Πριν μερικές εβδομάδες τελείωσα το πρώτο μισό της 5ης σεζόν. Η σειρά είναι απλά επική! Ειδικά η 4η και η 5η(μέχρι τώρα) σεζόν, στις οποίες κορυφώνεται η δράση, πραγματικά σπέρνουν! Όποιος δεν την έχει δει, γρήγορα!
karlat89 έγραψε:Προσωπικά μου αρεσε,αρκετα,οχι ομως τοσο ωστε να δω καμια 10αρια επεισόδια στην σειρα
Η πρώτη season είναι λίγο αργή και μερικές φορές βαρετή. Κι εγώ στην αρχή σκεφτόμουν να την σταματήσω αλλά ευτυχώς δεν το έκανα. Στις επόμενες season και όσο παιρνάνε τα επεισόδια ανυπομονείς να δεις το επόμενο. Είναι πολύ καλή σειρά.
Η σειρά απλά δεν παίζεται,για εμένα η καλύτερη που έχω δει. Αφού την τελειώσεις νομίζεις ότι είναι σαν κάποιος αληθινός χαρακτήρας που έχεις δει να αλλάζει.Δείτε το.
Ενταξει η σειρα τα σπαει αν και οι πρωτοι κυκλοι ειναι λιγο βαρετοι, ξερει κανεις ποτε θα συνεχιστει ο 5ος κυκλος γιατι δεν εχω βρει καποια σχετικη πληροφορια?
Sapounofouskas έγραψε:Ενταξει η σειρα τα σπαει αν και οι πρωτοι κυκλοι ειναι λιγο βαρετοι, ξερει κανεις ποτε θα συνεχιστει ο 5ος κυκλος γιατι δεν εχω βρει καποια σχετικη πληροφορια?