Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 25 Οκτ 2012, 16:06

G3n3raL86 έγραψε:Και η βλακεία είναι πως το 999 δεν έχει κυκλοφορήσει Ευρώπη... Και από βαθμολογίες τα πήγε τέλεια (από 9 κ πάνω.)

Αυτα ειναι τα αψυχολογητα του gaming. Το ds δεν ειναι region locked oμως κι ετσι τα αμερικανικα κανουν τη δουλεια τους!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό amd99 » 25 Οκτ 2012, 22:49

alex4444 έγραψε:
G3n3raL86 έγραψε:Και η βλακεία είναι πως το 999 δεν έχει κυκλοφορήσει Ευρώπη... Και από βαθμολογίες τα πήγε τέλεια (από 9 κ πάνω.)

Αυτα ειναι τα αψυχολογητα του gaming. Το ds δεν ειναι region locked oμως κι ετσι τα αμερικανικα κανουν τη δουλεια τους!

Alex ποτε θα παιξεις το virtues last reward και να μας πεις λιγα λογια για αυτο γιατι ψιλοψηνομαι να το αγοράσω την τεταρτη μαζι με το Pokemon.
Άβαταρ μέλους
amd99

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό lust » 26 Οκτ 2012, 00:49

Μολις αρχισα το καινουριο xcom τρομερο παιχνιδι δεν εχω ξαναπαιξει κατι παρομοιο

τελειωσα το dragon age2 σημερα με τα χιλια ζορια (πιο χαλια δε γινετε) και λεω να αρχισω τα assasins creed σιγα σιγα για ζεσταμα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Οκτ 2012, 01:55

amd99 έγραψε:
alex4444 έγραψε:

Alex ποτε θα παιξεις το virtues last reward και να μας πεις λιγα λογια για αυτο γιατι ψιλοψηνομαι να το αγοράσω την τεταρτη μαζι με το Pokemon.

Nοέμβρη νομίζω έρχεται Ευρώπη.

Τελειώνω αύριο τα emblems στο RE6 θα κάνω και τα skill upgrades σύντομα και μετά μάλλον αρχίζω naruto generations.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Οκτ 2012, 04:44

@amd99 οπως ειπε κι ο φιλος ο scott δεν εχει κυκλοφορησει ακομη αυτο...

Παντως λογω ελλειψης ρευστου το επομενο παιχνιδι μου θα ναι στο επομενο ετος. Σειρα προτεραιοτητας εχουν τα castlevania και monster hunter, ισως να αργησω αρκετα να το παιξω. Θα δουμε και το review ομως για να παρουμε μια ιδεα :)
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό amd99 » 26 Οκτ 2012, 07:38

alex4444 έγραψε:@amd99 οπως ειπε κι ο φιλος ο scott δεν εχει κυκλοφορησει ακομη αυτο...

Παντως λογω ελλειψης ρευστου το επομενο παιχνιδι μου θα ναι στο επομενο ετος. Σειρα προτεραιοτητας εχουν τα castlevania και monster hunter, ισως να αργησω αρκετα να το παιξω. Θα δουμε και το review ομως για να παρουμε μια ιδεα :)

Και καλα θα κανεις και εγω θα αγορασω συντομα το monster hunter 3 αλλα castelvania δεν επαιξα ποτε οποτε δεν εχω και μια πολυ καλη γευση απο αυτο το παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
amd99

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 28 Οκτ 2012, 00:34

Παίζω τα Episodes from Liberty City(Gay Tony μου έμεινε) καθώς περιμένω το Witcher 2 από zavvi. Στην άκρη έχω και το Fallout 3. Κάθεται εκεί :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 29 Οκτ 2012, 10:14

τελίωσα το campain του jake στο resident evil 6 ..Σε γενικές γραμές δεν με χάλασε αν και δεν μου αρεσε το final boss το περιμενα ποιο εντυπωσιακο σε σχεση με του leon και chris και εντυπωση μου εκαναν διαφορα σημεια stelf που ειχε .....
Ξεκινησα τωρα της ada δειχνει ποιο resindent σε σχεση με τα προηγουμένα αλλα με εμφαση στους γρίφους ...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 29 Οκτ 2012, 16:09

Γούσταρα πολύ που έπεσε ξυλίκι στο τέλος με τον τελικό στου Jake. Μακράν το αγαπημένο μου σενάριο...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 29 Οκτ 2012, 18:40

Scott_Pilgrim έγραψε:Γούσταρα πολύ που έπεσε ξυλίκι στο τέλος με τον τελικό στου Jake. Μακράν το αγαπημένο μου σενάριο...

Οντως ειχε κατι το ''αφύσικο'' σε τελικό boss και ειδηκά σε resident τιτλο αλλα και παλί μου φάνηκε οτι δεν κόλαγιε και έμοιαζε πολύ ψέυτικο .....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB