Φαίνεται πολύ ωραίο, ιδίως το setting και η ατμόσφαιρα μου θυμίζουν Bioshock (με την καλή έννοια).
Η μόνη ένσταση είναι τα χρυσά observer που σου τα δίνουν όλα στο πιάτο.
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 15:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Dishonored
Eυχαριστώ πολύ παιδιά!
Παρεπιμπτόντως, δεν το έχω τερματίσει ακόμα και δεν θα spoilάρω τίποτα, αλλά πέρα από το gameplay έχω πάθει την πλάκα μου και με την ιστορία. Υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι που κυριολεκτικά σου σηκώνεται η τρίχα.
Hint για όσους μόλις ξεκινάνε: Στην αρχή (σχετικά) του παιχνιδιού, ο Οutsider δίνει στον Corvo μια περίεργη καρδιά που μιλάει. Χρησιμοποιήστε την. Πολύ. Οι πιο όμορφες ατάκες του παιχνιδιού ακούγονται από τον συγκεκριμένο "χαρακτήρα''.
Παρεπιμπτόντως, δεν το έχω τερματίσει ακόμα και δεν θα spoilάρω τίποτα, αλλά πέρα από το gameplay έχω πάθει την πλάκα μου και με την ιστορία. Υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι που κυριολεκτικά σου σηκώνεται η τρίχα.
Hint για όσους μόλις ξεκινάνε: Στην αρχή (σχετικά) του παιχνιδιού, ο Οutsider δίνει στον Corvo μια περίεργη καρδιά που μιλάει. Χρησιμοποιήστε την. Πολύ. Οι πιο όμορφες ατάκες του παιχνιδιού ακούγονται από τον συγκεκριμένο "χαρακτήρα''.
-
The_Void - Δημοσιευσεις : 5
The_Void έγραψε:Eυχαριστώ πολύ παιδιά!
Στην πρώτη αποστολή μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο:
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Δεν μπορω με τιποτα να παιξω με το gamepad !!!!
Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο ??????
Εχω εναν ανταπτωρα και εχω συνδεση το dualshock2 πανω. Παιζω pes 2013 μια χαρα χωρις κανενα προβλημα εδω τι φταιει τι πρεπει να κανω ?????
Εβαλα και ενα παλιο αλλα λειτουργικο logitech αλλα τα ιδια !!!!!!!!!
HELP PLZ!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω εναν ανταπτωρα και εχω συνδεση το dualshock2 πανω. Παιζω pes 2013 μια χαρα χωρις κανενα προβλημα εδω τι φταιει τι πρεπει να κανω ?????
HELP PLZ!!!!!!!!!!!!!!!

- dinelos
- Δημοσιευσεις : 3
dinelos έγραψε:Δεν μπορω με τιποτα να παιξω με το gamepad !!!!
HELP PLZ!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΝΕΙΣ ????????????????????????

- dinelos
London Panoramic - The Art of Dishonored

http://www.telegraph.co.uk/technology/video-games/Picture-galleries/9610459/The-Art-of-Dishonored.html?frame=2369522

http://www.telegraph.co.uk/technology/video-games/Picture-galleries/9610459/The-Art-of-Dishonored.html?frame=2369522

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Shepard έγραψε:@dinelos Δεν βλέπω κάποιο θεμα να υπάρχει στο νετ! "Πειραξες" τα settings?
Γιατι παιζει ρολο αν πειραξεις τα settings ???? Και αν ναι ποιο για παραδειγμα ?????
Την αναλυση αλλαξα και το επιπεδο δυσκολιας απ οτι θυμαμαι.
Ολα τα κουμπια μεσα στο παιχνιδι που σου δειχνει τα βγαζει απο το πληκρολογιο ή αριστερο δεξι κλικ απο το ποντικι.
Αν ηταν να παιξεις με gamepad δεν επρεπε να τα βγαζει ως κουμπια απο το χειριστήριο του x-box ???
- dinelos
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης