- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 00:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 3
Η Sony θα χάσει όλο της το κοινό αν το κάνει αυτό. Φαντάζεσαι να παίζει Dark Souls ο άλλος και να πέσει η διαφήμιση ενώ προσπαθεί να φτάσει το soul του που κουβαλάει χιλλιάρικα από souls. Θα πετάνε τα χειριστήρια για την πλάκα τότε. xD

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα αυτή τη στιγμή στο SEN? Δεν με πετάει έξω από το λογαριασμό μου αλλά κάθε φορά που πάω στο store, μου λέει πως "The connection to the server has timed out" και με πετάει έξω...Ενώ μπαίνω, μετά από λίγα δευτερόλεπτα και αφού έχω μπει σε διάφορες κατηγορίες, μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα.
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Sony Teases "The Future of PlayStation Plus"

Μην ξεχνάτε ότι είχε κάνει και ερωτηματολόγιο! Για να δούμε, πήραν το μηνύμα;
Sony announces PlayStation-branded Pulse stereo headset
Sony promises that the headset will offer higher fidelity speaker drivers for dynamic sound, preset modes to optimize the audio experience, noise-cancelling microphones, and 7.1 virtual surround sound. It also has a feature called BassImpact, which Sony says delivers “an unprecedented level of immersion, while sharpening your perception on the battlefield or anywhere else you play.”

The Pulse headset will be available in the fall for $149.99.

Μην ξεχνάτε ότι είχε κάνει και ερωτηματολόγιο! Για να δούμε, πήραν το μηνύμα;

Sony announces PlayStation-branded Pulse stereo headset
Sony promises that the headset will offer higher fidelity speaker drivers for dynamic sound, preset modes to optimize the audio experience, noise-cancelling microphones, and 7.1 virtual surround sound. It also has a feature called BassImpact, which Sony says delivers “an unprecedented level of immersion, while sharpening your perception on the battlefield or anywhere else you play.”

The Pulse headset will be available in the fall for $149.99.

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
μειωση τιμης του ps3 μετα την E3 κατω και απο τα 200 ευρω..το δινω πρωτος πληροφορια..γιουριαααααααα..

-
retronostalgos - Δημοσιευσεις : 14
200 euro για το ps3 είναι ξεφτίλα τιμή..Μακάρι να πέσει να το πάρει όλος ο κόσμος,
δεν αντιλέγω, αλλά όχι ότι με τα 250 που κάνει τώρα θεωρείται ακριβό.
Μακάρι να βελτιώσουν τον browser για μένα, γιατί είναι γνωστό ότι έχει θεματάκια.
Φένεται πολύ δυνατό το headset και είναι περίοδος που ψάχνομαι για κάτι βράδυα που θέλω να ακούω τα "ντάμπα ντούμπα" μου, αλλά σέβομαι τη γειτονιά
δεν αντιλέγω, αλλά όχι ότι με τα 250 που κάνει τώρα θεωρείται ακριβό.
Μακάρι να βελτιώσουν τον browser για μένα, γιατί είναι γνωστό ότι έχει θεματάκια.
Φένεται πολύ δυνατό το headset και είναι περίοδος που ψάχνομαι για κάτι βράδυα που θέλω να ακούω τα "ντάμπα ντούμπα" μου, αλλά σέβομαι τη γειτονιά

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
-
ner0 - Δημοσιευσεις : 155
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης