Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ner0 » 15 Ιούλ 2012, 16:12

G3n3raL86 έγραψε:
Έγώ ακούω ότι το rev. δε τα πήγε τόσο καλά, όσο τα προηγούμενα...

Γούστα είναι αυτά. Εγώ το γούσταρα τρελά και σίγουρα περισσότερο από τα υπόλοιπα. Όλα παιχνιδάρες κατ' τα άλλα. Θα το κρίνεις και προσωπικά θαρρώ ;)

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 15 Ιούλ 2012, 16:30

Στις βαθμολογίες δεν τα πήγε όντως, γιατί η συνταγή άρχισε να κουράζει. Πίστεψε με όμως Πασχάλη, το Revelations θα γίνει το αγαπημένο σου, ή το καλύτερο της σειράς μετά το ΙΙ. Πολύ καλό σενάριο και multiplayer. Επίσης ο σχεδιασμός της κωσταντινούπολης ήταν πολύ καλός και οι χαρακτήρες συμπαθητικοί. Μα να παίρνει το Brotherhood μεγαλύτερους βαθμούς από το Revelations;; Όχι ρε αδερφέ!

Στο θέμα μας. Είμαι στο προτελευταίο chapter του Corpse Party και τελειώνω με την πλατίνα του Spidey. Και την Παρασκευή έρχεται το Kingdom Hearts, οπότε έχε γεια καλέ μου κόσμε από εμένα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 15 Ιούλ 2012, 20:53

Scott_Pilgrim έγραψε:Στις βαθμολογίες δεν τα πήγε όντως, γιατί η συνταγή άρχισε να κουράζει. Πίστεψε με όμως Πασχάλη, το Revelations θα γίνει το αγαπημένο σου, ή το καλύτερο της σειράς μετά το ΙΙ. Πολύ καλό σενάριο και multiplayer. Επίσης ο σχεδιασμός της κωσταντινούπολης ήταν πολύ καλός και οι χαρακτήρες συμπαθητικοί. Μα να παίρνει το Brotherhood μεγαλύτερους βαθμούς από το Revelations;; Όχι ρε αδερφέ!

Στο θέμα μας. Είμαι στο προτελευταίο chapter του Corpse Party και τελειώνω με την πλατίνα του Spidey. Και την Παρασκευή έρχεται το Kingdom Hearts, οπότε έχε γεια καλέ μου κόσμε από εμένα.

Ωραία, γιατί και μόνο που θα δω την Πόλη αρκεί :)
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 18 Ιούλ 2012, 09:01

Τελειωσα το arkam city παιχνιδάρα!! :D :D μονο ενα παράπονο το final βοss (δεν λεω σπόιλερς) ηταν πάρα πολυ ευκολο.... :roll:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 18 Ιούλ 2012, 10:20

Εν συνεχεία του AC: Sisterhood, έχω ξεκινήσει και εκ-παιδεύω νέους Ασσασσίνους. Έχει απογειωθεί το game :)
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Manos112 » 18 Ιούλ 2012, 16:30

LIONHEART έγραψε:Τελειωσα το arkam city παιχνιδάρα!! :D :D μονο ενα παράπονο το final βοss (δεν λεω σπόιλερς) ηταν πάρα πολυ ευκολο.... :roll:
Όλα τα boss ήταν εύκολα στο Normal βασικά, απλά η βλακεία ήταν οτι δεν έκλεισε με wow ιστορία! Εκτός του wtf moment που συνέβη :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Manos112

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 18 Ιούλ 2012, 19:49

2o playthrought στο Tales Of Graces F και το απολαμβάνω περισσότερο από το πρώτο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 20 Ιούλ 2012, 20:26

Kingdom Hearts Dream Drop Distance και στα διαλλέιματα Tales OF Graces F.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό game over » 21 Ιούλ 2012, 17:50

Στο pc MAX PAYNE 3 !!!
Στο PS3 έβαλα Street fighter vs tekken αλλά δεν μου πολυάρεσε, και άσε που δεν την παλεύω…. :[
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 27 Ιούλ 2012, 18:21

εχω απλα χαθεί στο skyrim...... :D κανω και κάποια διαλέιματα στο 3ds με to revelations...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB