Τι μουσική ακούτε;

Now listening to “Artist – Track 01”

Τι μουσική ακούτε;

Δημοσίευσηαπό JamieT » 03 Σεπ 2011, 01:46

Το λέει και ο ίδιος ο τίτλος. Τι είδος μουσικής προτιμάτε να ακούτε; Αν θέλετε προτείνετε κάποια bands
και γενικότερα ανταλλάξτε απόψεις.

Όσο για μένα, είμαι ανοιχτός και σε άλλα είδη μουσικής αλλά η indie rock σκηνή παραμένει η αγαπημένη μου. :)
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό ezio auditore » 03 Σεπ 2011, 02:02

ροκ και μεταλ.απο led zeppelin,aerosmith και stones μεχρι lamb of god,slipknot,avenged sevenfold,disturbed,metallica κτλ
Άβαταρ μέλους
ezio auditore

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό Altair » 03 Σεπ 2011, 03:49

Υπάρχουν μόνο 2 είδη μουσικής.Καλή και κακή.Οτιδήποτε ακούγεται καλό στ'αυτιά μου,το ακούω,από μέταλ,μέχρι κλασσική μουσική. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό game over » 03 Σεπ 2011, 12:57

Σχεδόν απόλα αλλά κυρίως metal, death metal, hardcore ,melodic death metal κα.Και μιας και είπα σχεδόν να γίνω και ποιο συγκεκριμένος και θα πω ότι δεν ακούω καθόλου σκυλάδικα και λαϊκά , καθόλου όμως...
Τελευταία επεξεργασία από game over και 04 Σεπ 2011, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 03 Σεπ 2011, 14:36

Ροκομέταλ κυρίως, με αυτήν μεγάλωσα αλλά οκ και κάνα μπουζουκορεμπέτικο δεν με χαλάει καθόλου. Μακριά από γαβ γαβ και εγχώρια mainstream μουσική βασικά.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Σεπ 2011, 18:20

Tα ακούω όλα εκτός από "βαριά μεταλλική" και σκυλάδικα -αλλά σκυλάδικα όχι τα άλλα-, δεν τα αντέχω με τπτ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Drosanto » 03 Σεπ 2011, 19:23

Rock και metal κυριως...!!!Συχαινομαι τα σκυλαδικα και ολα αυτα τα κλαψιαρικα ελληνικα..!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Drosanto

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 03 Σεπ 2011, 22:02

House,Hip-Hop και γενικως τα παντα εκτος απο rock και mainstream pop.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό MaTeKoN » 04 Σεπ 2011, 00:52

Ακούω οτιδήποτε μου τραβά το ενδιαφέρον. Μπορεί να είναι ρεμπέτικο, έντεχνο, κλασσική μουσική, rap, hip-hop, rnb, rock, house, trance, drum and bass, dubstep, reggae. Απεχθάνομαι τα συνηθισμένα και εμπορικά τραγούδια. Αγαπημένα συγκροτήματα : Pendulum, Linkin Park, Coldplay, Kasabian, OneRepublic, 3 Doors Down. Αγαπημένοι καλλιτέχνες : Example, Dub FX, Eminem, Ne-Yo, Justin Timberlake. Αγαπημένοι μουσικοί παραγωγοί : DJ Antoine, DJ Pablo, Armin van Buuren, Moby.
Τώρα θα μου πείτε πως τα συνδυάζω αυτά. Είναι ανάλογα με τις ορέξεις μου. Αλλά κι όπως είπα, ακούω ό,τι μου τραβά το ενδιαφέρον!
Carpe Diem!
Άβαταρ μέλους
MaTeKoN

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 04 Σεπ 2011, 10:16

Eγω σχεδον ακουω τα "παντα". Αν και ειμαι πιο πολυ rock και metal οτιδηποτε ακουγεται καλα στα αυτια μου κατεβαινει στο κινητο μου. Για την ακριβεια στο κινητο μου υπαρχει πιο πολυ metal και rock για ευνοητους λογους.... :lol:

Αλλα μακρια απο τα σκυλαδικα... :P
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Επόμενο

Επιστροφή στο Μουσική

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB