Diablo 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Plisken » 13 Ιουν 2012, 00:08

@PetrifieD

Δεν καταλαβες,co-op παιζω. Δεν μας επεσε τιποτα... Tragic??

Το staff που αναφερω μου επεσε στον Wizard που παιζω μονος...

Και ναι με βεβαιοτητα σου λεω οτι το κανουν επιτηδες. 1000%...
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 13 Ιουν 2012, 00:21

Plisken αν έβγαλες τώρα το Hell λογικό είναι να είχα καλύτερh εικόνα από σένα. Το τερμάτισα στο Hell όταν έγραφα το κείμενο και τότε κόσμος έπαιζε ήδη Inferno. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα συγχαρητήρια πάντως, σε τιμά ιδιαίτερα η στάση σου :D

Ενδεικτικά από τότε μέχρι τώρα είμαι στην αρχή της Act 2 και η πλειοψηφία του παιχνιδιού μου είναι Butcher runs όχι για loot αλλά για gold, είτε μέσω χρυσού είτε μέσω loot κατάλληλου για AH. Το τελευταίο όμως, όσο περισσότερο προχωρούν οι farmers σε act 2 - 3 και όσο εκμεταλλεύονται τα farming spots (αυτά που τρέχουν τώρα για την πλειοψηφία και ανεξάρτητα από το progress είναι το goblin στο Ancient Path και SiegeBreaker στην Act 3 και έχουν nerfαριστεί ένα σωρό, ο Tyrael πχ) τα drops της Act 1 απαξιώνονται με εκθετικό ρυθμό. Θεωρούμενος godlike εξοπλισμός με resists, stats, affixes κλπ απλά δε φεύγει ή φεύγει σε εξευτελιστικές τιμές. Ο πληθωρισμός λόγω της αγωραπωλησίας gold εκτός Blizzard σε διάφορα sites έχει στείλει τις τιμές στο Θεό, ενώ τώρα μόλις έφραξαν την τρύπα με το dupe gold στο AH, όπου μέσω bids και αλλάζοντας τη χρονολογία στον υπολογιστή σου (επειδή troololol το χρονόμετρο δεν ήταν μέσω server αλλά μέσω client, του χρήστη δηλαδή) μπορούσες να βγάλεις πολλά χρήματα. Κοντολογίς ένα απέραντο μπάχαλο που ο μόνος τρόπος να προχωρήσεις είναι καθαρό gold farming και ξόδεμα μιας περιουσίας στο AH. Το cross looting είναι καλή μέθοδος αν βρεις παρέα και με έχει ξελασπώσει πάρα πολύ.

Είναι παιχνίδι αυτό όμως? Και κυρίως σε κρατάει σε μήκος χρόνου? Για το πρώτο μια μερίδα παικτών την κρατάει. Για το δεύτερο, βλέπω πολύ κόσμο να πηδά από το πλοίο μόλις η μαύρη τρύπα του RMAH ρουφήξει όλο το ποιοτικό loot και κάτσουν πάνω στο χρυσό αγγούρι. Προσωπικά με κρατάει μέχρι το Torchlight 2, ούτε μέρα παραπάνω.

Θέμα "στημένων" drops δε νομίζω ότι υφίσταται, αλλά έχω διφορούμενη στάση απέναντι και στο patch 1.03 που κατηγορείται πως θα κάνει το παιχνίδι υπερβολικά εύκολο. Ενδεικτικά.

http://us.battle.net/d3/en/blog/6262208 ... w-6_6_2012

Κάποιες αλλαγές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά οι περισσότερες είναι πολύ αμφισβητήσιμες. Προβλέπω πως σε co-op θα γίνει πανηγύρι με τα nerfs στο damage των τεράτων ενώ τα ποιοτικά drops στην Act 1 δεν έχουν τύχει θερμής υποδοχής από τους παίκτες σα σκέψη. Στα τεχνικά, το attack speed θα φάει nerf οπότε περιμένω να δω τι εξοπλισμό θα αγοράσω. Αυτό που ΔΕΝ είδα να αναφέρεται κανείς και στην αρχή το είχα αποδώσει σε προβληματικούς servers είναι τα hitboxes (αλλού είμαι αλλού βαράνε αλλού με πετυχαίνουν)και το key response. Η κατάσταση στους servers έχει βελτιωθεί αισθητά - τον καιρό που έγραφα το κείμενο το απέδιδα στο lag - αλλά βλέπω πως ακόμα και με χαμηλό Latency έχω το ιδιο θέμα.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό Plisken » 13 Ιουν 2012, 00:58

Είναι παιχνίδι αυτό όμως? Και κυρίως σε κρατάει σε μήκος χρόνου? Για το πρώτο μια μερίδα παικτών την κρατάει. Για το δεύτερο, βλέπω πολύ κόσμο να πηδά από το πλοίο μόλις η μαύρη τρύπα του RMAH ρουφήξει όλο το ποιοτικό loot και κάτσουν πάνω στο χρυσό αγγούρι. Προσωπικά με κρατάει μέχρι το Torchlight 2, ούτε μέρα παραπάνω.

Η αποφαση μου να το παρω μεσω του Annual pass,ηταν τελικα σωστη. Τουλαχιστον μου μενει το active sub στο wow ειδαλλως για να ειμαι ειλικρινης θα τα εκλαιγα τα λεφτα μου. Δυστηχως θεωρω οτι δεν αξιζει ουτε τα 44-48 ευρω που το εδιναν καποια μαγαζια. 30-35 μεχρι εκει.

Θέμα "στημένων" drops δε νομίζω ότι υφίσταται, αλλά έχω διφορούμενη στάση απέναντι και στο patch 1.03 που κατηγορείται πως θα κάνει το παιχνίδι υπερβολικά εύκολο. Ενδεικτικά.

Στημενα drops δεν ξερω,αλλα βλεπεις να πουλαει ο "rambo007" ενα legendary στο ΑΗ με 100 ευρω. Πως ξερεις αν αυτος ο user δεν ειναι καποιο account της Blizz? Διοτι οπως καταλαβαινεις στην αγοροπωλησια αυτη τα χρηματα πηγαινουν ολα στην εταιρεια αντι για ενα μικρο ποσοστο...

Κάποιες αλλαγές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά οι περισσότερες είναι πολύ αμφισβητήσιμες. Προβλέπω πως σε co-op θα γίνει πανηγύρι με τα nerfs στο damage των τεράτων ενώ τα ποιοτικά drops στην Act 1 δεν έχουν τύχει θερμής υποδοχής από τους παίκτες σα σκέψη. Στα τεχνικά, το attack speed θα φάει nerf οπότε περιμένω να δω τι εξοπλισμό θα αγοράσω. Αυτό που ΔΕΝ είδα να αναφέρεται κανείς και στην αρχή το είχα αποδώσει σε προβληματικούς servers είναι τα hitboxes (αλλού είμαι αλλού βαράνε αλλού με πετυχαίνουν)και το key response. Η κατάσταση στους servers έχει βελτιωθεί αισθητά - τον καιρό που έγραφα το κείμενο το απέδιδα στο lag - αλλά βλέπω πως ακόμα και με χαμηλό Latency έχω το ιδιο θέμα.

ΟΙ αλλαγες με το drop loot στα act 3&4 του Hell και σε ολο το INferno μου φαινονται αστειες να σου πω την αληθεια. Και αυτο διοτι το προβλημα ειναι τι κανεις μεχρι να φτασεις εκει και επιπλεον το θεμα ειναι οτι το gear ειναι κακοσχεδιασμενο ετσι και αλλιως.
Οσο αφορα τα hitboxes και το ability response, θα συμφωνησω. Με το δευτερο δεν εχω παντα προβλημα, αλλα το πρωτο ειναι φοβερο. Σκαει το elite με Mortar,η φλογα σκαει διπλα και εγω φευγω μονοχυτος....

ΥΣ1: Tο gameplay ειναι ανυπαρκτο ετσι? Ειναι δυνατον να φευγεις μονοχυτος απο απλα mob?? Κανει ενα charge ο oppressor και εχω χαιρετησει. Που ειναι το στοιχειο του gameplay σε αυτο? Δεν θυμαμαι στο D2 να εφυγα μονοχυτος απο απλο mob ποτε.
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 13 Ιουν 2012, 02:14

Εχω να τραβηξω λουκι δηλαδη ακομα ετσι; (43 lvl wd) οντως το οτι μπορεις να φυγεις μονοχιτος απο απλα mobs στο inferno μου το εχουν περιγραψει και δεν το καταλαβαινω. Ειναι μερικα mobs απο τα οποια ειναι αδυνατο να μην φας hit. Ετσι οπως το καταλαβαινω χανουν τ νοημα τους το vitality και τα potions στο inferno.

Τη χρηση του κανονικου ΑΗ να τη δεχτω ωστε να βρει κανεις αντικειμενα γρηγοροτερα και νε εξοικονομισει χρονο, αν και προτιμω να φτυνω αιμα για να τα βρω παρα να τα αγοραζω ετσι απλα. Αυτο που δεν δεχομαι ειναι το pay to win συστημα που λογικα θα ακολουθησει το RMAH. Καταστρεφει το παιχνιδι.

Με τα hitbox ειχα κ γω μιροπροβληματακια και ειδικα με τον belial. Και ειδικα οταν θελω να ξεφυγω απο mobs και σταματαει στιγμιαια επειδη εμφανιζονται απο παντου και κατα λαθος κλικαρω πανω τους και κανει spell αντι να προχωρησει. Δε με βολευει να κανω kite και βα παταω συνεχομενα το αριστερο κλικ για να προχωραω. Ελπιζω να τα φτιαξουν αυτα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shepard » 13 Ιουν 2012, 20:12

Diablo 3 - Real Money Auction House is Live
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Plisken » 13 Ιουν 2012, 20:43

Εχω να τραβηξω λουκι δηλαδη ακομα ετσι; (43 lvl wd) οντως το οτι μπορεις να φυγεις μονοχιτος απο απλα mobs στο inferno μου το εχουν περιγραψει και δεν το καταλαβαινω. Ειναι μερικα mobs απο τα οποια ειναι αδυνατο να μην φας hit. Ετσι οπως το καταλαβαινω χανουν τ νοημα τους το vitality και τα potions στο inferno

Δεν χρειαζεται να πας στο Inferno. Πεφτεις με την μια και στα act 3-4 Του Ηell μια χαρα....
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό game over » 18 Ιουν 2012, 21:45

Diablo III patch packs gifts for WoW fans
With the dust now settling after Diablo III's rocky launch, intrepid fans are starting to find bits and pieces tucked within the game - and the upcoming 1.0.3 patch - which suggest Blizzard will be rewarding fans of the game who also play a little World of Warcraft.
Item_DemonWings_Black

Item_DemonWings_Black
Specifically, tucked away inside the Diablo III patch files there is evidence that suggests there are hidden perks for gamers who own - and play - both Diablo III and the upcoming Mists of Pandaria expansion for WoW.

First up: Panda-monium, a new Feat of Strength that can be unlocked by registering your copy of the Mists of Pandaria Collector's Edition.

There's also a new banner sigil and accent combo, complete with pandaren-style illustrations and a tell-tale panda face.

Not enough? How about a string "SpecialGiftWingsBuff_name - Collectors Edition Buff", attached to a lovely pair of black demon wings? (Nobody's quite sure if this last one is specifically attached to the MoP CE, but look at that string!
Εικόνα

It's a nifty little bit of cross-promotion from Blizzard, following a promising trend from the publisher. Already, World of Warcraft fans who snapped up the game's Annual Pass have already received a free copy of Diablo III, and now we're seeing things go in the opposite direction. With Diablo fans traditionally the completist type, it's fair to say that there will be at least a handful who buy - and register - the MoP CE just to get a shiny new pair of wings...

The 1.0.3 patch for Diablo is due out "this month", according to Blizzard - whether that means on the 30th or as soon as tomorrow remains to be seen. All of the other unofficial changes dug up out of the patch (there's plenty more than just these WoW-related tidbits) can be found at Diablo Fans - they're somewhat experts in this stuff
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιουν 2012, 04:58

Αντί να κάτσουν να φτιάξουν κάποια πράγματα...
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 19 Ιουν 2012, 12:29

Ε πως, θα βγει το 1.03, θα νερφάρουν το increased attack speed για να αλλάξει όλος ο κόσμος gear και να κυλήσει το χρήμα, θα μειώσουν τη ζημιά των τεράτων σε co-op για να μη γκρινιάζει ο κόσμος και θα βάλουν top drops σε act 1 - 2 για να μη γκρινιάζουν οι undergeared.

Το σύστημα είναι σάπιο από τη ρίζα του και δε διορθώνεται πιστεύω...
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιουν 2012, 13:07

O μόνος τρόπος να ανταπεξέλθει κανείς είναι να είναι τυχερός και να του πέφτουν αντικείμενα που μπορεί τουλάχιστον να τα πουλήσει ΑΗ ώστε να βγάλει πολλά gold για να αγοράσει μετά ότι θέλει. Και αυτό γιατί έχω την εντύπωση πως και τυχερός να είσαι αντικείμενο για τον χαρακτήρα σου απο drop δε πρόκειται να δεις. Χτες πήγα hell και μου έπεσαν 4 rare κανένα από τα οποία δεν μου κάνει και ούτε μπορεί να πουληθεί. Άσε το άλλο που πέφτουν αντικείμενα για 40 lvl και είναι χειρότερα απο αντικείμενα των 20 lvl. Αυτό ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω...

Πάντως ότι και να κάνουν το RMAH δε το πλησιάζω. Μόνο για να πουλήσω αν είμαι τυχερός
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB