The official RPG thread

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 03 Μάιος 2012, 19:54

Τότε μακάρι να κάνω λάθος! :D
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 21 Μάιος 2012, 05:56

Ενδιαφερον θεμα... Λατρευω τα rpg's κι εχω παιξει ενα σκασμο απο δαυτα. Προτιμω τα γιαπωνεζικα ειδικα με turn-based συστημα μαχης(θελω τον χρονο μου εγω). Επισης μου αρεσουν και τα strategy rpg παρ'ολο που στην αρχη με ειχε παραξενεψει το στυλ τους. Ιδου μια λιστα με τα πιο αγαπημενα:

Neverwinter Nights
Golden Sun
Pokemon Yellow :roll:
Fire Emblem
Breath of Fire

και αγαπημενο ever
Final Fantasy 8

το οποιο θεωρω ακομη και σημερα το πιο ενδιαφερον συστημα μαχης ever. Απο τα trigger του Squall, την μπαρα χρονου και τα πιο ευχρηστα και εξυπνα summon!

*απο τα ποστ των υπολοιπων μελων νιωθω το χασμα! Εχω χασει γενικα πολλα απο την τελευταια γενια αφου δεν ειμαι κατοχος καποιας κονσολας και μονοδρομος ηταν το pc, το οποιο ειδικευεται στα mmo, που δεν μου πολυαρεσουν. Δεν εχω επισης παιξει ακομη τα elder scrolls γιατι η προοπτικη fps κι ο τροπος παιχνιδιου του με ξενιζει και δε με κανει να νιωσω την rpg αισθηση! Ξερω εχω κολληματα...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 21 Μάιος 2012, 19:46

alex4444 έγραψε:Ενδιαφερον θεμα... Λατρευω τα rpg's κι εχω παιξει ενα σκασμο απο δαυτα. Προτιμω τα γιαπωνεζικα ειδικα με turn-based συστημα μαχης(θελω τον χρονο μου εγω). Επισης μου αρεσουν και τα strategy rpg παρ'ολο που στην αρχη με ειχε παραξενεψει το στυλ τους. Ιδου μια λιστα με τα πιο αγαπημενα:

Neverwinter Nights
Golden Sun
Pokemon Yellow :roll:
Fire Emblem
Breath of Fire

και αγαπημενο ever
Final Fantasy 8

το οποιο θεωρω ακομη και σημερα το πιο ενδιαφερον συστημα μαχης ever. Απο τα trigger του Squall, την μπαρα χρονου και τα πιο ευχρηστα και εξυπνα summon!

*απο τα ποστ των υπολοιπων μελων νιωθω το χασμα! Εχω χασει γενικα πολλα απο την τελευταια γενια αφου δεν ειμαι κατοχος καποιας κονσολας και μονοδρομος ηταν το pc, το οποιο ειδικευεται στα mmo, που δεν μου πολυαρεσουν. Δεν εχω επισης παιξει ακομη τα elder scrolls γιατι η προοπτικη fps κι ο τροπος παιχνιδιου του με ξενιζει και δε με κανει να νιωσω την rpg αισθηση! Ξερω εχω κολληματα...

Σε πάω:)
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Deus » 03 Ιουν 2012, 20:16

Λοιπόν έχουμε 2 νέες κυκλοφορίες όσον αφορά την σειρά tales of.

Αρχικά,στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει το tales of graces f,remake του tales of graces που βγήκε στο wii.Μάλιστα θα είναι διαθέσιμη και μια limited edition για όσους προπαραγγείλουν τον τίτλο.

http://www.rpgfan.com/news/2012/1477.html

Επίσης,ανακοινώθηκε καινούριος tales of τίτλος.Πρόκειται για το tales of xilia 2.

http://www.rpgfan.com/news/2012/1539.html

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Από τα tales of έχω τα eternia,symphonia και vesperia.Πέρασα πολύ καλά παίζοντάς τα,αλλά το στιλ των tales of έχει αρχίσει να με κουράζει.Το xilia 2 φαίνεται να έχει πολύ καλό artwork το οποίο θα έλεγα ότι το ξεχωρίζει από τα άλλα tales.
Άβαταρ μέλους
Deus

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Ιουν 2012, 23:37

Περιμένω στην Ε3 ανακοίνωση του πρώτου Xillia, μιας και το tease-άρουν άσχημα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 10 Ιούλ 2012, 10:29

Μολις τελιώσω το Arkam City ποιο απο τα δυο να ξεκινήσω?
το Skyrim ή το Witcher 2, αν και τινω το πρωτο ,μιας και λάτρεψα το oblivion.. και το δευτερο παρολο που δεν εχω pc για να εχω την εμπειρια του witcer 1 εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια και επειδη θα αφοσιωθώ για πολύ καιρο λογω ελειψης καθημερινου μεγαλου χρονου με ενα απο τα δυο(δεν γινετε ταυτοχρονα), θελω καποιες συμβουλες για ποιο να ξεκινήσω ... να κάνω το πειραμα η να μπω στα σιγουρα του skyrim.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Senzin » 04 Νοέμ 2012, 22:35

Πειτε μου οτι εστω ενας απο σας εχει λιωσει το Suikoden II(psx) η εστω και ολη την σειρα... νιωθω εξωγηινος οταν αναφερω αυτο το παιχνιδι και λεω οτι το λατρευω και δεν το γνωριζει κανεις >.<
Εικόνα
Senzin

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό rexlex100 » 05 Νοέμ 2012, 00:18

Senzin έγραψε:Πειτε μου οτι εστω ενας απο σας εχει λιωσει το Suikoden II(psx) η εστω και ολη την σειρα... νιωθω εξωγηινος οταν αναφερω αυτο το παιχνιδι και λεω οτι το λατρευω και δεν το γνωριζει κανεις >.<

ναι φιλος ειδικα το 2 το αγαπημενω μου το εχω παιξει 10 φορες και θα το παιξω ξανα.
Άβαταρ μέλους
rexlex100

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 05 Νοέμ 2012, 12:48

Σήμερα έκενα παραγγελία το Chrono Trigger για DS από ebay (new-sealed) και από Έλλην πωλητή παρακαλώ. Αντε να δούμε το καλύτερο για πολλούς JRPG που βγήκε ποτέ.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 06 Νοέμ 2012, 03:26

@G3n3raL86 εισαι μεγαλος! Δεν το χω παιξει ακομη, αλλα εχω τερματισει το chrono cross (ps1)κι ηταν αξεχαστη εμπειρια...

Ξερει κανει τι παιζει με τα shin megami tensei του ds? Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω καποιο. Απο review εχω βγαλει καποια συμπερασματα, αλλα θα θελα να ακουσω και την αποψη καποιου απο εδω μεσα αν εχετε παιξει!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB