Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό Djibril » 06 Σεπ 2011, 12:42

Sephiroth έγραψε:Όπως και στην ΑΕΚ, άποψή μου είναι πως αν δεν μπει μπροστά το γήπεδο, δεν πρόκειται να δει προκοπή καμία ομάδα. Ο Ολυμπιακός υπερέχει και γι' αυτό το λόγο. Έχει σταθερά έσοδα, χώρους για γραφεία, καταστήματα κτλ και έχει ΕΔΡΑ. Τελεία και παύλα...

Καλά, ας μην αναφέρουμε τώρα το πως χτίστηκε το γήπεδο του Ολυμπιακού επί Κόκκαλη...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό Fonis » 06 Σεπ 2011, 21:43

Alucard έγραψε:
Djibril έγραψε:Εικόνα

ΥΓ: Πέππα, ψυχάρα, για πάντα Τριφυλλάρα!!!

Ψύχωση για το 7ο φέτος; :P

Kαι ο Πέππας Πανάθα.....?
Τρελαίνομαι λέμε !!!
Αυτά είναι ! 8-) 8-)
Blessings are not just for the ones who kneel... luckily
Άβαταρ μέλους
Fonis

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό Fonis » 06 Σεπ 2011, 21:50

Djibril έγραψε:Σίγουρα η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη. Εγώ προσωπικά, περιμένω τη στάση των υπόλοιπων μετόχων, για να δούμε τι θα γίνει. Πρώτος που πρέπει να βγει και να ξεκαθαρίσει τη θέση του, είναι ο τωρινός "μεγαλομέτοχος", ο Βγενόπουλος.

Ναι τώρα σώθηκες !
Ο Βγενό είναι της λογικής "βάλε εσύ τα λεφτά,να διοικήσω εγώ" !
Περιμένουν λέει κίνησή του τις επόμενες μέρες,τρίχες........το μόνο που θα κάνει είναι να βγάλει καμιά ανακοίνωση και να τα χώσει στον Τζίγγερ !
Μπλέξαμε με ''μπίπ'' και πράσινες καρδούλες !

Μπαγάσα Βγενό έγινες και μεγαλομέτοχος ρε..........
Άβαταρ μέλους
Fonis

Δημοσίευσηαπό OxidE » 09 Σεπ 2011, 03:08

sion έγραψε:Αν και δηλώνω παναθηναϊκός έχω πάψει να ασχολούμαι. Βαρέθηκα *αυτοί* να παίρνουν τα εκατομμυριάκια και να μαχαιρώνεται και να βρίζετε ο κοσμάκης για αυτούς.
Όλα είναι ένας ατέρμονος κύκλος βίας, ελπίζω να μην καταλήξει έτσι και αυτό το thread.

Το topic δε θα καταλήξει έτσι θέλω να πιστεύω όπως και κανένα topic εδώ μέσα καθώς διακρίνω αρκετή ωριμότητα. Και εγώ φίλε σιχάθηκα να βρίζετε ο κοσμάκης για τις ομάδες αλλά δε το θεωρώ λόγο να σταματήσω να βλέπω την ομάδα που γουστάρω με τον τριφύλλι στο στήθος αλλά μέχρι εκεί,δε θα τσακωθώ κιόλας.
Software its like sex,its better when its free!
My personal blog: http://oxidesmansion.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
OxidE

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό fanis » 28 Σεπ 2011, 09:42

Fonis έγραψε:
Djibril έγραψε:Σίγουρα η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη. Εγώ προσωπικά, περιμένω τη στάση των υπόλοιπων μετόχων, για να δούμε τι θα γίνει. Πρώτος που πρέπει να βγει και να ξεκαθαρίσει τη θέση του, είναι ο τωρινός "μεγαλομέτοχος", ο Βγενόπουλος.

Ναι τώρα σώθηκες !
Περιμένουν λέει κίνησή του τις επόμενες μέρες,τρίχες........το μόνο που θα κάνει είναι να βγάλει καμιά ανακοίνωση και να τα χώσει στον Τζίγγερ !

:lol: :lol:
Πάλι τα ίδια ο Βγενό χώσιμο και άγιος ο θεός.
fanis

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Fonis » 28 Σεπ 2011, 18:10

fanis έγραψε:
Fonis έγραψε:

Ναι τώρα σώθηκες !

:lol: :lol:
Πάλι τα ίδια ο Βγενό χώσιμο και άγιος ο θεός.

Δεν την παλεύει λέμε !
Σουλτάν θεέ πάρε την Π.Α.Ε !!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Fonis

Δημοσίευσηαπό Fonis » 03 Οκτ 2011, 22:43

Jedah έγραψε:Προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι Άραβες βλέπουν στην ΠΑΕ ΠΑΟ κέρδη για επένδυση. Οοοοκκκκκκ!

Εννοείτε ότι ο κάθε επενδυτής βλέπει κέρδη για επένδυση στην ΠΑΕ Παναθηναικός !
Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός : Το γήπεδο !!!
Το θέμα είναι εάν έχει χρήμα να επεδύσει !
Για το γήπεδο γίνονται ολά,γιατί το ξέρουν οι πάντες πως είναι χρυσωρυχείο !
Όσο για τους Άραβες δεν ξέρω θα δείξει,είναι μια ιστορία που ξεκίνησε φαιδρά και έχει λίγο σοβαρέψει.Πάντως Κυριακή κοντή γιορτή που λένε !
Άβαταρ μέλους
Fonis

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 19 Μαρ 2012, 16:11

Απαραδεκτοι!!
το χθεσινο θέατρο ηταν για πολλους ορθα σκεπτομενους ενα μαθημα...
κριμα
1) στην ομάδα μου (που με τα γεγονοτα μπεου επαψα να ασχολουμαι με μπάλα..)και στους παικτες του
2) Στην νοοτροπια ορισμενων πρασσινων αλλα και κοκκινων (κανεις δεν ειναι αθωος )που αρχιζει να μην ειναι μονο ακραια φαινομενα οπαδικου φανατισμου
3)Στην πολιτεια που αφηνει εσκεμμενα ολα τα παρατραγουδα χωρις τιμωρια αλλα δυστηχως το επικροτει κιολλας ...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 20 Μαρ 2012, 21:57

Εγώ θα πω το εξής... Στο ΟΑΚΑ έχει τύχει να πάω αρκετές φορές, μιας και από το 2005 και μετά έχω διαρκείας για να βλέπω την ΑΕΚ. Στα ματς που ΔΕΝ θέλουν να μας ελέγξουν, φαίνεται από χιλιόμετρα. Στον τελικό με τον Ατρόμητο, πέρναγες και με μπαζούκας στα χέρια. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (τον πρόσφατο) με ελέγξανε τρεις φορές. Ο καθένας ας βγάλει λοιπόν τα συμπεράσματά του...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB