Game Boy memories

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 20 Οκτ 2012, 14:51

LIONHEART έγραψε:αχ κατι που ξεχασα δεν θα ξεχασω τον δεκεμβρη του 1990 στο minion να παιζω gameboy σε κατι ειδηκα σταντ ....σαν arcade

Aυτα ειναι αθηναικα προνομια... Εγω μικρος εκει που εμενα δεν υπηρχαν ουτε τα βασικα! Δε φανταζεσαι πως μου φαινοντουσαν τα Μινιον στην τηλεοραση! Ενα παιδι ειχε παρει gameboy και ειχαμε παθει ολοι την πλακα μας. Επισης αξιο αναφορας στα παιχνιδια που με σημαδεψαν ειναι και το Aliens.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Οκτ 2012, 15:48

Μινιον ftw! Ακόμα θυμάμαι την Χριστουγεννιάτικη μου επίσκεψη κατα την οποία λόγω της κυκλοφορίας του Donkey Kong Country 1, είχαν μετατρέψει έναν ολόκληρο όροφο σε ζούγκλα, με τα μαιμούδια να κρέμονται απο παντού :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Οκτ 2012, 18:56

nfs_maniac έγραψε:Μινιον ftw! Ακόμα θυμάμαι την Χριστουγεννιάτικη μου επίσκεψη κατα την οποία λόγω της κυκλοφορίας του Donkey Kong Country 1, είχαν μετατρέψει έναν ολόκληρο όροφο σε ζούγκλα, με τα μαιμούδια να κρέμονται απο παντού :)

αυτα ηταν καταστήματα ... οταν κανανε event ζουσες πραγματικά το ''ονειρο'' ....Κλαψ :cry: Αλλες εποχιές .....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 25 Οκτ 2012, 23:21

Θυμάμαι και τη μέρα που είχα πάει να πάρω το gameboy advance.Τότε έκανε θυμάμαι 45000 δρχ είχα πάει με τον πατέρα μου και την αδερφή μου πήραμε και το F-Zero και απλά όλη τη μέρα παίζαμε,λίγο καιρό μετά είχα πάρει και zelda και ξεζούμιζα της επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μου.Γέμιζε η καρδιά μας πάντως με αυτά τα "απλά" σε μηχανισμούς και γραφικά παιχνίδια...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό lust » 15 Νοέμ 2012, 22:18

Ειχα το πρωτο το τουβλο με κοκκινη μπλε κιτρινη το πρωτο μαριο τετρις ενα ρομποκοπ ενα αλλο με το πιτερ παν και απο τοτε μου εχουν μεινει ολα τα ποκεμον μεχρι τις ruby kai saphire και ενα νιντεντο sp.

Aπειρες αναμνησεις πραγματικα αλλες εποχες ωραιες και ειμαι μονο 21 δεν τα προλαβα και ολα ;d
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Νοέμ 2012, 15:55

Πω πω τι μου θυμίσατε... Είχα το 1ο gameboy σε μαύρο. Το 1ο παιχνίδι θυμάμαι ήταν το galaga & galaxian. Δεν έχω ακούσει άλλον να το έχει παίξει βέβαια. Το είχα λιώσει (δεν ξέρω γιατί μου άρεσε τόσο τότε). Πάντως μιας και ήταν από τα 1α παιχνίδια που έπαιξα ποτέ μου έχει μείνει ως ωραία ανάμνηση. Είχα επίσης mario και τη formula 1 που είδα και πόσταρε κάποιος πιο πάνω και ένα με box. Δεν θυμάμαι όμως τι άλλο είχα.

Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 27 Νοέμ 2012, 16:49

της μυγιες θα ξεχνάγαμε το επαιζα και εγω το συγκεκρυμμένο αλλα λογω της ομοιότητας του με το flyes δεν μου εκανε εντυπωση τότε....Παντως περνουσε ευχαριστα η ωρα του....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 05 Δεκ 2012, 16:00

Κλά από game boy 8υμάμαι όταν το πήρα είχα λιώσει στο donkey kong και μετά στο pokemon με την κόκκινη μέχρι που αγόρασα την crystal και αναγκάστικα να αγοράσω color, εκεί τελείωσα με τα game boy
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό gamelover » 27 Ιαν 2013, 15:02

εγω αργησα σχετικα να παρω gameboy, το πρωτο μου ηταν το gameboy color με την κιτρινη κασετα pokemon και αλλη μια κασετα το dinosaur(the movie) με τον alan.... ωστοσο ειχα επαφη απο πολυ μκρος αφου ειχε το πρωτο,το κλασικο,gameboy o ξαδερφοςμου(νομιζω εκεινη την εποχη ολοι μας βρισκαμε καπου καποιον να εχει ενα gameboy...ειτε φιλος,ειτε συγγενης ή και γειτονας) με το μαριο...το world cup,robocop,spiderman...και αλλα..... αργοτερα πηρα και το game boy advance sp που ηταν το πρωτο gameboy με δικο του φως....και καπου εκει σταματησα..... παντως γενικα ηταν πολυ καλη παχνδιδομηχανη και μου αρεσε το γεγονος οτι μπορουσες να το πας οπου θελεις και να το εχεις παντα μαζι σου,λιγο τα νευρα με τον φωτισμο μου ειχε σπασει,που παντοτε ηθελες και μια λαμπα μαζι σου.....αλλα στα αλλα ηταν οκ!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 31 Ιαν 2013, 14:11

Το supermario land το είχα πάρει μαζι με το gameboy 19.900 δραχμές σε προσφορά (ακόμα έχω το κουτί) , αυτο και το world cup θεωρω ότι ειναι τα κορυφαία !!
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB