- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 21:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
mtifosi έγραψε:Spec Ops:The Line στο PC το οποιο μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστη εκπληξη και Infinity Blade 2 στο iPhone 4S.
Και δεν το χτυπησα το Spec Ops ο τρομπεν τώρα στις εκπτώσεις του Steam, όχι ότι πήρα λίγα, αλλά το ξέχασα ενώ το είχα σημειώσει!
Δεν πειράζει, σε 3 βδομάδες πάλι εκπτώσεις θα έχει!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Shepard έγραψε:mtifosi έγραψε:Spec Ops:The Line στο PC το οποιο μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστη εκπληξη και Infinity Blade 2 στο iPhone 4S.
Και δεν το χτυπησα το Spec Ops ο τρομπεν τώρα στις εκπτώσεις του Steam, όχι ότι πήρα λίγα, αλλά το ξέχασα ενώ το είχα σημειώσει!
Εχω ακούσει τα καλύτερα για το Spec Ops:The line αλλά από τα demo δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο

-
Πάγος13 - Δημοσιευσεις : 126
Πάγος13 έγραψε:Shepard έγραψε:mtifosi έγραψε:Spec Ops:The Line στο PC το οποιο μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστη εκπληξη και Infinity Blade 2 στο iPhone 4S.
Εχω ακούσει τα καλύτερα για το Spec Ops:The line αλλά από τα demo δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο
Τα demo ειναι παραπλανητικά τις περισσότερες φορές!

Αντε να βγαζαμε ασφαλή συμπερασματα ας πουμε από τα demo των ME/Bioshock ή από το Warfighter... δεν λένε όλη την αλήθεια!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Πάγος13 έγραψε:Shepard έγραψε:mtifosi έγραψε:Spec Ops:The Line στο PC το οποιο μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστη εκπληξη και Infinity Blade 2 στο iPhone 4S.
Και εγω τωρα στις εκπωσεις του steam το πηρα λογο καλης τιμης

Τετοια παιχνιδια δεν μπορεις να τα κρινεις απο ενα demo.Και εμενα στην αρχη δεν με ενθουσιασε αλλα οσο προχωρας γινεται πολυ ενδιαφερον ο τιτλος.
-
mtifosi - Δημοσιευσεις : 56
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης