- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 15:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Απο το Thehut το ανωτερο σε καθυστερηση 2 βδομαδες. Απο το Zaavi ειχα delay κανα μηνα τους εστειλα μυνημα οτι δεν παρελαβα,refund στα καπακια (δεν ηθελα να μου το ξαναστειλουν)και μετα απο 2-3 μερες ηρθε αυτο που ειχα παραγγειλει. Τωρα να πουμε οτι τον παιζουν ...ταχυδρομικως?

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Με Zavvi τα ίδια έπαθα κι εγώ... 1 μήνας, και τίποτα... Έστειλα το απαιραίτητο fax με την αίτηση, και ζήτησα να το στείλουν ξανά. Σε 2 εβδομάδες το δεύτερο είχε έρθει, το πρώτο μάλλον θα το χαίρεται κανα παιδάκι κανενός υπαλλήλου των ΕΛΤΑ....
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Με Zavvi τα ίδια έπαθα κι εγώ... 1 μήνας, και τίποτα... Έστειλα το απαιραίτητο fax με την αίτηση, και ζήτησα να το στείλουν ξανά. Σε 2 εβδομάδες το δεύτερο είχε έρθει, το πρώτο μάλλον θα το χαίρεται κανα παιδάκι κανενός υπαλλήλου των ΕΛΤΑ....
λοιπόν την επόμενη φορά που θα παραλάβεις το game στην ώρα του, κάνε την ιδια διαδικασία για να σου το ξανα στείλουν.
-
majorfox - Δημοσιευσεις : 600
παιδια forza 4 και οχι essentials edition θα μου βρειτε κατω απο 30 ευρω και free delivery αν μπορει τε και θελετε εννοειτε!!???
-
Daskalakis7GR - Δημοσιευσεις : 42
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης