Online Shopping

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Σεπ 2011, 11:38

JamieT έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ξανά από το TheHut με αυτό που είχε γίνει με το Heavy Rain. Είχα κάνει pre-order και μου το έφερε 1 εβδομάδα μετά την κυκλοφορία. Αν είναι δυνατόν... :roll:

Σιγά... είχα αγοράσει το Alan Wake και μου το έφερε 8 μήνες μετά! ΔΕΝ κάνω πλάκα! :D
Τους είχα στείλει email και τους έλεγα ότι είναι καλό για την ψυχική μου υγεία να το παραλάβω ΠΡΙΝ βγει το 2!!! :P
(Την ιστορία μπορούν να επιβεβαιώσουν οι Θωμάς και Πασχάλης)

Γενικά αγοράζω από zavvi.com, thehut.com, ebay.com(America).
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Σεπ 2011, 11:47

Τελευταία έχω αρχίσει να ψωνίζω πολύ από το ebay. Κατάστημα από το οποίο ψωνίζω από την ημέρα που έβγαλα την κάρτα μου, είναι το zavvi. Κάνουν μερικά κουλά που και που...

Επίσης τα παπούτσια σου δεν πιάνονται γιατί σου ήρθαν με courier. :ugeek:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Gamestop.gr

Δημοσίευσηαπό JamieT » 07 Σεπ 2011, 13:34

Οφείλω να ενημερώσω πως το γνωστό αμερικάνικο videogames retail store GameStop κατοχύρωσε το domain name ''Gamestop.gr''. Έχετε πρόσβαση και από εκεί. Έστειλα e-mail να ρωτήσω τι παίζει και περιμένω απάντηση. Θα ενημερώσω μόλις λάβω e-mail.

http://gamestop.gr/browse
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Shepard » 07 Σεπ 2011, 14:00

JamieT έγραψε:Οφείλω να ενημερώσω πως το γνωστό αμερικάνικο videogames retail store GameStop κατοχύρωσε το domain name ''Gamestop.gr''. Έχετε πρόσβαση και από εκεί. Έστειλα e-mail να ρωτήσω τι παίζει και περιμένω απάντηση. Θα ενημερώσω μόλις λάβω e-mail.

http://gamestop.gr/browse

Βρε λες? Θα υπάρξει ανταγωνισμός ΑΛΛΑ θα τους εγκαθετώσουμε! :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 07 Σεπ 2011, 14:09

Ελλάδα στέλνει όμως;; Γιατί ένας φίλος είπε πως δεν.. Τι να το κάνεις όμως το GameStop, αν βάζει ελληνικές τιμές;; :/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό MARTIN » 08 Σεπ 2011, 17:56

εγω πιο παλια απο zavvi-hut αλλα μετα τηω αγροπορια
το εκαψα και πλεον μονο shopto που κανει το πολυ 5 μερες να σου ερθει
να φανταστητε προσφατα παραγγειλα το fz3 classic και εδω και δυο εβδομαδες γινεται
ειμαστε awaiting pick stock στο the hut.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MARTIN

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Σεπ 2011, 17:59

Εμένα το zavvi με είχε 2 εβδομάδες "waiting to despatch" για παιχνίδι που ήταν ship σε 24 ώρες... Η κορυφή? Είχαν δεσμεύσει ήδη τα χρήματα, και δεν μπορούσα να κάνω ακύρωση.... Respect...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό adamakos » 09 Σεπ 2011, 18:20

η εμπειρια γενικοτερα παντως εχει δειξει οτι δεν αξιζει να κανεις προπαραγγελια απο το εξωτερικο πολυαναμενομενους τιτλους.

τις περισσοτερες φορες αργουνε.

προσωπικα προτιμω πολυ το ebay και απο εκει και περα οπως κατσει
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό JamieT » 09 Σεπ 2011, 22:27

Έλαβα e-mail από το GameStop και όντως στέλνουν Ελλάδα, εξού και το Gamestop.gr!

Ορίστε το e-mail που μου έστειλαν:

Thank you for contacting GameStop.com. We do offer international shipping to Greece.

Please note that we are unable to ship certain products internationally such as Microsoft products and gaming systems, such as the PS3 console or the Wii console.

For some countries, an import fee may be required at the time of delivery. As stated on our website, the customer will be the importer of record and will be responsible for all levies, duties, import fees, taxes, and other charges.
GameStop.com strongly suggests that you check with your local government agency to determine the extent of such charges prior to purchase.
GameStop.com cannot issue credit in cases where packages are not delivered due to non-payment of fees or refusal of packages.

At this point we can only guarantee that the products sold on our website will work in the US and Canada region. Some games will be region free and not restricted for use in other countries by region coding but, may not work due to your areas electronics specifications (IE NTSC (most US Sold electronics) or PAL).
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Σεπ 2011, 13:10

JamieT έγραψε: GameStop.com strongly suggests that you check with your local government agency to determine the extent of such charges prior to purchase

Τουτέστιν, ξέρουμε ότι είσαστε κωλοχανείο, οπότε βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB