- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Eurobasket 2011
nfs_maniac έγραψε:Πολύ μεγάλο παιχνίδι σήμερα στις 15:30. Ισπανία-Γερμανία, η καλύτερα Gasol Vs Dirk
Εντάξει μπορεί να κέρδισε η Ισπανία και δίκαια γιατί έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τη Γερμανία,για την ακρίβεια έχει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αλλά για 'μένα δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στους δύο παίχτες !
Μπορεί ο Gasol να είναι ένας απο τους καλύτερους Center στον κόσμο αλλά ο Nowitzki είναι υπερπαιχτούρα,τα κάνει όλα και συμφέρει,επίσης είναι και γ@μάτος τύπος,χαμηλών τόνων !
O καλύτερος Ευρωπαίος παίχτης για 'μένα !
Dirk Rulez !!!
Blessings are not just for the ones who kneel... luckily
-
Fonis - Δημοσιευσεις : 80
nfs_maniac έγραψε:Πριν ή μετά πάρετε τον Lebron?
Tι να το κάνουμε το σαπάκι ρε....?
Τον άτιτλο !

Δεν φταίμε εμείς που κάνουμε όνειρα,ο Ντίρκ φταίει !
Το έχει πεί,εάν ποτέ έρθει Ευρώπη (που ΟΚ δεν θα έρθει ποτέ...) θα έρθει μόνο για τον Παναθηναϊκό!
Blessings are not just for the ones who kneel... luckily
-
Fonis - Δημοσιευσεις : 80
nfs_maniac έγραψε:Πριν ή μετά πάρετε τον Lebron?
Όπως είπε και ο φίλος, ο ίδιος ο Ντιρκ μάς έχει κάνει να τον ονειρευόμαστε με τα έξι (ή δεν ξέρω πόσα θα 'ναι, όταν/αν έρθει) αστέρια στο στήθος!
ΝΤΙΡΚ, ΨΥΧΑΡΑ, ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε... ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
ΥΓ: Και όσο για την ερώτησή σου, ούτε για πλάκα δεν θέλω τον LeBron στον ΠΑΟ. Άσε που ούτε ο Ζοτς τον θέλει (και πάω και στοίχημα)...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
nfs_maniac έγραψε:Οκ βρε Νικόλα, πάρτε τον και δώστε τον δανεικό σε εμάς να ψηθεί
Αφού έχεις τον υπερπαίχτη-ηγέτη-αρχηγό V-$pan, τι να τον κάνεις τον LeBron;

ΥΓ: Δεν απαξιώνω τον Σπανουλή σαν παίκτη, απλώς ποτέ δεν με έπεισε ότι μπορεί να ηγηθεί ομάδας.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Σίγουρα αυτοί είναι παίχτες που θέλουν μία μπάλα μόνοι τους, αλλα δε νομίζω να έλεγε ποτέ κανείς όχι σε μία τέτοια προσθήκη. Δε νομίζω να σε χάλασαν Νικόλα, Radja-Dominique? 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες