απο την νεα ταινια του David Hayter
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 10:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προτάσεις ταινιών
Το Lone Ranger με χάλασε ως ιδέα με το που είδα τον τίτλο, το trailer δεν με εντυπωσίασε καθόλου, το μόνο που εξέπληξε ήταν η συμμετοχή του Johny Depp.
To Broken City μου έκανε κάτι, κυρίως για το cast και όχι τόσο για την υπόθεση.
Το Gulit Trip μου έδωσε την εντύπωση την άνοστης κωμωδίας. Το Identity Thief μου έκανε καλύτερη εντύπωση, τουλάχιστον θα έχει πιο τραβηγμένα από τα μαλλιά σκηνικά.
Parker = Jason Statham να κάνει τα συνηθισμένα του + J.Lo στο ρόλο της hot chick. Sold!!!!!!
Τέλος το Stoker είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα και μυστήριο, οπότε μπαίνει στη watchlist.
Το Gulit Trip μου έδωσε την εντύπωση την άνοστης κωμωδίας. Το Identity Thief μου έκανε καλύτερη εντύπωση, τουλάχιστον θα έχει πιο τραβηγμένα από τα μαλλιά σκηνικά.
Parker = Jason Statham να κάνει τα συνηθισμένα του + J.Lo στο ρόλο της hot chick. Sold!!!!!!
Τέλος το Stoker είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα και μυστήριο, οπότε μπαίνει στη watchlist.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Spahar έγραψε:Το Lone Ranger με χάλασε ως ιδέα με το που είδα τον τίτλο, το trailer δεν με εντυπωσίασε καθόλου, το μόνο που εξέπληξε ήταν η συμμετοχή του Johny Depp.
Κρατάω τα 2 τελευταία και εγώ...

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης