Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 11 Οκτ 2012, 08:56

Δοκιμάζω Forza Horizon και νομίζω πως είναι εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία αυτή την περίοδο που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο! :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 11 Οκτ 2012, 15:11

Λιώνω στο Resident Evil 6 και προσπαθώ για 3 τελευταία achievments στο Transformers: Fall Of Cybetron :P
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 11 Οκτ 2012, 15:24

Resident Evil 6, Marvel vs Capcom: Origins, Double Dragon Neon, One Piece Pirates Warriors και Fable: The Journey :)
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 11 Οκτ 2012, 15:27

Kimi Raikkonen έγραψε:Λιώνω στο Resident Evil 6 και προσπαθώ για 3 τελευταία achievments στο Transformers: Fall Of Cybetron :P

Aν το εχεις για χ360 το Fall Of Cybetron και ειναι multiplayer achivement κανε invate να τα παιξουμε το σκ
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 11 Οκτ 2012, 19:14

Kόλλησα με το multi του Mass Effect 3 στο PC και άφησα στην άκρη το Fallout 3 για λίγο.

Έβαλα και 3μηνο Plus και κατέβασα το Machinarium,Resident Evil 5 και Motorstorm. Αυτά!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 11 Οκτ 2012, 19:15

Shift 2 και Pes 13 στο PS3!!!
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό johnaras002 » 11 Οκτ 2012, 21:12

Metal Gear Solid: Portable Ops (Plus), Metal Gear Solid: Peace Walker, Bayonetta (respect) και Uncharted 3. Αυτά μόνο. Την επομενη εβδομάδα έρχονται και άλλα. :D
Άβαταρ μέλους
johnaras002

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 11 Οκτ 2012, 23:36

LIONHEART έγραψε:
Kimi Raikkonen έγραψε:Λιώνω στο Resident Evil 6 και προσπαθώ για 3 τελευταία achievments στο Transformers: Fall Of Cybetron :P

Aν το εχεις για χ360 το Fall Of Cybetron και ειναι multiplayer achivement κανε invate να τα παιξουμε το σκ

Δυστυχώς το έχω για Ps3 και έχω κολλήσει με το achievment Ultimate Menasor! Έλεος!
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό majorfox » 11 Οκτ 2012, 23:44

The White Prince έγραψε:Resident Evil 6, Marvel vs Capcom: Origins, Double Dragon Neon, One Piece Pirates Warriors και Fable: The Journey :)

εσενα θα σε σκισω στο τεκκεν εισαι τυχερος που επαθα YLOD :P :P :P
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 12 Οκτ 2012, 00:40

Για να σε δω ρε αλεπού! Στο Tekken μπορεί να κερδίσει ο οποιοσδήποτε, στο Street Fighter θέλω να σε δω που είναι αληθινή πρόκληση! Μάθε να κάνεις super ρεεεε xD
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB