- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 12:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένες σειρές :)
ΚΑΛΑ ΤΟ GAME OF THRONES ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝ 24ΩΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ! ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΟΘΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ PROMΟ TRAILER ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΕΖΟΝ? ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! ΟΤΙ ΝΕΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ Τ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ SITE!
Τελευταία επεξεργασία από fctantos και 04 Σεπ 2011, 08:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
fctantos - Δημοσιευσεις : 14
Λοιπον:
Lost: Πρωτη αγαπη και παντοτινη. Η σειρα των σειρων, υπερτατη, μοναδικη, αρρωστια,λατρεια, εθισμος, παντα θα εχει ξεχωριστη θεση μεσα μου. Οσο και αν η τελευταια σαιζον μας τα χαλασε, το φιναλε το λατρεψα και γενικως σαν γενικη εντυπωση η σειρα μου εχει αφησει σημαδι.
Παρ'ολα αυτα, υπαρχουν απειρες σειρες εκει εξω, αλλες χειροτερες και αλλες καλυτερες. Εχουμε και λεμε:
Battlestar Galactica(ενα "κλικ" κατω απο το Lost στις προτιμησεις μου, ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρα)
Alias(εξαιρετικο)
Fringe(μερικα σκαμπανευασματα αλλα αξιζει τρελα, μετα την 1η σαιζον απογειωθηκε)
Dexter(favourite serial killer ever)
Breaking Bad(δυσκολη σειρα, οχι για ολα τα γουστα)
Dollhouse(η πιο αδικοχαμενη σειρα που εχω δει. Κοπηκε στη 2η σαιζον, αλλα της εδωσαν τουλαχιστον αξιοπρεπες τελος. Εξαιρετικη, φοβεροι ηθοποιοι, τρελες ανατροπες και ενα σεναριο που ειχε potential για εξωπραγματικα πραγματα, μια γευση των οποιων πηραμε και μας ειπαν στην ουσια "οριστε, αν δεν μας εκοβαν, δειτε τι μπορουσαμε να κανουμε και που ειχαμε σκοπο να φτασουμε).
HIMYM(κορυφαιες οι πρωτες σαιζον, σαν να εχασε λιγο το χιουμορ τελευταια)
Big Bang Theory(αρκετο γελιο, sheldon θεουλης)
Hustle(πανεξυπνη βρεττανικη σειρα με σαιζον 6 επεισοδιων)
και αρκετες αλλες(heroes, prison break, supernatural κλπ) που ειτε δε μου ερχονται ολες τωρα, ειτε δε θελω να τις θυμαμαι
Απο νεα σαιζον περιμενω Terranova & Alcatraz.
Lost: Πρωτη αγαπη και παντοτινη. Η σειρα των σειρων, υπερτατη, μοναδικη, αρρωστια,λατρεια, εθισμος, παντα θα εχει ξεχωριστη θεση μεσα μου. Οσο και αν η τελευταια σαιζον μας τα χαλασε, το φιναλε το λατρεψα και γενικως σαν γενικη εντυπωση η σειρα μου εχει αφησει σημαδι.
Παρ'ολα αυτα, υπαρχουν απειρες σειρες εκει εξω, αλλες χειροτερες και αλλες καλυτερες. Εχουμε και λεμε:
Battlestar Galactica(ενα "κλικ" κατω απο το Lost στις προτιμησεις μου, ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρα)
Alias(εξαιρετικο)
Fringe(μερικα σκαμπανευασματα αλλα αξιζει τρελα, μετα την 1η σαιζον απογειωθηκε)
Dexter(favourite serial killer ever)
Breaking Bad(δυσκολη σειρα, οχι για ολα τα γουστα)
Dollhouse(η πιο αδικοχαμενη σειρα που εχω δει. Κοπηκε στη 2η σαιζον, αλλα της εδωσαν τουλαχιστον αξιοπρεπες τελος. Εξαιρετικη, φοβεροι ηθοποιοι, τρελες ανατροπες και ενα σεναριο που ειχε potential για εξωπραγματικα πραγματα, μια γευση των οποιων πηραμε και μας ειπαν στην ουσια "οριστε, αν δεν μας εκοβαν, δειτε τι μπορουσαμε να κανουμε και που ειχαμε σκοπο να φτασουμε).
HIMYM(κορυφαιες οι πρωτες σαιζον, σαν να εχασε λιγο το χιουμορ τελευταια)
Big Bang Theory(αρκετο γελιο, sheldon θεουλης)
Hustle(πανεξυπνη βρεττανικη σειρα με σαιζον 6 επεισοδιων)
και αρκετες αλλες(heroes, prison break, supernatural κλπ) που ειτε δε μου ερχονται ολες τωρα, ειτε δε θελω να τις θυμαμαι

Απο νεα σαιζον περιμενω Terranova & Alcatraz.
Destiny, is a fickle bitch...
-
sheik - Δημοσιευσεις : 45
sheik έγραψε:Λοιπον:
Τα είπες όλα στην πρώτη πρόταση.

-
Altair - Δημοσιευσεις : 105
Κι εγώ θεωρώ ότι το Lost είναι από τις κορυφαίες σειρές που έχουν δημιουργηθεί για την τηλεόραση, αν και για λόγους που μόνο το ABC ξέρει, το ξεχείλωσαν και σε κάποια σημεία έκανε κοιλιά.
Νομίζω ότι από τότε που άρχισα να βλέπω σειρές, μου έχει αφήσει αυτό το "κάτι ξεχωριστό" μόνο το Battlestar Galactica, το Lost και το Game of Thrones. Το Dexter αν και είναι η αγαπημένη μου σειρά, δεν μπαίνει ακόμη μέσα στην τριάδα, αν και με τον Olmos όλα μπορούν να ανατραπούν
Νομίζω ότι από τότε που άρχισα να βλέπω σειρές, μου έχει αφήσει αυτό το "κάτι ξεχωριστό" μόνο το Battlestar Galactica, το Lost και το Game of Thrones. Το Dexter αν και είναι η αγαπημένη μου σειρά, δεν μπαίνει ακόμη μέσα στην τριάδα, αν και με τον Olmos όλα μπορούν να ανατραπούν

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Πρέπει να ομολόγησω ότι είμαι από τους λίγους ανθρώπους που δεν έχω δει το Lost.... Προσπαθούν να με πείσουν να το κάνω τώρα... αλλά αντιστέκομαι... σθεναρά!!! Δεν ξέρω γιατί... είχα δει κάποια σκόρπια επεισόδια και δεν με τράβηξε... Αλλά με όλους εσάς να λέτε τόσο καλά λόγια... μάλλον θα κάνω την υπέρβαση!!!!
Για να δούμε..... χιχιχιιχι!!!

Για να δούμε..... χιχιχιιχι!!!
-
Katerinaki34 - Δημοσιευσεις : 14
Altair έγραψε:Whitley σπεύσε να δεις το Game of Thrones.
Κατερινάκι,παράτα ότι κάνεις και τρέχα για τη Λοστάρα.
Κοίτα που σε λίγο θα με πείσετε!!! Μάλλον θα αρχίσει με Lost ο χειμώνας.... Και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να μ' αρέσει... και μετά ποιος ακούει μια ψυχή που θα μου λέει... "Στα έλεγα εγώ και εσύ όλο όχι ήσουνα..." χιχιχιχι!!!

-
Katerinaki34 - Δημοσιευσεις : 14
Θα μπορουσε ο τιτλος να αλλάξει σε "Γενικα περι σειρων" ή απλά "TV-Series" εαν φυσικα συμφωνει ο δημιουργος του thread.
Εγω χθες ειδα στο MEGA Breaking Bad και ηδη κατεβασα την πρωτη Season
Εγω χθες ειδα στο MEGA Breaking Bad και ηδη κατεβασα την πρωτη Season
-
George1991 - Δημοσιευσεις : 18
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες