- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 16:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τέλος το καταπληκτικό Assassin's Creed II. Δεν έχω λόγια για το παιχνίδι, δεν βαρεθήκα να παίζω ούτε λεπτό. Σήμερα ειδικά το έλιωσα (παίζω από το πρωί ). Ανυπομονώ να παίξω τα επόμενα 2 και φυσικά το AC3.
Λόγω μερικών bugs και της μεγάλης ευκολίας που υπήρχε στην μάχη με σπαθιά του βάζω 9.5/10
Λόγω μερικών bugs και της μεγάλης ευκολίας που υπήρχε στην μάχη με σπαθιά του βάζω 9.5/10
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
-
naruto14 - Δημοσιευσεις : 32
alex4444 έγραψε:ξεκινησα το 999 για να δω αν θα αγορασω το virtue's last reward οταν βγει. Εχει αρκετο ενδιαφερον αλλα ειναι σα να διαβαζεις βιβλιο πιο πολυ και λιγοτερο σαν παιχνιδι! Για την ωρα το ευχαριστιεμαι παντως...
Και εγώ θέλω να πάρω το 999 για να είμαι έτοιμος για το Zero Escape.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
@Artisan3 Eιναι ενα απο τα πιο πρωτοτυπα παιχνιδια του ds(Πληρες ονομα 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors). Ειναι στην ουσια η αφηγηση μιας ιστοριας στην οποια παιρνεις ενεργα μερος ως ο πρωταγωνιστης, λυνοντας adventure type γριφους οταν χρειαστει η επιλεγοντας μονοπατια.
Η ιστορια ειναι λιγο σαν Saw. Βαζω spoiler καλου κακου, αν και αυτα που λεω αποκαλυπτονται μεσα στην 1η ωρα του παιχνιδιου.
Μπορεις να παρεις μια γευση εδω, ειναι το ξεκινημα του παιχνιδιου.
Η ιστορια ειναι λιγο σαν Saw. Βαζω spoiler καλου κακου, αν και αυτα που λεω αποκαλυπτονται μεσα στην 1η ωρα του παιχνιδιου.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Μπορεις να παρεις μια γευση εδω, ειναι το ξεκινημα του παιχνιδιου.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες