αχ γατάκια!!!!! οι πιο αντρικές και καλύτερες ταινίες όλων των εποχών για μένα lock stock και the snatch
δείτε και τη σκηνή με το συρτάκι, έπος
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 21:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Οι πιο αντρικές ταινίες
Καλά εννοείται οι πιο αντιρκές ταινίες είναι με Chuck Norris! Walker, Texas Ranger. Ταινίες και σειρά. Μπροστά του οι υπόλοιποι είναι φλώροι. Μιλάμε για τεστοστερόνη όχι αστεία! 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Καλησπέρα παίδες. Είπα να συνεισφέρω και εγώ στο θέμα της πιο αντρικής ταινίας, αλλά πριν προχωρήσω στις προτάσεις θα ήθελα να εξετάσουμε το τι σημαίνει "αντρική ταινία".
Από ότι κατάλαβα από τις προτάσεις και τα σχόλια των υπολοίπων -μαλλον- εννοούν σκλήρη περιπέτεια, βία, κλπ
Πολλές προτάσεις σε αυτή την κατεύθυνση και αξιόλογες, αλλά νομίζω ότι δεν ανταποκρίνονται στον όρο "αντρική ταινία".
Βλέπετε, προσωπικά θεωρώ πως σημαίνει τα εξής:
1. Να μην μπορούν να τη δουν γυναίκες . Όπως υπάρχουν κάποιες ταινίες που για εμάς τους άντρες είναι αδύνατον να τις δούμε (βλέπε sex and the city), αντίστοιχα υπάρχουν και κάποιες που η πλειοψηφία των γυναικών αδυνατούν επίσης...
2. Δεν συμμετέχουν γυναίκες (άντε ελάχιστες).
3. Να παρέχει διαλόγους και φιλία μεταξύ αντρών.
Με αυτό το πλαίσιο να πω ότι οι κατ'εξοχήν αντρικές ταινίες είναι οι Πολεμικές και βέβαια τα Western. (Δοκιμάστε να προτείνετε στη φίλη/γυναίκα σας να δείτε Western/Πολεμικό για να δείτε...)
Να και 2 προτάσεις:
1. Η μεγάλη απόδραση (δεν θυμάμαι καν να παίζει γυναίκα...). Εναλλακτικά Γέφυρα του ποταμού Κβάι
2. Η άγρια συμμορία (Wild bunch - 1969). Εναλλακτικά The searchers (1956) με John Wayne
Α, να προσθέσω ότι οι ταινίες του Κλιντ Ηστγουντ (ως σκηνοθέτη) παρέχουν καταπληκτικούς διαλόγους και σχέσεις αντρών και θεωρώ πως ικανοποιούν αρκετά τον όρο. (βλέπε Space Cowboys, Million dollar baby με Μόργκαν Φρήμαν, Ασυγχώρητοι πάλι western...)
Από ότι κατάλαβα από τις προτάσεις και τα σχόλια των υπολοίπων -μαλλον- εννοούν σκλήρη περιπέτεια, βία, κλπ
Πολλές προτάσεις σε αυτή την κατεύθυνση και αξιόλογες, αλλά νομίζω ότι δεν ανταποκρίνονται στον όρο "αντρική ταινία".
Βλέπετε, προσωπικά θεωρώ πως σημαίνει τα εξής:
1. Να μην μπορούν να τη δουν γυναίκες . Όπως υπάρχουν κάποιες ταινίες που για εμάς τους άντρες είναι αδύνατον να τις δούμε (βλέπε sex and the city), αντίστοιχα υπάρχουν και κάποιες που η πλειοψηφία των γυναικών αδυνατούν επίσης...
2. Δεν συμμετέχουν γυναίκες (άντε ελάχιστες).
3. Να παρέχει διαλόγους και φιλία μεταξύ αντρών.
Με αυτό το πλαίσιο να πω ότι οι κατ'εξοχήν αντρικές ταινίες είναι οι Πολεμικές και βέβαια τα Western. (Δοκιμάστε να προτείνετε στη φίλη/γυναίκα σας να δείτε Western/Πολεμικό για να δείτε...)
Να και 2 προτάσεις:
1. Η μεγάλη απόδραση (δεν θυμάμαι καν να παίζει γυναίκα...). Εναλλακτικά Γέφυρα του ποταμού Κβάι
2. Η άγρια συμμορία (Wild bunch - 1969). Εναλλακτικά The searchers (1956) με John Wayne
Α, να προσθέσω ότι οι ταινίες του Κλιντ Ηστγουντ (ως σκηνοθέτη) παρέχουν καταπληκτικούς διαλόγους και σχέσεις αντρών και θεωρώ πως ικανοποιούν αρκετά τον όρο. (βλέπε Space Cowboys, Million dollar baby με Μόργκαν Φρήμαν, Ασυγχώρητοι πάλι western...)
Τελευταία επεξεργασία από Scrooge και 04 Ιαν 2013, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
- Scrooge
- Δημοσιευσεις : 18
χαχαχαχα καλή παρατήρηση. Μου είχε πει η γυναίκα μου να το δούμε, αλλά δεν καταδέχτηκα, καθώς είχα δει το trailer και το απέφυγα...
Αγαπητέ clsad μηνξεχνάς το 1 (Να μην μπορούν να τη δουν γυναίκες) είναι πιο βασικός κανόνας και νομίζω ότι το Brokeback Mountain είχε πολλές από αυτές ως θεατές...χεχεχε
Φλώρικο γουέστερν... Ούτε στους πιο τρελούς μου εφιάλτες...
Αγαπητέ clsad μηνξεχνάς το 1 (Να μην μπορούν να τη δουν γυναίκες) είναι πιο βασικός κανόνας και νομίζω ότι το Brokeback Mountain είχε πολλές από αυτές ως θεατές...χεχεχε
Φλώρικο γουέστερν... Ούτε στους πιο τρελούς μου εφιάλτες...
- Scrooge
- Δημοσιευσεις : 18
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες