Two and a Half Men

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Two and a Half Men

Δημοσίευσηαπό adamakos » 07 Σεπ 2011, 09:07

Στις 19/9 αν δεν κανω λαθος έχουμε την πρεμιέρα του ένατου κύκλου.

προσωπικά έχω πολύ περιέργεια να δω πως θα παει η σειρά και πως θα είναι ο Ashton Kutcher σαν νέος lead character.

Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος των υποστηρικτών της σειράς θα έχει ήδη απογοητευτεί
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό George1991 » 07 Σεπ 2011, 12:24

Εχοντας δει τους 5 πρωτους κυκλους δηλωνω φανατικος των 3ων χαρακτηρων των οποιων οι ατακες ειναι απλα ολα τα λεφτα...

Το γεγονος οτι ο Charlie Sheen γαμησε την προσωπικη του ζωη (κοκκα,πορνοσταρ,αλκοολ,βρισιες εναντιων συναδελφων) ηταν φυσικο και επομενο οτι θα τον εδιωχναν. Μεχρι προτεινος παντως ηταν ο πιο ακριβοπληρωμενος ηθοποιος της Αμερικανικης τηλεοραση με 1,5 εκατομμυριο ανα επεισοδειο αν δεν κανω λάθος.
Επίσης το οτι αντικατασταθηκε απο τον αντιπαθητικο για μενα Αshton αποτελει αφορμη για να μην δω τις καινουργιες seasons της σειράς.
Άβαταρ μέλους
George1991

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό Shepard » 07 Σεπ 2011, 12:51

Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα είναι το ίδιο πλέον!

Ο Sheen, όσο ανάστατος και να είναι στην προσωπική του ζωή, έχει αυτή την "καφρίλα" που χρειάζεται και που αγαπήσαμε στον ρόλο του! Για αυτόν είναι κάτι φυσικό! Ο Ashton(napaeiAshton) θα κάνει ηθοποιία!

Τεσπά, θα δω μερικά επεισόδια μπας και... (αν και στην αρχή θα ξυνίσω!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό adamakos » 07 Σεπ 2011, 15:02

ο χαρακτηρας που επαιζε ο charlie sheen πρακτικα ηταν προεκταση του εαυτου του και γι αυτο το εκανε και τοσο καλα

δε νομιζω οτι ο κουτσερ θα το καταφερει αυτο

εκτος αν ''πεθανουν'' τον sheen και ο κουτσερ ερθει ως καποιος αλλος (πχ χαμενος αδερφος)
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσίευσηαπό Shepard » 07 Σεπ 2011, 17:09

Μα θα τον πεθάνουν έχουν πει! Νομίζω πέφτει σε έναν γκρεμό... αν δεν κάνω λάθος!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό adamakos » 07 Σεπ 2011, 18:43

Shepard έγραψε:Μα θα τον πεθάνουν έχουν πει! Νομίζω πέφτει σε έναν γκρεμό... αν δεν κάνω λάθος!

το ειχα ακουσει και εγω αυτο αλλα τοτε ειχανε πει οτι αυτο ειναι μονο ενα απο τα σεναρια που εξεταζουν

το οριστικοποιησανε?
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσίευσηαπό Altair » 07 Σεπ 2011, 19:36

Κρίμα,πραγματικά κρίμα.Χωρίς τις φλεγματικές ατάκες του Σην και την απέχθεια που βγάζει προς τον αδελφό του,τίποτα δε θα είναι το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Shepard » 07 Σεπ 2011, 21:35

adamakos έγραψε:
Shepard έγραψε:Μα θα τον πεθάνουν έχουν πει! Νομίζω πέφτει σε έναν γκρεμό... αν δεν κάνω λάθος!

το ειχα ακουσει και εγω αυτο αλλα τοτε ειχανε πει οτι αυτο ειναι μονο ενα απο τα σεναρια που εξεταζουν

το οριστικοποιησανε?

Έτσι νομίζω...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό fctantos » 12 Σεπ 2011, 18:05

Ναι θα τον παιθανουν στον εννατο κυκλο της σειρας! Εχω δει και φωτογραφιες απο τα γυρισματα της κηδειας! Θα βρω τον ιστοτοπο και θα τον ανεβασω σε λιγο παιδια για να δειτε την εικονα!
Άβαταρ μέλους
fctantos

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό fctantos » 12 Σεπ 2011, 18:07

Και εδω ειναι το site που σας θποσχεθηκα http://screenrant.com/two-and-a-half-me ... co-126670/
Άβαταρ μέλους
fctantos

Δημοσιευσεις : 14

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB