προσπαθεί να δραπετεύσει)
The odd couple και ΟΛΕΣ οι επόμενες συνέχειες -ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ- (Walter Matthau, Jack Lemmon) (old time classic)
The Blues Brothers (πολύ καλή κωμωδία και κορυφαία μουσική ταινία. Ναι, το συγκρότημα είναι)
Brazil (σχετικά άγνωστη, επιστημονικής φαντασίας του Τέρι Γκίλιαμ, λίγο βαθύ χιούμορ..)
Πολυθρόνα για δύο (Έντι Μέρφι) (καλή)
Δεν βλέπω τίποτα δεν ακούω τίποτα (ΠΟΛΥ γέλιο)
Και οι Θεοί τρελάθηκαν (ένα μπουκάλι κοκακόλας πέφτει σε ένα αφρικάνικο χωριό...) (πολύ καλή)
The Jerk (Steve Martin νέος και στα καλύτερα του) (old time classic)
What's Up, Doc? (Μπάρμπαρα Στρέιζαντ) (old time classic)
Planes, Trains and Automobiles (Πάλι Στιβ Μάρτιν -είναι πολύ καλός στις κωμωδίες-)
Animal house
Του θεού το χόρτο
Three to tango
Death at a funeral
Bad Santa
Eurotrip
Juno
Little Miss Sunshine
Sideways
Dodgeball
Big Lebowski
Borat
40-Year Old Virgin
Office Space
Οι Λοττοφάγοι (Waking Ned Devine) - Παραξηγημένη -άγνωστη- Ιρλανδική κωμωδία. Φοβερή, ψάχτε την...
Είναι και άλλες που σίγουρα ξεχνάω, αλλά με αυτές νομίζω ότι μπορείτε να γελάσετε αρκετά...
Τελευταία επεξεργασία από Scrooge και 06 Δεκ 2012, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
- Scrooge
- Δημοσιευσεις : 18
Scrooge έγραψε:Ωραίο θέμα έχετε ανοίξει, αλλά βλέπω από τις προτάσεις ότι οι συνφορουμίτες μάλλον είναι πολύ νέοι.
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Το Πάρτυ (ανεπανάληπτος Πήτερ Σέλερς)
Ένα ψάρι που το λέγανε Γουάντα
Ένας τρελός τρελός τρελός κόσμος
Δείπνο Ηλιθίων (Γαλλική)
Life of Brian (Μόντυ Πάιθονς που σατυρίζουν τη ζωή του Χριστού και γενικότερα)
Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη (Bringing Up Baby) (ασπρόμαυρη με Κάθριν Χέμπορν!!!)
Η μέρα της Μαρμότας
The odd couple και ΟΛΕΣ οι επόμενες συνέχειες -ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ- (Walter Matthau, Jack Lemmon)
The Blues Brothers
Brazil
Πολυθρόνα για δύο (Έντι Μέρφι)
Δεν βλέπω τίποτα δεν ακούω τίποτα
Και οι Θεοί τρελάθηκαν
The Jerk (Steve Martin νέος)
What's Up, Doc? (Μπάρμπαρα Στρέιζαντ)
Planes, Trains and Automobiles
Animal house
Του θεού το χόρτο
Three to tango
Death at a funeral
Bad Santa
Eurotrip
Juno
Little Miss Sunshine
Sideways
Dodgeball
Big Lebowski
Borat
40-Year Old Virgin
Office Space
Αρε skroutzare !!
θυμήθηκες ταινιάρες !!
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Βασικά ο Scrooge είπε όλες τις κλασικές ταινίες που κατουριέσαι κυριολεκτικά. Εγώ θα προσθέσω mell brooks και συγκεκριμένα Δράκουλας :Νεκρός και μ'αρέσει και Ρομπέν των Δασών : Ήρωες με τα κολάν.
Από σύγχρονα θέλω να προσθέσω
Austin Powers
Το έπος "Η πένα του πεπρωμένου" όπως και τα άλλα του Jack Black ένα σχολείο πολύ ροκ,νάτσο λίμπρε κλπ
και φυσικά την αγαπημένη μου κωμωδία ZOOLANDER
Από σύγχρονα θέλω να προσθέσω
Austin Powers
Το έπος "Η πένα του πεπρωμένου" όπως και τα άλλα του Jack Black ένα σχολείο πολύ ροκ,νάτσο λίμπρε κλπ
και φυσικά την αγαπημένη μου κωμωδία ZOOLANDER

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
Επειδή χτες έγραφα ταινίες που μου έρχονταν στο μυαλό, είπα να προσθέσω λίγα ακόμη σχόλια. Βασικά, πολλές από τις ταινίες είναι old time classic και αξίζει να τις δείτε οποτεδήποτε επιθυμήσετε, αλλά ταυτόχρονα σκέφτηκα και αρκετές που είναι σχετικά άγνωστες ή υποτιμημένες για να έχετε κάποιες καλές επιλογές μέσα στο σύγχρονο βιομηχανοποιημένο κόσμο των ταινιών. Αν και τα τελευταία χρόνια βλέπω ελάχιστες, λόγω χρόνου, θα προτιμήσω να δώ (ή ξαναδώ) κάποια παλιά, παρά κάποια σύγχρονη "βιντεοταινία". Εντάξει βγαίνουν και κάποιες καλές, αλλά είναι πλέον ελάχιστες και γενικά η ποιότητα έχει πέσει πολύ.
Πέρα του προσωπικού γούστου του καθενός μας, οι ταινίες αυτές θεωρώ πως καλύπτουν την έννοια κωμωδία αρκετά έως πολύ καλά. Αν εξαιρέσεις τις παρωδίες, λίγες από τις οποίες μου αρέσουν, έχω ως βασικό κριτήριο κυρίως το σενάριο. Έχω και κάποια κολήματα βέβαια όπως όλοι, αλλά γενικά είμαι movie fan και ευτυχώς πρόλαβα ασπρόμαυρη τηλεόραση και μπορώ και βλέπω. Έχω και φίλους που δεν μπορούν...
Anyway, κλείνω με κάποιες που θυμήθηκα, για να μη βαρεθείτε..
Σας παρακαλώ σκοτώστε τη γυναίκα μου (με Ντάνι Ντε Βίτο και Μπέτι Μίντλερ)
Το κελεπούρι (με Τομ Χάνκς στα νίατα του και Γκόλντι Χον)
Ο πόλεμος των Ρόουζ
Πέτα τη μαμά από το τρένο (ντάνι ντε βίτο και πάλι -μου αρέσει-)
Καλή σινε-θέαση!!!
Πέρα του προσωπικού γούστου του καθενός μας, οι ταινίες αυτές θεωρώ πως καλύπτουν την έννοια κωμωδία αρκετά έως πολύ καλά. Αν εξαιρέσεις τις παρωδίες, λίγες από τις οποίες μου αρέσουν, έχω ως βασικό κριτήριο κυρίως το σενάριο. Έχω και κάποια κολήματα βέβαια όπως όλοι, αλλά γενικά είμαι movie fan και ευτυχώς πρόλαβα ασπρόμαυρη τηλεόραση και μπορώ και βλέπω. Έχω και φίλους που δεν μπορούν...
Anyway, κλείνω με κάποιες που θυμήθηκα, για να μη βαρεθείτε..

Σας παρακαλώ σκοτώστε τη γυναίκα μου (με Ντάνι Ντε Βίτο και Μπέτι Μίντλερ)
Το κελεπούρι (με Τομ Χάνκς στα νίατα του και Γκόλντι Χον)
Ο πόλεμος των Ρόουζ
Πέτα τη μαμά από το τρένο (ντάνι ντε βίτο και πάλι -μου αρέσει-)
Καλή σινε-θέαση!!!
- Scrooge
Dogma - Φοβερή κωμωδία -παρωδία- του χριστιανισμού με Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον ας αγγέλους και πολλούς άλλους καλούς ηθοποιούς. Νομίζω ότι έχει περάσει στα ψιλά, αλλά αξίζει τον κόπο έχει πολύ γέλιο.
Επίσης οι ταινίες με Jay και Silent Bob (Clerks Ι & ΙΙ) και Chasing Amy είναι ΠΟΛΥ καλές. Το chasing Amy έχει ως θέμα τις σχέσεις και την ομοφυλοφιλία και σε στέλνει αδιάβαστο...
Έχω σημειώσει και κάποιες που ανέφεραν συνφορουμίτες (πένα του πεπρωμένου, anchorman), αλλά να δω πότε θα βρώ χρόνο να αράξω και να απολαύσω ταινία...
Επίσης οι ταινίες με Jay και Silent Bob (Clerks Ι & ΙΙ) και Chasing Amy είναι ΠΟΛΥ καλές. Το chasing Amy έχει ως θέμα τις σχέσεις και την ομοφυλοφιλία και σε στέλνει αδιάβαστο...
Έχω σημειώσει και κάποιες που ανέφεραν συνφορουμίτες (πένα του πεπρωμένου, anchorman), αλλά να δω πότε θα βρώ χρόνο να αράξω και να απολαύσω ταινία...
- Scrooge
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης