Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό game over » 26 Νοέμ 2012, 16:27

χααχαχααχαχ :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό kessel » 26 Νοέμ 2012, 17:12

Red Dead Redemption!Τα λόγια είναι περιττά!
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 27 Νοέμ 2012, 17:28

Saints Row: The Third.

9E απο το steam. Could not resist! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 28 Νοέμ 2012, 09:53

Spec Ops:The Line στο PC το οποιο μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστη εκπληξη και Infinity Blade 2 στο iPhone 4S.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό evergrey » 29 Νοέμ 2012, 00:29

Red Dead Redemption.Απλα...παιχνιδαρα!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Shepard » 29 Νοέμ 2012, 07:36

mtifosi έγραψε:Spec Ops:The Line στο PC το οποιο μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστη εκπληξη και Infinity Blade 2 στο iPhone 4S.

Και δεν το χτυπησα το Spec Ops ο τρομπεν τώρα στις εκπτώσεις του Steam, όχι ότι πήρα λίγα, αλλά το ξέχασα ενώ το είχα σημειώσει!

Δεν πειράζει, σε 3 βδομάδες πάλι εκπτώσεις θα έχει! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 29 Νοέμ 2012, 09:15

Shepard έγραψε:
mtifosi έγραψε:Spec Ops:The Line στο PC το οποιο μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστη εκπληξη και Infinity Blade 2 στο iPhone 4S.

Και δεν το χτυπησα το Spec Ops ο τρομπεν τώρα στις εκπτώσεις του Steam, όχι ότι πήρα λίγα, αλλά το ξέχασα ενώ το είχα σημειώσει!

Εχω ακούσει τα καλύτερα για το Spec Ops:The line αλλά από τα demo δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο :roll:
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό Shepard » 29 Νοέμ 2012, 10:35

Πάγος13 έγραψε:
Shepard έγραψε:

Εχω ακούσει τα καλύτερα για το Spec Ops:The line αλλά από τα demo δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο :roll:

Τα demo ειναι παραπλανητικά τις περισσότερες φορές! ;)

Αντε να βγαζαμε ασφαλή συμπερασματα ας πουμε από τα demo των ME/Bioshock ή από το Warfighter... δεν λένε όλη την αλήθεια!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 29 Νοέμ 2012, 14:27

Πάγος13 έγραψε:
Shepard έγραψε:

Και εγω τωρα στις εκπωσεις του steam το πηρα λογο καλης τιμης :D Να το εχεις στα υποψιν τωρα τα Χριστουγεννα ;)
Τετοια παιχνιδια δεν μπορεις να τα κρινεις απο ενα demo.Και εμενα στην αρχη δεν με ενθουσιασε αλλα οσο προχωρας γινεται πολυ ενδιαφερον ο τιτλος.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό Spahar » 29 Νοέμ 2012, 15:16

Εγώ παίδες τσίμπησα από το Steam τώρα στις εκπτώσεις το Mark of the Ninja και είναι πάρα πολύ καλό. Απίστευτο 2D stealth.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB