Βοήθεια για επιλογή λάπτοπ

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Βοήθεια για επιλογή λάπτοπ

Δημοσίευσηαπό fentagin » 28 Αύγ 2012, 18:05

Είμαι ανάμεσα στα δύο παρακάτω λάπτοπ και θέλω γνώμες για το ποιό να προτιμήσω.

http://www.skroutz.gr/s/1998704/Sony-Va ... tocomplete

http://www.skroutz.gr/s/2231586/Lenovo- ... tocomplete

Εσείς τι λέτε;
fentagin

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Shepard » 28 Αύγ 2012, 18:11

Εγώ θα πήγαινα με κλειστά μάτια για το Lenovo, ειδικά τώρα που έχω χρησιμοποιήσει 2-3 στην δουλειά εδώ και μήνες, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Υπερβολικά καλοί υπολογιστές!

ΑΛΛΑ αν το χρησιμοποιείς έξω και το μετακινείς συχνά, το Sony είναι πολύ ελαφρύτερο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό fentagin » 28 Αύγ 2012, 18:18

Shepard έγραψε:Εγώ θα πήγαινα με κλειστά μάτια για το Lenovo, ειδικά τώρα που έχω χρησιμοποιήσει 2-3 στην δουλειά εδώ και μήνες, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Υπερβολικά καλοί υπολογιστές!

ΑΛΛΑ αν το χρησιμοποιείς έξω και το μετακινείς συχνά, το Sony είναι πολύ ελαφρύτερο!

Βασικά αυτό που με προβληματίζει είναι η ανάλυση οθόνης.Το lenovo έχει 1366χ768,ενω το sony 1920χ1080.Eπίσης αυτό που λες για τη φορητότητα.Το sony το έχω δει από κοντά και είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ,ενω το lenovo δεν το έχω δει αλλά βλέπω ότι είναι πιο βαρύ.Κατά τα άλλα το lenovo έχει καλύτερα specs.Απλά θέλω γνώμες γιατί δυσκολεύομαι να αποφασίσω.
fentagin

Δημοσίευσηαπό Shepard » 28 Αύγ 2012, 18:20

Χαχαχα... το αιώνιο δίλημμα! Δες τα και τα 2 από κοντά και είσαι κομπλέ! Θα καταλάβεις εκείνη την ώρα...

(εγώ προσωπικά θα θυσίαζα λίγο από την φορητότητα! Να δεις και τις μπαταρίες τους!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό fentagin » 29 Αύγ 2012, 14:58

Μια ερώτηση.Αν πάρω το lenovo,του οποίου η οθόνη έχει ανάλυση 1366χ768 και το συνδέσω μέσω hdmi με εξωτερική οθόνη που έχει ανάλυση 1920χ1080 θα μπορώ να βλέπω σε 1920χ1080 ή θα πρέπει να πέσει η ανάλυση στα 1366χ768;
fentagin

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB