Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό rexlex100 » 11 Οκτ 2012, 15:56

Εδώ το έχει στα 41.30€ με τα έξοδα αποστολής...

ναι τωρα το ειδα αλλα το μαγαζι αργει πολη εχω ακουσει οτι χανονται πολλα δεματα και κανει 1μηνα και παραπανω.παντως φιλε ευχαριστω απο ελλαδα αμα το βρεις σε καλη τιμουλα μου λες κοιταω και εγω.μεταχιρισμενο θα το προτιμουσα αλλα που να βρεθει.
Άβαταρ μέλους
rexlex100

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 11 Οκτ 2012, 17:28

Όντως.... Μακριά απο το Zavvo....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό ner0 » 11 Οκτ 2012, 23:11

nfs_maniac έγραψε:Όντως.... Μακριά απο το Zavvo....

Θα διαφωνήσω.
To zavvi έχει πολύ καλές προσφορές σαν site και όχι μόνο σε games.
Οι καθυστερήσεις στα delivery γίνονται σε εξαιρετικές περιπτώσεις, και όταν μιλάμε για Ελλάδα κυρίως φταίνε τα κούριερ. Θυμάμαι ότι την περίοδο των εκλογών δεν κινούνταν τίποτα...Είχα παραγγείλει rdr και είχε καθυστερήσει 1 μήνα+...Έστειλα mail να το αναφέρω, μου έκαναν νέο Dispatch και τελικά κατέληξα με ...2 rdr το οποίο και μου "κέρασε" την mgs collection :D

Αλλά γενικά ξέρω πολύ κόσμο που το εμπιστεύεται (μαζί κι εγώ) και αν αναλογιστείς και τα discount που σου στέλνουν πολύ συχνά στο mail, αξίζει και με το παραπάνω να αγοράζεις. Από κει και πέρα είναι και λίγο θέμα υπομονής η φάση με το delivery, εγώ δεν τρελένομαι, (Εκτός κι αν πρόκειται για mgs :P )

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό rexlex100 » 11 Οκτ 2012, 23:54

Θα διαφωνήσω.
To zavvi έχει πολύ καλές προσφορές σαν site και όχι μόνο σε games.
Οι καθυστερήσεις στα delivery γίνονται σε εξαιρετικές περιπτώσεις, και όταν μιλάμε για Ελλάδα κυρίως φταίνε τα κούριερ. Θυμάμαι ότι την περίοδο των εκλογών δεν κινούνταν τίποτα...Είχα παραγγείλει rdr και είχε καθυστερήσει 1 μήνα+...Έστειλα mail να το αναφέρω, μου έκαναν νέο Dispatch και τελικά κατέληξα με ...2 rdr το οποίο και μου "κέρασε" την mgs collection

Αλλά γενικά ξέρω πολύ κόσμο που το εμπιστεύεται (μαζί κι εγώ) και αν αναλογιστείς και τα discount που σου στέλνουν πολύ συχνά στο mail, αξίζει και με το παραπάνω να αγοράζεις. Από κει και πέρα είναι και λίγο θέμα υπομονής η φάση με το delivery, εγώ δεν τρελένομαι, (Εκτός κι αν πρόκειται για mgs )

αιντε να δοκιμασω ταχυδρομικα θα εχει το παιχνιδει ειναι στα 41 αμα εχει ταχυδρομικα 5-7 ευρω βγαινει στα 50 τοτε αμα ειναι να το παρω απο ελλαδα ξερετε ποσο ειναι τα ταχυδρομικα.??
Άβαταρ μέλους
rexlex100

Δημοσίευσηαπό ner0 » 12 Οκτ 2012, 00:39

5 euro είναι τα μεταφορικά . Γενικά ψάξε προσφορές από διάφορα site του εξωτερικού
και δες ποια είναι η πιο συμφέρουσα. Μπορείς να τσεκάρεις και Ελλάδα τιμές, δεν χάνεις κάτι πέρα από την ψυχραιμία σου..

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 12 Οκτ 2012, 03:38

Τι να σου πω...Εμένα πάντως είναι ο κανόνας και οχι η εξαίρεση...Τα 3 τελευταία πακέτα(σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα), δεν έφτασαν ποτέ... Έτρεχα με mails και fax για να μου ξανακάνουν την αποστολή, την οποία και παρέλαβα τελικά μετά απο 3 εβδομάδες. Τώρα αν είμαι τόσο γκαντέμης και συμβαίνουν μόνο σε εμένα, πάω πάσο...

Επίσης τα μεταφορικά σε Zavvi είναι δωρεάν
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Shepard » 12 Οκτ 2012, 07:15

Εμένα μου έχουν καθυστερήσει 2-3 φορές μέσα στα 4 χρόνια που αγοράζω και φταίνε εξολοκλήρου τα ΕΛΤΑ!

Αν αργήσει η παραγγελία με μια απλή φόρμα που στέλνουν, σε 24 ώρες το μέγιστο σου επιστρέφουν τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά!

Είναι πως θα κάτσει η δουλεία! Δεν έχω αγοράσει από κάπου στο εξωτερικό και να μην έχει καθυστερήσει κάποιες φορές.

(από την άλλη, το αδελφο site, thehut.com, είναι που έχω αρκετά ντράβαλα και καθυστερήσεις!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό rexlex100 » 12 Οκτ 2012, 08:48

ευχαριστω παιδια για της απαντησεις που πηρα με διαφωτισατε. :D
Άβαταρ μέλους
rexlex100

Δημοσίευσηαπό ner0 » 12 Οκτ 2012, 18:13

nfs_maniac έγραψε:Τι να σου πω...Εμένα πάντως είναι ο κανόνας και οχι η εξαίρεση...Τα 3 τελευταία πακέτα(σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα), δεν έφτασαν ποτέ... Έτρεχα με mails και fax για να μου ξανακάνουν την αποστολή, την οποία και παρέλαβα τελικά μετά απο 3 εβδομάδες. Τώρα αν είμαι τόσο γκαντέμης και συμβαίνουν μόνο σε εμένα, πάω πάσο...

Επίσης τα μεταφορικά σε Zavvi είναι δωρεάν

Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τα μεταφορικά συμπεριλαμβάνονται στο ποσό που πληρώνεις.
Και παίζει να' ναι και λιγότερο από 5 ευρώ βασικά.
Τιμή και δόξα στα ΕΛΤΑ.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 12 Οκτ 2012, 18:17

Κατάλαβα, κάνουν το γνωστό κλέψιμο στην μετατροπή νομισμάτων να υποθέσω
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator