Deus Ex: Human Revolution

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 14 Ιούλ 2012, 12:45

Spahar έγραψε:Δύο μέρες τώρα έχω λιώσει με το παιχνίδι, έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ. Το παίζω όσο stealth μπορώ (άμα γίνει και κανένα alarmed δεν χάθηκε ο κόσμος) και χωρίς να σκοτώνω. Τώρα είμαι στην Κίνα και έσωσα μία ατυχής ιερόδουλη από το να γίνει augmented χωρίς την θέληση της :P . Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το gameplay του και πως αυτό επηρεάζεται από τα augmentations, ειδικά πιστεύω στο stealth κομμάτι απολαμβάνεις αναβάθμιση.

Παιχνιδάρα το Deus Ex 3, ίσως το καλύτερο game που κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια. Έχω κάνει 2 γεμάτα playthroughs με stealth προσέγγιση και είχα ξεκινήσει και 3ο, αλλά είπα να κρατηθώ για να μην κάνω κατάχρηση :)
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Spahar » 25 Ιούλ 2012, 11:04

Το τελείωσα!!! Μιλάμε για παιχνιδάρα, αλλά δεν περιμένατε εμένα για να σας το πω, αλλά μιλάμε για παιχνιδάρα! :P :P :P

Το παιχνίδι έχει τα πάντα. Ξεκινάμε με ενδιαφέρουσα και καλή ιστορία, που γίνεται ακόμα καλύτερη επειδή σε αφήνει να ψαχουλεύεις και να φτάνεις σε συμπεράσματα πριν στα αποκαλύψει (σε αυτό το σημείο θα ήθελα να είναι ο Jensen λίγο περισσότερο συνειδητοποιημένος, χαρακτηριστικό παράδειγμα ας πούμε το γεγονός ότι ξέρεις ότι είσαι ο Patient X ή ότι η εγκατάσταση στην Σιγκαπούρη ανήκει στον Darrow από emails, συζητήσεις που κρυφακούς κτλ, αλλά ο Jensen συμπεριφέρεται σαν να μην τα έχει καταλάβει μέχρι να του τα πει η Reed).

Όλη αυτή η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα πανέμορφο setting, το οποίο έχει αποδοθεί οπτικά πολύ όμορφα. Ακόμα και τα cutscenes της Square δένουν τρομερά. H cyberpunk ατμόσφαιρα είναι το κάτι άλλο.

Στο gameplay το παιχνίδι για μένα τα σπάει. Μόνο και μόνο που σε αφήνει να το παίξεις όπως θες είναι αρκετό. Τα RPG στοιχεία του είναι πολύ καλά υλοποιημένα με τη μορφή των augmentations.

Το παιχνίδι τελειώνει και σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα ακόμα και στην τελευταία επιλογή. Προσωπικά έκατσα αρκετή ώρα να κοιτάω τις 4 επιλογές που είχα και να σκέφτομαι μετά από τόσες ώρες παιχνίδι ποιο θα ήταν το σωστό να διαλέξω. Αν έχεις μπει μέσα στο παιχνίδι και έχεις κάνει και ένα υποτυπώδες role playing (πχ δεν σκοτώνω αν μπορώ να το αποφύγω, προσωπικά το μόνο σημείο που σκότωσα στο παιχνίδι, πέρα από τους αρχηγούς, ήταν για να σώσω την Malik όταν μας την έπεσαν την 2η φορά στην Κίνα) η επιλογή δεν είναι καθόλου εύκολη. Θα ήταν πολύ ωραίο, αν με κάποιο τρόπο έπρεπε να συνεχίσεις με βάση αυτή την επιλογή (πχ να σε αφήσει να τριγυρνάς στις πόλεις μετά το τέλος του παιχνιδιού και να βλέπεις κάποια πράγματα). Προσωπικά διάλεξα του Sarif, αν και η επιλογή του Taggart ήταν πολύ κοντά (γενικά η άποψη ότι έπρεπε να υπάρχουν κανονισμοί με έβρισκε απόλυτα σύμφωνο, αλλά με χάλαγε το γεγονός ότι στην ουσία οι κανονισμοί αυτοί θα εκμεταλλεύονταν προς όφελος των "Illuminati"). Αν έχει κάποιος όρεξη και θυμάται, τι διαλέξατε;

Τώρα θα ασχοληθώ λίγο και με το DLC, το Missing Link, και στο μέλλον θα κάνω σίγουρα 2ο plauthrough, μάλλον μπαμ μπουμ αυτή τη φορά.

Υ.Γ: Γιατί να μην έχει mods αυτό το παιχνίδι να γουστάρουμε απίστευτα; Πιστεύω ότι οι προοπτικές θα ήταν απεριόριστες.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 01 Αύγ 2012, 15:24

Δείτε αυτό :lol:

Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Spahar » 01 Αύγ 2012, 16:50

Πολύ καλό! Ήθελα λίγο καλύτερο τέλος.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό Spahar » 03 Αύγ 2012, 21:57

Τέλος και το Missing Link. Αρχικά μου φάνηκε λίγο αδιάφορο σε σχέση με το βασικό παιχνίδι (φταίει ίσως που το έπαιξα αμέσως μετά το τέλος του HR), αλλά από τη μέση και μετά η ιστορία αρχίζει να αποκτά ένα ενδιαφέρον και να δένει καλύτερα με αυτή του βασικού παιχνιδιού. Ειδικά το τέλος ήταν πολύ καλό, μιας και αφήνει και υπόνοιες για συνέχεια του παιχνιδιού με ένα πιθανό σενάριο προς ενδιαφέροντα μονοπάτια. Η διάρκεια του ήταν μεγάλη, εγώ τουλάχιστον παίζοντας το stealth και με πολύ ψάξιμο κάθε περιοχής, μου πήρε αρκετή ώρα.

Ελπίζω να ξαναδούμε τον Adam Jensen σε νέο Deus Ex.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 07 Αύγ 2012, 20:20

Spahar έγραψε:Τέλος και το Missing Link. Αρχικά μου φάνηκε λίγο αδιάφορο σε σχέση με το βασικό παιχνίδι (φταίει ίσως που το έπαιξα αμέσως μετά το τέλος του HR), αλλά από τη μέση και μετά η ιστορία αρχίζει να αποκτά ένα ενδιαφέρον και να δένει καλύτερα με αυτή του βασικού παιχνιδιού. Ειδικά το τέλος ήταν πολύ καλό, μιας και αφήνει και υπόνοιες για συνέχεια του παιχνιδιού με ένα πιθανό σενάριο προς ενδιαφέροντα μονοπάτια. Η διάρκεια του ήταν μεγάλη, εγώ τουλάχιστον παίζοντας το stealth και με πολύ ψάξιμο κάθε περιοχής, μου πήρε αρκετή ώρα.

Ελπίζω να ξαναδούμε τον Adam Jensen σε νέο Deus Ex.

Μολις το ολοκληρωσα και εγω και συμφωνω απολυτα.Ενω στην αρχη σου φαινεται λιγακι αδιαφορο στη συνεχεια σε καθηλωνει.Αξιολογο dlc και με βαση το τελος του μαλλον θα ξαμαδουμε τον Adam Jensen και παλι.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Νοέμ 2012, 19:25

Deus Ex: Human Revolution suit in Hitman Absolution DLC

Εικόνα

UPDATE: Hitman Absolution's costume pack is now available from Steam priced £3.99.

Three extra weapons (included in the game's Professional Edition) are also listed for download. Each costs 59p a pop.

ORIGINAL STORY: Adam Jenson's stylish Deus Ex: Human Revolution costume will appear in Hitman Absolution, according to a new report.

You'll be able to download the extra togs in a new wardrobe pack, which also features three US pre-order bonus suits.

Jenson's Deus Ex suit comes with a Deus Ex gun, Siliconera reported. Then there's the Public Enemy suit with a Bronson M1928 submachine gun, a High Roller suit with a Krugermeier 2-2 Pistol, and a High Tech suit with a Bartoli Custom Pistol.

Pork bun-munching Hong Kong adventure Sleeping Dogs, also published by Square Enix, recently featured Adam Jenson's Deus Ex suit, too, along with Agent 47's own trademark suit and red tie.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 22 Νοέμ 2012, 02:12

Δωρεάν έπρεπε να είναι.. Το θέλω όμως.. Πολύ καλή η στολή του Adam!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Δεκ 2013, 12:01

Έχω την έκδοση του WiiU. Μπορεί να ξεκινάει πολύ βαρετά, εννοώντας το section του Detroit, στην αρχή, αλλά μετά απογειώνεται! Πραγματικά ένα εξαιρετικό παιχνίδι που σε κρατάει μέχρι το τέλος κι ας τερματίζει έτσι όπως τερματίζει...! Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι πάντα και παντού έχεις πολλές επιλογές για το πως θα προσεγγίσεις το στόχο σου και δεν σε περιορίζει στο πως θα παίξεις!!!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB